Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

WHY DESGINERS CHOOSE
BK CIANDRE?

Dina garis produksi biasa urang, urang boga tabel keramik, dapur, leumpang di pacilingan, sistem témbok TV modular, panto na cabinets lianna. Janten kami gaduh rentang pinuh produk kustomisasi bumi iwal sofa sareng ranjang. Kalayan globala    trend jati minimalis , beuki loba pamakéna resep jati basajan tur nice dina rarancang jeung alus dina kualitas, nu ciri produk biasa urang.

euweuh data
FULL RANGE OF HOME CUSTOMIZATION PRODUCTS
PROBLEMS THAT
ANNOY DESIGNERS ALL OVER THE WORLD
1
Desain anu saé peryogi pabrik anu saé pikeun ngalaksanakeun unggal produk dina desainna, tapi kaayaan ayeuna nyaéta yén desainer gaduh ide anu saé, tapi sesah pisan milarian pabrik anu leres, naha?

Kusabab jati minimalis, upami peryogi standar anu luhur, kedah mésér ti Itali sareng Jerman, tapi biaya tinggi, di Cina mayoritas henteu saé, jauh tina kualitas Éropa, tapi seuseueurna konsumen nungtut kualitas tengah sareng luhur kalayan biaya tengah, janten aranjeunna peryogi kualitas nice, tapi aranjeunna affordable mayar kualitas nice ieu, dimana jeung bisa ngahasilkeun? iraha bisa rengse? unggal desainer ieu tempo sual sarua ieu;

Misurik

Kalitas?


Lungh

Biaya?


2
Desain anu saé peryogi produk anu saé pikeun ngadukung, seueur désainer kedah ngagambar unggal modél produk tunggal pikeun tiasa nempatkeun produk ieu dina desainna, ieu nyéépkeun waktosna, tapi aranjeunna ngan ukur wawuh sareng desain visual, tapi henteu wawuh sareng internal. desain, jadi sanajan aranjeunna ngagambar produk, tapi teu sarua jeung produk sabenerna, ieu masalah badag tina keluhan konsumén '? Naha? Kusabab produk sabenerna teu sarua jeung desain.
3

Desainer peryogi produk anu saé, penjualan gampang, instalasi gampang. Naon anu sering kajadian? Desain réngsé, produk réngsé, nalika produk dikirimkeun ka situs proyék, hésé pisan pikeun instalasi, naha? Kusabab loba désainer ukur nyaho produk visual, aranjeunna donot nyaho struktur internal; jadi pabrik ukur nyaho struktur internal, aranjeunna donot ngartos kasusah situs proyék, instalasi gampang tur gancang téh super penting, tapi salawasna prosés instalasi creat masalah tambahan nu hésé pisan pikeun ngajawab, sakumaha produk rengse.

Hayu BK CIANDRE nguntungkeun karya anjeun!
Salaku mayoritas klien BK CIANDRE mangrupakeun désainer, dina 15 taun kaliwat di kustomisasi ti Italia, Jérman ka Cina, urang akumulasi pangalaman euyeub di proyék jeung kasus désainer ', sangkan wawuh jeung masalah poténsi dina situs.
Urang langkung fokus kan
euweuh data
Taroskeun Anjeun BK CIANDRE rentang pinuh ku Ekspertasi personalis imah

Kami ngabantosan anjeun ngahindarkeun pitfalls pikeun nganteurkeun kualitas sareng nganilai desain anjeun, dina waktosna sareng dina anggaran.

Kusabab urang gaduh kuantitas pesenan OEM anu ageung sareng saluran penjualan distributor global, janten pikeun pilihan bahan baku, urang tiasa ngadamel kasaimbangan anu rata dina biaya sareng kualitas bahan baku, anu mutuskeun yén urang gaduh ranté suplai anu stabil pikeun nawiskeun produk anu hargana kalayan kualitas anu saé.

Salaku tambahan, urang gaduh tim desain pikeun ngadamel modél 3D pikeun tiap produk kalayan warna sareng struktur anu sami sareng produk réngsé anu saleresna, ku kituna desainer tiasa gampang nempatkeun MODEL 3D urang kana desain proyékna, ku kituna aranjeunna tiasa nganteurkeun ka klien naon anu dirarancang dina éta. gambar, nu greatly ngaronjatkeun kapuasan konsumén ', jadi désainer tiasa: rarancang gampang jeung pangiriman produk gampang.

Pikeun struktur produk, urang ngamekarkeun unit modular beuki loba dumasar kana konsepsi LEGO. Mayoritas sakabéh desain anu ukuran modular, kayaning ukuran design global: 600/800/900mm, ngan 10% -15% bagian geus ngaropéa ukuran, nu greatly ngurangan kasusah instalasi, BK Ciandre R & Tim D mikir yén generasi anyar pagawe instalasi 90an   taun, aranjeunna resep produk LEGO-konsépsi, nu ngajadikeun karya maranéhanana gampang, aranjeunna bisa resep milih karya kabetot tur gampang.

Ku alatan éta, gén BK CIANDRE kalawan konsepsi modular, hayu désainer global museurkeun leuwih énergi dina kreasi, fokus produksi dina pangiriman kualitas leuwih profésional, hayu generasi ngora global affordable dina produk nice jeung basajan, ieu siklus ékologis positif.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan konsép modular kami
Punkeun kontak urang langsung!
Tim Desain Professional Urang
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.