Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Tabé Dinning Brand -5 1
Tabé Dinning Brand -5 2
Tabé Dinning Brand -5 3
Tabé Dinning Brand -5 4
Tabé Dinning Brand -5 5
Tabé Dinning Brand -5 1
Tabé Dinning Brand -5 2
Tabé Dinning Brand -5 3
Tabé Dinning Brand -5 4
Tabé Dinning Brand -5 5

Tabé Dinning Brand -5

panalungtikan

Rincian produk tina Méja Makan



Inpormasian Produkta


Bahan baku Meja Makan dipésér ku tim pengadaan kami anu sering ngawawancara atanapi nganjang ka supplier, mastikeun mastikeun kinerja bahan baku. Produkna henteu ngan ukur dipercaya sareng aman tapi ogé gaduh fitur konci kinerja anu tahan lama sareng daya tahan anu saé. gaduh kaunggulan sapertos gaduh jaringan penjualan internasional.

Tabé Dinning Brand -5 6

Kedatakan produk

Ieu mangrupikeun desain modern sareng éstétika alami

Produk Ku BK Ciandre.

Selesai anu beunghar sareng garis anu ketat nyorot

kualitas luhur bahan.

Dimensi

Ukuran bisa ngaropéa per kabutuhan sabenerna


Tabé Dinning Brand -5 7



Mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inch (Panjang x Lebar x Jangkungna)
1600x800x740 64x32x29.6
1800x900x740 72x36x29.6
2350x1000x740 94x40x29.6
2800x1100x740 112x44x29.6
3150x1200x740 126x48x29.6


Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa


Detalan Produkt

Struktur aluminium unik tina suku méja téh kawas hiji patung elegan.


Tabé Dinning Brand -5 8
Tabé Dinning Brand -5 9
Tabé Dinning Brand -5 10
Tabé Dinning Brand -5 11

Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION


Tabé Dinning Brand -5 12
Tabé Dinning Brand -5 13




Featur Perusahan


• Lalu lintas kabuka sareng lancar nyiptakeun genah pikeun transportasi sareng pasokan tepat waktu tina br /> • tiasa nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur sareng jasa profésional dina waktosna, gumantung kana sistem jasa anu lengkep.
• Salian kota utama di nagara, sells ka Asia Tenggara, Amérika Kidul jeung sababaraha nagara jeung wewengkon.
Tong hilap ngahubungan kami pikeun mesen.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.