Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 1
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 2
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 3
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 4
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 5
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 6
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 7
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 1
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 2
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 3
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 4
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 5
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 6
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 7

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables

panalungtikan

Rincian produk tina méja luhur keramik



Pandangan gancang


Nalika manufaktur tabel luhur keramik, ngan ukur bahan kelas luhur anu diadopsi dina produksi. Kualitas produk ieu saluyu sareng norma sareng standar industri. Produk nunjukkeun daya saing anu kuat dina industri.



Penjelasan Produkt


Méja luhur keramik dihasilkeun ku kualitas hadé, ditémbongkeun saperti di handap ieu.

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Keramik / porselen Slab Table Top

méja keramik ogé dingaranan salaku slab porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara  
Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 8

BKX01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 9

BKX02

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 10

BKX03

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 11

BKX04

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 12

BKX05

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 13

BKX06

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 14

BKX-C05

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 15

BKX-C06

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 16

BKX-C11

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 17

BKX-C13

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 18

BKX-C14

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 19

BKX-C15

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 20

BKX-G-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 21

BKX-G-02

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 22

BKX-G-03

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 23

BKX-G-04

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 24

BKX-G-05

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 25

BKX-G-06

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 26

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 27

BKX-A-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 28

BKX-A-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 29

BKX-A-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 30

BKX-A-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 31

BKX-A-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 32

BKX-A-01

Keramik Top Tables Brand Keramik Top Tables 33

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék,

tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain. BK CIANDRE,R & D nyayogikeun solus!





Kauntungan Perkara


lokasina di mangrupakeun perusahaan profésional. Urang utamana kalibet dina bisnis boga tim layanan profésional anu anggota tim anu dedicated ka ngarengsekeun sagala jinis masalah pikeun konsumén. Kami ogé ngajalankeun sistem jasa saatos-jualan anu komprehensif anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun pangalaman anu henteu hariwang. Simkuring gaduh inventory ample jeung diskon pikeun purchases badag. Manéhkeun ka urang!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.