Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Seramic Majél Dining Top -3 1
Seramic Majél Dining Top -3 2
Seramic Majél Dining Top -3 3
Seramic Majél Dining Top -3 4
Seramic Majél Dining Top -3 5
Seramic Majél Dining Top -3 6
Seramic Majél Dining Top -3 1
Seramic Majél Dining Top -3 2
Seramic Majél Dining Top -3 3
Seramic Majél Dining Top -3 4
Seramic Majél Dining Top -3 5
Seramic Majél Dining Top -3 6

Seramic Majél Dining Top -3

panalungtikan

 

Naon Bedana Antara Marmer jeung Keramik ?

Marmer nyaéta batu métamorf anu kapanggih di loba tempat di sakuliah dunya. Éta kabentuk nalika batu kapur sareng batu-batu sanés ngalaman suhu sareng tekanan anu luhur. Marmer tiasa digosok sareng dianggo pikeun tujuan hiasan.

Keramik, di sisi séjén, nyaéta bahan anu diwangun ku liat atawa sababaraha jenis bahan mineral sejenna dipecat dina suhu luhur nepi ka ngahontal kaayaan hardened. Obyék keramik biasana dilapis ku lapisan ngagurilap atanapi herang supados langkung pikaresepeun.

Marmer dijieun tina batu kapur anu ngalaman parobahan panas sarta tekanan pikeun nyieun marmer. Marmer bisa digosok up pikeun tujuan hiasan tapi keramik teu bisa sabab geus dipecat dina suhu kacida luhurna nu ngajadikeun eta teuas tur teu bisa dijieun kana wangun béda kawas marmer bisa.

 

Keramik sareng Marmer dina Gagasan Ngahias Imah

Keramik sareng marmer mangrupikeun bahan nu bisa dipaké dina gagasan decorating imah. Éta dua bahan anu béda kalayan tékstur, warna sareng bentuk anu béda. Keramik sering dianggo dina barang hiasan sapertos vas, plak, sareng piring. Marbles di sisi séjén dipaké pikeun hiasan ogé tapi maranéhna ogé bisa dipaké pikeun rupa-rupa kaperluan kayaning bathtubs, countertops na flooring.

Pamakéan keramik sareng marmer dina ide ngahias bumi sering nambihan sentuhan pribadi kana rohangan kalayan ngagunakeun barang anu parantos didamel atanapi didamel ku batur.

 

Pengalaman Produki

 

Conforming kana standar desain, meja makan keramik luhur kami téh tina jaminan kualitas luhur. Geus lulus tés kinerja komprehensif saméméh ninggalkeun pabrik pikeun mastikeun kualitas produk. produk ieu ogé bisa minuhan kaperluan aplikasi konsumén.

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Seramic Majél Dining Top -3 7

Tabé Ceramic Luhuren
Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara.

Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan& UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Keramik
Kaca
Seramic Majél Dining Top -3 8

BKX01

Seramic Majél Dining Top -3 9

BKX02

Seramic Majél Dining Top -3 10

BKX03

Seramic Majél Dining Top -3 11

BKX04

Seramic Majél Dining Top -3 12

BKX05

Seramic Majél Dining Top -3 13

BKX06

Seramic Majél Dining Top -3 14

BKX-C05

Seramic Majél Dining Top -3 15

BKX-C06

Seramic Majél Dining Top -3 16

BKX-C011

Seramic Majél Dining Top -3 17

BKX-C13

Seramic Majél Dining Top -3 18

BKX-C14

Seramic Majél Dining Top -3 19

BKX-C15

Seramic Majél Dining Top -3 20

BKX-G-01

Seramic Majél Dining Top -3 21

BKX-G-02

Seramic Majél Dining Top -3 22

BKX-G-03

Seramic Majél Dining Top -3 23

BKX-G-04

Seramic Majél Dining Top -3 24

BKX-G-05

Seramic Majél Dining Top -3 25

BKX-G-06

Seramic Majél Dining Top -3 26

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Seramic Majél Dining Top -3 27

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -3 28

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -3 29

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -3 30

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -3 31

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -3 32

BKX-A-01

Seramic Majél Dining Top -3 33

BKX-A-01

OEM / R kuat&Kamampuan desain D

BBK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék, tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R&D desain.

 



Pangangatan Perusahan

 

• Karyawan urang utamana diwangun ku jalma ngora kalawan kaahlian profésional beredar sarta ahli ngalaman. Aranjeunna mibanda sumanget tim alus tur mastikeun operasi efisien sarta ngembangkeun gancang urang.
• lokasi ngarasakeun kaayaan geografis nguntungkeun kalayan aksés lalulintas kabuka sarta unmpeded. Ieu nyiptakeun genah pikeun urang nganteurkeun rupa-rupa dina waktu.
• nyaéta devoted nyadiakeun layanan kualitas pikeun minuhan kabutuhan konsumén.
• Kusabab ngadegna di geus terus ningkat manajemén sarta geus ngaronjat kasadaran brand urang. Kami janten perusahaan modéren kalayan kompeténsi inti anu kuat sareng kasadaran merek anu luhur gumantung kana sumber daya sareng kaunggulan téknologi.
• Produk urang henteu ngan populér kalayan urang Cina, tapi ogé dijual ogé di loba nagara deungeun.
Pelanggan anu dihormat, upami anjeun resep sareng hoyong terang langkung rinci, mangga ngahubungi kami. Kami bakal nyayogikeun jasa profésional!

 

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.