Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 1
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 2
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 3
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 4
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 5
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 6
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 7
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 1
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 2
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 3
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 4
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 5
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 6
Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 7

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1

panalungtikan

Keramik / porselen Slab Table Top

Méja luhur tiasa keramik, kai sareng kaca anu cuaca & UV résitan sareng kuat.


Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 8

BKX01

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 9

BKX-02

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 10

BKX-03

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 11

BKX-C07

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 12

BKX-C09

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 13

BKX-C14

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 14

Base Alumini

Macan bubuk-coated aluminium suku, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca jeung cai.

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 23

BKX-A-01

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 24

BKX-A-02

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 25

BKX-A-03

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 26

BKX-A-04

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 27

BKX-A-05

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 28

BKX-A-06

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 29

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.


Kauntungan Perkara


· méja luar keramik luhur dirancang taliti sakumaha per standar set industri.


· Bentuk jeung wangun pakéan ieu bisa ngantebkeun wewengkon husus awak bari downplaying wewengkon séjén kirang desirable.


· Pikeun ékspansi bisnis salajengna, geus ngadegkeun jaringan jualan kuat.


Fikir Perusahana


· Kalawan pangalaman loba pisan dina manufaktur tabel outdoor keramik luhur, ngarencanakeun pikeun jadi pamimpin dunya dina industri ieu dina taun datang.


· Gawé babarengan sareng mitra anu dipercaya, kualitas méja luar keramik tiasa langkung dijamin.


· Kami geus fokus kana delivering kaunggulan dina kinerja, kalenturan, jeung téhnologi nu ngaleuwihan ekspektasi customer pikeun kualitas, pangiriman, sarta jasa.


Aplikasi Produksa


Meja luar keramik luhur anu dikembangkeun ku perusahaan urang tiasa maénkeun peran dina sagala rupa widang.


Dina tahap awal, kami ngalaksanakeun survey komunikasi pikeun meunangkeun pamahaman anu jero ngeunaan masalah palanggan. Ku sabab kitu, urang tiasa ngembangkeun solusi anu paling cocog sareng para nasabah dumasar kana hasil survey komunikasi.


Dimensi

Perusahaan Meja Luar Keramik Top-1 30
mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
Dia: 800 *740
Dia: 700 *740

31*30
27*30

Pengetap

Prak

BK CIANDRE

Kamenan

Dia: 800 * 750mm   Dia:700 *750mm

Laya Déana  

Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

Pangengo

Kamar makan, Ruang tamu, hotél, Villa, outdoor, taman, Palataran

Kebangi

Lambaran kualitas luhur, résistansi suhu luhur, gampang dibersihkeun, otorisasi bahan hiasan kelas A

Matari

Keramik / porselen slab méja luhureun, dasar aluminium

Waran

Oporasil

Waktos pangirin

Ngeunaan 20-25 poé sanggeus narima deposit

Kontrol Kuata

100% inspeksi saméméh packing

Layanan saatos penyal

OEM jeung custom diwangun wilujeng sumping! Kami salawasna di dieu pikeun digawe sareng anjeun sareng nawiskeun garansi 3 taun pikeun produk.

 

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.