+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Seramic Majél Dining Top -1 1
Seramic Majél Dining Top -1 2
Seramic Majél Dining Top -1 5
Seramic Majél Dining Top -1 6
Seramic Majél Dining Top -1 7
Seramic Majél Dining Top -1 8
Seramic Majél Dining Top -1 9
Seramic Majél Dining Top -1 10
Seramic Majél Dining Top -1 1
Seramic Majél Dining Top -1 2
Seramic Majél Dining Top -1 5
Seramic Majél Dining Top -1 6
Seramic Majél Dining Top -1 7
Seramic Majél Dining Top -1 8
Seramic Majél Dining Top -1 9
Seramic Majél Dining Top -1 10

Seramic Majél Dining Top -1

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Salila tahap desain tabel outdoor keramik, loba faktor geus dicokot kana tinimbangan kayaning kalenturan, kali siklus, tolerances, ukuran precision, jsb.


· Produk ngabogaan sipat anti radang. Unsur-unsur anu aya dina éta ngabantosan nyegerkeun sareng nyegerkeun kulit anu capé sacara alami.


· nyadiakeun konsumén jeung sababaraha sarana komunikasi jeung respon gancang.


Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Seramic Majél Dining Top -1 11

Keramik / porselen slab Table Top

Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara
Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Seramic Majél Dining Top -1 12

BKX01

Seramic Majél Dining Top -1 13

BKX02

Seramic Majél Dining Top -1 14

BKX03

Seramic Majél Dining Top -1 15

BKX04

Seramic Majél Dining Top -1 16

BKX05

Seramic Majél Dining Top -1 17

BKX06

Seramic Majél Dining Top -1 18

BKX-C05

Seramic Majél Dining Top -1 19

BKX-C06

Seramic Majél Dining Top -1 20

BKX-C11

Seramic Majél Dining Top -1 21

BKX-C13

Seramic Majél Dining Top -1 22

BKX-C14

Seramic Majél Dining Top -1 23

BKX-C15

Seramic Majél Dining Top -1 24

BKX-G-01

Seramic Majél Dining Top -1 25

BKX-G-02

Seramic Majél Dining Top -1 26

BKX-G-03

Seramic Majél Dining Top -1 27

BKX-G-04

Seramic Majél Dining Top -1 28

BKX-G-05

Seramic Majél Dining Top -1 29

BKX-G-06

Seramic Majél Dining Top -1 30

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Seramic Majél Dining Top -1 31

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -1 32

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -1 33

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -1 34

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -1 35

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -1 36

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -1 37

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D

BBK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék, tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain.


Fikir Perusahana


· mangrupakeun produsén tabel makan keramik extendable ngarah di Cina.


· Kami geus terpadu tim design urang di pabrik urang. Aranjeunna gaduh ideu inovatif dina pikiran. Aranjeunna ngamungkinkeun urang mendesain produk anyar sareng adaptasi rentang produk urang kana spésifikasi konsumén.


· Kapuasan customer nyaéta ngungudag pamungkas wgkadovs.


Detalan Produkt


Salajengna, detil méja makan keramik luhur dipidangkeun pikeun anjeun.



Aplikasi Produksa


Meja makan luhur keramik anu diproduksi ku seueur dianggo di lapangan pikeun kualitas anu saé.


geus kalibet dina produksi salila sababaraha taun sarta geus akumulasi pangalaman industri euyeub. Dumasar kana éta, urang tiasa nyayogikeun solusi anu komprehensif sareng saé dumasar kana kaayaan anu saleresna sareng kabutuhan palanggan anu béda.



Baringan Proba


méja makan luhur keramik boga kaunggulan handap leuwih produk sarupa lianna.



Pangangatan Persalah


geus ngadegkeun loba hubungan koperasi alus ngaliwatan jangka panjang sarta sababaraha gawé babarengan jeung usaha alus teuing di lapangan. Éta parantos nempatkeun pondasi anu kuat pikeun pangwangunan stabil urang.


Perusahaan kami parantos ngadegkeun sistem jaminan jasa anu komprehensif. Kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng jasa anu langkung komprehensif, gancang sareng profésional, kalayan kahayang pikeun kerjasama win-win sareng para nasabah.


geus salawasna geus adhering kana filosofi bisnis 'ngaleuwihan ekspektasi customer urang', sarta nyokot ngawangun usaha kawentar kalawan integritas salaku tujuan ngembangkeun. Kami narékahan pikeun ngahontal kaayaan win-win pikeun masarakat, konsumén, karyawan sareng perusahaan.


geus kalibet dina industri pikeun taun. Simkuring boga téhnologi ngarah industri.


Salian penjualan langsung ka kota-kota utama di nagara éta, produk perusahaan urang ogé diékspor ka Asia Tenggara, Amérika Kidul sareng sababaraha nagara sareng daérah.


Pengetap

Seramic Majél Dining Top -1 38
Dimensi( mm) Inch
BK-TGH009 L W H L W H

1800 900 760 70 35 30


Rikanci produk


Ngaran bend BK CIANDRE
Estil modél BK-TGH009
Kujaba   keramik / porselin slab luhur méja
Dasar yél   Dasar méja baa
Kamampuan nyayog 15000 Pieces / bulang
Pakak Foam Pallets
Isma pangirin 25 ~ 35 poé sanggeus mayar deposit
Customizasin   Dipacih
euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap