+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Lingok

Koléksi panto Bkciandre mangrupikeun kasaimbangan anu pangsaéna antara desain , inovasi   sarta texture.He rupa-rupa solusi, ti pigura panto hinged kana panto study, ti bukaan dua arah ka levitation magnét nutup, nyieun solusi ieu kacida unik tina sudut pandang tipological.The Bk ciandre lawang kempelan kaasup magnét ,panto ayun,bidirectional panto, panto siram témbok, panto siram siling, panto geser, panto saku. jsb.BK ciandre lawang Kacida   Minimalis   Panto smart   kalawan pigura

euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap