Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Tabé Dinning -6 1
Tabé Dinning -6 2
Tabé Dinning -6 3
Tabé Dinning -6 4
Tabé Dinning -6 5
Tabé Dinning -6 6
Tabé Dinning -6 1
Tabé Dinning -6 2
Tabé Dinning -6 3
Tabé Dinning -6 4
Tabé Dinning -6 5
Tabé Dinning -6 6

Tabé Dinning -6

panalungtikan

Rincian produk tina Méja Makan



Pandangan gancang


Janten profésional dina desain Meja Makan, parantos janten langkung dikenal ti sateuacanna. Kualitas produk parantos dikawasa sacara ketat ku tim QC profésional. Méja Makan kami sayogi dina rupa-rupa aplikasi. Produkna sayogi dina harga anu kompetitif sareng seueur dianggo di pasar.



Pengalaman Produki


Dining Tables nyaeta exquisite di rinci.

Tabé Dinning -6 7

Kedatakan produk

Ieu mangrupikeun desain modéren sareng produk éstétika alami ku BK Ciandre.

Selesai anu beunghar sareng garis anu ketat nunjukkeun kualitas bahan anu luhur.


Dimensi

Ukuran bisa ngaropéa per kabutuhan sabenerna


Tabé Dinning -6 8
mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
1600x800x740 64x32x29.6
1800x900x740 72x36x29.6
2350x1000x740 94x40x29.6
2800x1100x740 112x44x29.6
3150x1200x740 126x48x29.6


Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Tabé Dinning -6 9

Detalan Produkt

Struktur aluminium unik tina suku méja téh kawas hiji patung elegan.


Tabé Dinning -6 10
Tabé Dinning -6 11

Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION


Tabé Dinning -6 12
Tabé Dinning -6 13



Perdanan Perusahan


nyaéta parusahaan manajemén industrialized, sarta ayeuna produk utama Kami dilengkepan angkatan jualan profésional sarta staf layanan palanggan. Aranjeunna tiasa nyayogikeun konsultasi, kustomisasi program, pilihan produk sareng jasa anu aya hubunganana. Upami anjeun kabetot, mangga ngahubungi staf layanan palanggan pikeun konsultasi!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.