Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Dining Tables Dining Tables Produsén 1
Dining Tables Dining Tables Produsén 2
Dining Tables Dining Tables Produsén 3
Dining Tables Dining Tables Produsén 4
Dining Tables Dining Tables Produsén 5
Dining Tables Dining Tables Produsén 6
Dining Tables Dining Tables Produsén 1
Dining Tables Dining Tables Produsén 2
Dining Tables Dining Tables Produsén 3
Dining Tables Dining Tables Produsén 4
Dining Tables Dining Tables Produsén 5
Dining Tables Dining Tables Produsén 6

Dining Tables Dining Tables Produsén

panalungtikan

Rincian produk tina Méja Makan



Pandangan Lesit


Dining Tables dijieun maké bahan kualitas luhur procured ti ngical paralatan paling otentik pasar. Hatur nuhun kana téknologi canggih, Meja Makan urang tiasa dikontrol sacara cerdas. Dining Tables boga rupa-rupa aplikasi. téhnologi jeung jasa aya di tingkat ngarah di industri di Cina.



Inpormasian Produkta


Dining Tables boga pagelaran hadé, ditémbongkeun saperti di handap ieu.

Dining Tables Dining Tables Produsén 7

Kedatakan produk

TABLE TOP CAN BE:

1. 6MM PORCELAIN SLAB

2. ALUMINUM LEGS

Dimensi

tiasa adjustment fléksibel: MAX. Panjangna 3.2M tanpa deformasi

Dining Tables Dining Tables Produsén 8

Mm (Rakan x Jiran x jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
1600 x 800 x 760
1800 x 900 x 760
2350 x 1000 x 760
2800x1100x760
3000 x 1100 x 760
3195 x 1100 x 760







Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Dining Tables Dining Tables Produsén 9

Detalan Produkt

Dining Tables Dining Tables Produsén 10

6MM PORCELAIN SLAB, NICE SMOOTH EDGE réngsé


Aplikasi Produk Saleresna

Dining Tables Dining Tables Produsén 11

6MM PORCELAIN SLAB, NICE SMOOTH EDGE réngsé

Dining Tables Dining Tables Produsén 12

6MM PORCELAIN SLAB, NICE SMOOTH EDGE réngsé



Perdanan Perusahan


Mangrupikeun perusahaan komprehensif. Urang utamana difokuskeun produksi, ngolah jeung jualan urang boga sistem layanan sanggeus-jualan sora pikeun nyadiakeun unggal customer kalawan layanan wholehearted, ku kituna hak jeung kapentingan konsumén 'dijamin. Produk urang kualitas alus teuing jeung harga nguntungkeun, meunang pangakuan lega. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk, mangga ngahubungi kami!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.