+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kabinet Kamulung -1 1
Kabinet Kamulung -1 2
Kabinet Kamulung -1 1
Kabinet Kamulung -1 2

Kabinet Kamulung -1

panalungtikan

Rincian produk tina Kabinet Kamar Makan



Pandangan gancang


Kabinet Kamar Makan didamel kalayan akurasi spésifikasi. Produk ieu dijamin bébas tina cacad dina kualitas sareng kinerja kalayan kasabaran manufaktur normal sareng prosedur kontrol kualitas. Kalawan pabrik badag sarta staf well-dilatih, bisa ngajamin waktos kalungguhan pondok.



Pengalaman Produki


The Dining Room Cabinets of boga kaunggulan handap, dibandingkeun jeung produk sarupa di pasar.

Kabinet Kamulung -1 3

Kedatakan produk

Sakabeh desain dumasar kana SISTEM COLUMN ZENIT, kolom silinder kudu dirakit nepi ka hateupna,

sarta sakabeh papan lapisan patali jeung drawers kudu dibenerkeun kana kolom silinder.

Kolom silinder tiasa nganggo lampu anu dipimpin atanapi tanpa lampu anu dipimpin.

Suku cadang laci, sadayana didamel nganggo bahan aluminium 5mm.

Dimensi

Ukuran bisa ngaropéa per kabutuhan sabenerna

Lebar jeung jangkungna bisa ditambahkeun dumasar kana unggal unit rubak 40cm(16")* 38cm(15.2")

Pikeun gampang assembly, total jangkungna kudu pondok sahenteuna 15cm(6") ti hateupna, disebutkeun hese ngumpul, lebar kudu narrower sahenteuna 10cm (4") ti rubak spasi dina loka.


Kabinet Kamulung -1 4



















Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa


Detalan Produkt

rak aluminium exquisite, interpretasi hipu éstétika basajan.


Kabinet Kamulung -1 5
Kabinet Kamulung -1 6

Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION BOOKCASES/STORAGE SHELF

A DELICATE INTERPRETATION OF SIMPLE AESTHETICS


Kabinet Kamulung -1 7
Kabinet Kamulung -1 8




Inpormasian perusahaans


Kabéh staf ti anu well-dilatih pikeun pangalusna Dining Room Cabinets. gaduh sistem kadali kualitas anu ketat pisan anu ngajanjikeun yén barang anu kami hasilkeun salawasna kualitas anu pangsaéna. Misi kami nyaéta ngabantosan para nasabah nyiptakeun anu luar biasa, produk anu narik perhatian para nasabah. Naon waé anu dilakukeun ku konsumén, kami siap, daék sareng tiasa ngabantosan aranjeunna ngabédakeun produkna di pasar. Éta naon anu urang laksanakeun pikeun unggal palanggan urang.
Kami tulus ningali maju ka ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang kalayan sagala konsumén!


euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap