Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Custom keramik Top outdoor Table 1
Custom keramik Top outdoor Table 2
Custom keramik Top outdoor Table 3
Custom keramik Top outdoor Table 4
Custom keramik Top outdoor Table 5
Custom keramik Top outdoor Table 6
Custom keramik Top outdoor Table 1
Custom keramik Top outdoor Table 2
Custom keramik Top outdoor Table 3
Custom keramik Top outdoor Table 4
Custom keramik Top outdoor Table 5
Custom keramik Top outdoor Table 6

Custom keramik Top outdoor Table

panalungtikan

Rincian produk tina méja luar keramik luhur



Penjelasan Produkt


méja luar keramik luhur boga desain pikaresepeun jeung struktur novel. Hal ieu diuji saméméh pangiriman pikeun mastikeun 100% kualitas katuhu. ngagunakeun prosés manufaktur ilmiah sareng sistem kadali kualitas anu ketat dina prosés produksi.

Keramik / porselen Slab Table Top

Méja luhur tiasa keramik, kai sareng kaca anu cuaca & UV résitan sareng kuat.


Custom keramik Top outdoor Table 7

BKX01

Custom keramik Top outdoor Table 8

BKX-02

Custom keramik Top outdoor Table 9

BKX-03

Custom keramik Top outdoor Table 10

BKX-C07

Custom keramik Top outdoor Table 11

BKX-C09

Custom keramik Top outdoor Table 12

BKX-C14

Custom keramik Top outdoor Table 13

Base Alumini

Macan bubuk-coated aluminium suku, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca jeung cai.

Custom keramik Top outdoor Table 22

BKX-A-01

Custom keramik Top outdoor Table 23

BKX-A-02

Custom keramik Top outdoor Table 24

BKX-A-03

Custom keramik Top outdoor Table 25

BKX-A-04

Custom keramik Top outdoor Table 26

BKX-A-05

Custom keramik Top outdoor Table 27

BKX-A-06

Custom keramik Top outdoor Table 28

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.



Pangangatan Perusahan


• meunangkeun posisi nu tangtu di pasar internasional. Éta diékspor ka Asia Tenggara, Afrika, Eropa, Amérika, sareng nagara sareng daérah sanés.
• parusahaan urang diadegkeun dina sarta geus dimekarkeun pikeun taun. Ngaliwatan usaha sareng perjuangan anu terus-terusan, kami parantos ngumpulkeun kabeungharan pangaweruh sareng pangalaman dina taun-taun kamekaran urang.
• Ngagaduhan RD profésional sareng tim produksi pikeun ngajamin kualitas produk.
• lokasina di tempat kalawan tetempoan geulis tur genah lalulintas.
Tungkuan kana kunjangan Sadérék. boga kejutan pikeun anjeun, ngan ngahubungan kami!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.