Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Pananya - Panarang Kasen - Kasah
euweuh data
1:KITCHEN CABINETS FAQ

Ieu beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun meunangkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sareng ku kituna kalayan warta internal sareng penting  

meunang inspirasi pikeun proyék Anjeun. Urang tetep anjeun nepi ka tanggal jeung warta internal tur warta penting ti industri!

1
Kami mangrupikeun firma desain, naha anjeun ngahasilkeun lemari dapur per desain kami?
Leres, urang tiasa, grup klien utama kami nyaéta perusahaan desain, aranjeunna ngantunkeun gambar akhirna ka kami, sareng kami tiasa nyayogikeun desain anu pas dumasar kana gambar anjeun sareng kabiasaan hirup sapopoé pangguna akhir lokal.
2
Sadérék boga papat kai naon?
Kami gaduh MFC, plywood, sareng MDF. MFC kiwari loba dipaké di Jerman sarta industri dapur Italia urang, sabab éta leuwih ramah lingkungan jeung kualitas stabil; Sedengkeun pikeun sababaraha nagara, urang geus biasa kana triplek, atawa tingkat kalembaban anu luhur pisan kawas nagara basisir, urang ilaharna ngagunakeun triplek ogé. Kualitas tetep. MDF cocog pikeun proyék pikeun ngadalikeun biaya. Dina hal ieu, urang tiasa nawiskeun Pilihan warna Europa, tapi dasar dewan kai nyaéta bahan domestik, kami nganggo téhnologi Jerman Duken Inten sealing pikeun ngajamin stabilitas kualitas.
3
Naon pilihan bahan anu anjeun gaduh pikeun dapur?
Papan kayu, kami nganggo Austria EGGER,SENOSAN, Jérman PFLEIDERER ;
4
Bagian Spare: BLUM, GRASS,
Koléksi a.Storage: Jérman KESSEBOHMER, Swiss PEKA, Unihopper ti Polandia; Lambert ti Spanyol ; merek Cina: EMAS,
5
Countertop: ITALIA LAMINA, brand Cina domestik: SHUIHUI, MUTIARA NEW, GOLDMINE;
Sadaya kempelan urang aya dina kempelan nice internasional ieu dumasar kana tingkat kualitas sarua, Pikeun dapur, Cina masih boga kaunggulan badag, sakumaha ieu perlu design nice jeung bahan alus, sarta workmanship alus, teu karya basajan;
6
Naha anjeun ngahasilkeun kabinét dapur datar ukuran standar?
Sumuhun, pikeun pabrik dapur asing, alatan waktu gawé légal kuli lokal, sarta wates listrik, kapasitas produksi maranéhanana diwatesan, jadi maranéhna kudu neangan pabrik Cina stabil kualitas babagi bagian produksi maranéhna pikeun minuhan paménta pasar maranéhanana, dina hal ieu. , Urang bisa ngahasilkeun per gambar jeung husus dewan kai jeung warna, sarta éta pak datar
7
Naha anjeun tiasa ngarancang pikeun merek dapur asing?
Diréktur desainer kami Liu David tetep damel di dapur Jerman sareng Italia langkung ti 20 taun, sateuacan coronavirus, anjeunna angkat ka pabrik papan kayu Éropa sareng pabrik suku cadang pikeun komunikasi produk taunan, sapertos, dina pandanganna, papan kayu punjul + fungsional punjul. bagian mutuskeun hiji acara dapur tinggi-tungtung. Jadi diréktur desain kami Liu David boga pangalaman euyeub dina desain dapur global, desain na loba dipaké di Demark, Kanada, Australia, jeung Amérika Kidul. Pasar dapur global parantos lami dilatih ku merek Jerman sareng Italia, janten pikeun anu tetep damel di kabinét dapur tradisional sareng Amérika, peryogi pabrik Jerman -kitchen Mind Cina pikeun nungtun desainna dumasar kana pasar lokal, nu BK Ciandre kaunggulan badag ti pabrik Cina sejen
8
Naon merek pangalusna tina kabinét kuring bisa meuli?
Kabéh cabinets boga 3 bagian penting, dewan kai + hardware kabinét + countertops, firstly urang kudu nyaho naon brand dewan kai dipaké, kawas urang BK Ciandre, urang utamana dianggo di Éropa diimpor kempelan dewan kai, éta leuwih eco-friendly jeung kualitas stabil. . Pikeun hardware, lolobana kami nganggo Grass and Blum, sareng pikeun neundeun rohangan, kami nganggo KESSEBOEHMER sareng PEKA salaku prioritas kahiji, anu mutuskeun pangalaman pangguna dina kahirupan sapopoe. Sareng pikeun bagian ka-3, Laminam mangrupikeun produsén permukaan anu unggul global, janten sentuhan permukaan pisan elegan. Janten di luhur 3 bagian bakal mangaruhan pangalaman pangguna nalika dianggo. papan kai punjul + hardware fungsi alus + permukaan countertop tékstur alus, kalawan desain berorientasi manusa, nu mutuskeun final cabinets visual jeung fungsional alus.
9
Naon kaunggulan BK Center pikeun proyék-proyék kabinet dapur?
Asal getih BK Ciandre urang ti Jerman sarta Italia struktur modular, jadi pikeun proyék-proyék, urang salawasna ngagunakeun struktur modular nu bisa mastikeun instalasi gampang dina situs, ieu téh super penting pikeun proyék-proyék, nyimpen waktu hartina nyimpen ongkos kuli. Ieu kaunggulan badag urang keur parusahaan proyék jeung teguh desain
10
Naha BK Ciandre nyayogikeun jasa Desain?
Leres, kami ngalakukeun, kami peryogi anjeun nyayogikeun pidéo situs anu saleresna sareng gambar dimensi anu akurat
11
Sabaraha taun ngajamin kabinét anjeun?
10 taun sanggeus ogé dirakit per BK Ciandre instruksi instalasi
12
Naon istilah pamayaran anjeun?
Pikeun cabinets ngaropéa, urang peryogi 50% deposit sarta kasaimbangan 50% saméméh pangiriman
13
Kumaha BKCiandre ngajamin sagala ukuran anu dipigawé ogé per gambar?
Firstly, Sateuacan urutan ieu nempatkeun kana produksi, tim design kami requests video situs proyék jeung nanya desainer klien 'pikeun mariksa ulang dimensi dina situs, sakumaha urang kudu mastikeun cabinets dapur bisa ogé dirakit nalika anjog; Bréh, saméméh produksi, juru tulis urang bakal ulang mastikeun sakabeh bahan dipénta per gambar; Thirdly, sanggeus produksi, urang gonna per-assembly sakabeh set kabinet dapur di pabrik pikeun mastikeun sagalana bisa dirakit per gambar. Janten urang gaduh 3 prosés pikeun ngonfirmasi sadaya detil pikeun ngahindarkeun kasalahan
14
Sabaraha lami kanggo pangiriman?
Pikeun kustomisasi kabinét dapur, urang biasana peryogi sahenteuna 35 -45 dinten kanggo waktos pangiriman
15
Naha anjeun gaduh padamelan profésional pikeun ngadamel pamasangan dina situs proyék kami?
Sumuhun, pausahaan proyék ogé grup klien utama urang, sabab salawasna mibanda désainer maranéhanana, éta pohara merenah tur gampang komunikasi pikeun urang. Sareng pikeun jasa pamasangan, leres, urang tiasa, urang gaduh pagawé profésional pikeun instalasi
2: Tabel Ceramic FAQ
Méja keramik anu idéal pikeun pamakéan sapopoé jeung sakabeh kulawarga. Anjeun tiasa ngarasakeun sapotong jati dijieun pikeun awét jeung tahan kana guncangan, motong, sarta goresan. Méja keramik tahan panas sareng tiis, janten tikar sareng coaster henteu diperyogikeun.
Ieu mangrupikeun FAQ tabel keramik panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca QA ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
1
Sadérék bisa ngadamel naon?
Tungtungna bisnis utama urang nyaéta nyayogikeun solusi Tabla pikeun merek peretan asing sareng ombangkeun on-line off-line, Janten urang tiasa ngahasilkeun ukuran. Ukuran biasa kami nyaéta 1200/1400/1600/1800/2400/ Nepi ka Max. 9M panjangna, rubak 1.6M Max
2
Kumaha kamampuan produksi anjeun?
Pabrik BK Ciandre boga garis produksi otomatis sorangan dimimitian pikeun motong tabletop keramik, grinding, sarta beberesih, jadi speed produksi urang téh 2pcs / menit
3
Naon bentuk luhureun méja anjeun tiasa ngadamel?
Urang tiasa ngadamel rectangular, pasagi, buleud, sarta wangun Oval dina mesin CNC BK Ciandre Bottero jeung puseur motong
4
Méja keramik anjeun tiasa dianggo di jero ruangan sareng di luar?
Leres, méja keramik BK Ciandre tiasa dianggo di jero ruangan sareng luar, sabab kami nganggo palapis bubuk TIGER anu diimpor Austria kana dasar aluminium kami, janten méja keramik BK Ciandre cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh.
5
Koléksi warna méja naon anu anjeun gaduh?
Urang boga rentang pinuh ku koleksi, kayaning calacatta bodas, mimbar kulawu, Maquina hideung, tiruan marmer beige sarta kelir murni.
6
Naha anjeun ngan ukur tiasa ngajual méja keramik?
Éta, urang bisa. Salaku sababaraha klien kami, pikeun tabletop sarua, aranjeunna cocog pikeun dasar tabel aluminium sarta base méja kai, sangkan bisa ngajual misah tabel tops.
7
Naha Sadérék ngan ukur ngajual dasar méja?
Leres, urang tiasa, sabab kadang klien kami nganggo dasar méja anu sami pikeun nyocogkeun sababaraha jinis méja bahan pikeun langkung seueur pilihan, ku kituna urang tiasa ngajual dasar méja nyalira
8
Sabaraha taun ngajamin cabinets anjeun?
10 taun sanggeus ogé dirakit per BK Ciandre instruksi instalasi
9
Naon istilah pamayaran anjeun?
30% deposit, 70% kasaimbangan saméméh pangiriman
10
Sabaraha lami waktos pangiriman BK Ciandre?
waktos pangiriman biasa urang téh 25-35 poé sanggeus pembayaran deposit anjog
11
Lamun urang ngirim Anjeun gambar tina rarancang tabel kami hoyong, anjeun tiasa ngadamel eta?
É, urang tiasa, sakumaha BK Ciandre gaduh tim R D sorangan pikeun nyayogikeun solusi pangembangan pikeun desain luhur méja seramik sareng desain bentuk dasar méja, pikeun luhur méja, urang tiasa ngahasilkeun tékstur luhur ceramic, pikeun dasar méja, urang tiasa ngembangkeun molda anyar pikeun desain bentuk anyar
3 : leumpang-in Closet FAQ
Ieu FAQs ngeunaan parusahaan urang walk in pacilingan, Baca faqs ieu pikeun meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal produk jeung industri sahingga meunang inspirasi pikeun proyék Anjeun.  
Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan BK Ciandre  Sadérék-in sareng wardrob
1
Kami mangrupikeun firma desain, naha anjeun ngahasilkeun walk in closet per desain kami?
Leres, urang tiasa, grup klien utama kami nyaéta firma desain, aranjeunna masihan gambar akhirna ka kami, kami tiasa nyayogikeun desain anu pas dumasar kana gambar anjeun sareng kabiasaan hirup sapopoé pangguna akhir lokal.
2
Sadérék boga papat kai naon?
Kami gaduh MFC, plywood, sareng MDF. MFC kiwari loba dipaké di Jerman sarta industri dapur Italia urang, sabab éta leuwih ramah lingkungan jeung kualitas stabil; Dina waktos anu sami, di sababaraha nagara, masarakat biasa nganggo triplek, atanapi tingkat kalembaban anu luhur pisan sapertos di nagara-nagara basisir, biasana urang nganggo triplek ogé. Kualitas tetep. MDF cocog pikeun proyék pikeun ngadalikeun biaya. Dina hal ieu, urang tiasa nawiskeun Pilihan warna Europa, tapi dasar dewan kai nyaéta bahan domestik, kami nganggo téhnologi Jerman Duken Inten sealing pikeun ngajamin stabilitas kualitas.
3
Naon pilihan bahan anu anjeun gaduh pikeun dapur?
Papan kayu, kami nganggo Austria EGGER,SENOSAN, Jérman PFLEIDERER ; Hardware: BLUM, GRASS, Koléksi Panyimpen: Swiss PEKA, Lambert ti Spanyol; merek Cina: HIGOLD, Kabéh kempelan urang aya dina kempelan nice internasional lamun dumasar kana tingkat kualitas sarua, Pikeun walk-di pacilingan, Cina masih boga kaunggulan badag, sakumaha ieu perlu design nice jeung bahan alus, sarta workmanship alus, teu karya basajan; Samentara éta, urang ogé boga papakéan dina kai kalayan kombinasi cabinets kaca. Sadayana nomer modular. Nu kacida ngurangan kasusah instalasi. Janten sadayana éta bungkus datar, CBM alit pikeun pengiriman, tapi gampang dipasang, ieu penting pisan
4
Naha anjeun ngahasilkeun pacilingan walk-in pacilingan ukuran standar?
Leres, kami gaduh sababaraha desain modular pikeun lomari walk-in, sapertos lomari walk-in anu dipasang dina témbok
5
Naha anjeun tiasa ngarancang pikeun merek dapur asing?
Diréktur desainer kami Liu David tetep damel di Jerman sareng Italia jati langkung ti 20 taun, sateuacan koronavirus, anjeunna angkat ka pabrik papan kayu Éropa sareng pabrik suku cadang pikeun komunikasi produk taunan, sapertos, dina pandanganna, papan kayu unggul + punjul. bagian fungsi mutuskeun hiji high-tungtung Walk-in -closet acara. Jadi diréktur desain kami Liu David boga pangalaman euyeub dina desain jati global, desain na loba dipaké di Demark, Kanada, Australia, jeung Amérika Kidul. Pasar jati global parantos dilatih pikeun waktos anu lami ku merek Jerman sareng Italia, janten pikeun anu tetep damel di kabinét dapur tradisional sareng Amérika, aranjeunna peryogi pabrik Éropa-Mind Cina pikeun nungtun aranjeunna dina desain dumasar kana pasar lokal. nu BK Ciandre kaunggulan badag ti pabrik Cina sejen
6
Naon kaunggulan BK ciandre pikeun papakéan atanapi pacilingan proyék?
Asal getih BK Ciandre 'ti Jerman sarta Italia struktur modular, jadi pikeun proyék-proyék, urang salawasna ngagunakeun struktur modular nu bisa mastikeun instalasi gampang dina situs, ieu téh super penting pikeun proyék-proyék, nyimpen waktos hartina nyimpen waragad kuli. Ieu kaunggulan badag urang keur parusahaan proyék jeung teguh desain
7
Naha BK Ciandre nyayogikeun jasa Desain?
Sumuhun, urang ngalakukeun, urang peryogi anjeun nyadiakeun kami hiji video tina situs sabenerna sarta gambar dimensi akurat
8
Sabaraha taun ngajamin cabinets anjeun?
10 taun sanggeus ogé dirakit per BK Ciandre instruksi instalasi
9
Naon istilah pamayaran anjeun?
Pikeun cabinets ngaropéa, urang kudu deposit 50% sarta kasaimbangan 50% saméméh pangiriman
10
Kumaha carana BK Ciandre ngajamin sagala ukuran dipigawé ogé per gambar?
Firstly, Sateuacan ordo ieu nempatkeun kana produksi, tim design kami requests video situs proyék sarta miwarang desainer klien 'pikeun ulang pariksa dimensi dina situs, sakumaha urang kudu mastikeun cabinets dapur bisa ogé dirakit nalika anjog; Bréh, saméméh produksi, juru tulis urang bakal ulang mastikeun sakabeh bahan dipénta per gambar; Thirdly, sanggeus produksi, urang gonna per-assembly sakabeh set kabinet dapur di pabrik pikeun mastikeun sagalana bisa dirakit per gambar. Janten urang gaduh 3 prosés pikeun ngonfirmasi sadaya detil pikeun ngahindarkeun kasalahan
11
Sabaraha lami kanggo pangiriman?
Pikeun kustomisasi kabinét dapur, urang biasana peryogi sahenteuna 35 -45 dinten kanggo waktos pangiriman
12
Kami perusahaan proyék, kami gaduh proyék peryogi jati, kami gaduh gambar sareng desain jati, anjeun tiasa ngahasilkeun per warna sareng bahan anu kami khususkeun? Dupi anjeun gaduh karya profésional pikeun nyieun instalasi dina situs proyék kami?
Sumuhun, pausahaan proyék ogé grup klien utama urang, sabab salawasna boga désainer sorangan, éta pohara merenah tur gampang komunikasi pikeun urang. Sareng pikeun jasa pamasangan, leres, urang tiasa, urang gaduh padamelan profésional sorangan pikeun instalasi
4: Teu teu teu   Hogo FAQ
Produk urang sadayana didamel tina bahan kualitas luhur, naha éta panto khusus, panto desainer, boiserie, atanapi panél kai. Nyiptakeun produk anu nyumponan kabutuhan proyék anjeun sareng ngawujudkeun visi anjeun mangrupikeun kakhususan kami. Kami ngagaduhan tim desainer sareng ahli anu nengetan detil. Ieu patarosan FAQ panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk  
1
Naon Max. Ukuran tiasa BK Ciandre Frameless panto?
Max. Lebar panto Tunggal nyaéta 1.1M, Max. Lebar panto Indung putra 1.8M, sadayana Jangkungna 3M Max
2
Naha BK Ciandre ngadamel Panto Ibu -Putra?
Leres, urang ngalakukeun, nalika lebar rohangan panto sami sareng atanapi langkung ti 1.6M, urang biasana ngadamel desain panto ganda.
3
Kumaha cara ngadistribusikaeun ukuran panto indung sareng panto putra?
Skala panto indung sareng putra nyaéta 7: 3, panto indung tiasa dina 1.1Max., sareng panto putrana 0.47M
4
Naon bédana antara BK Ciandre panto frameless jeung pabrik lianna panto frameless?
Pikeun pigura Aluminium daun panto, ketebalan aluminium atah nyaeta 1.5-4mm, lolobana panto di pasar ngan 1mm, ongkos kirang tapi kualitas panto teu nice.
5
5.How ngeunaan cara muka panto frameless minimalis?
Kami gaduh Inswing kénca katuhu sareng Outswing kénca bod
6
Naha kuring kedah masang pigura panto sateuacan drywall sareng ubin di lantai?
Henteu, saatos drywall sareng ubin di lantai
7
Kumaha mastikeun ukuran panto?
Klién ngan ukur kedah nawiskeun jangkungna rohangan panto anu saleresna sareng lebar, tim insinyur BK Ciandre bakal nyaluyukeun ukuran anu cocog.
8
Kumaha BK Ciandre minimalist frameless panto dipasang?
Mangga tingali video instalasi panto kami di handap
9
9. Kumaha nyalira panto?
Henteu kedah nyaluyukeun, pasang 3 Léngkah: A. Pariksa ukuranana B.Put panto kana spasi tur pastikeun éta horizontal sarta nangtung C. Maneuh screws
10
Sabaraha taun ngajamin panto anjeun?
10 taun sanggeus ogé dirakit per BK Ciandre instruksi instalasi
11
Kumaha upami bungkusan panto?
Karton Honeycomb Kertas sareng LOGO BK CIANDRE sareng Kotak Kayu
12
Naon waktos produksi?
Urang bakal ngamimitian nyieun produksi sanggeus urang meunang deposit a. Biasana, éta peryogi sakitar 30 dinten pikeun ngahasilkeun
13
Naon istilah pamayaran anjeun?
Pikeun cabinets ngaropéa, urang peryogi 50% deposit, 50% kasaimbangan saméméh pangiriman
5 :   ODM & OEM FAQ
Ieu beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal produk jeung industri sahingga meunang inspirasi pikeun project.We tetep anjeun nepi ka tanggal jeung warta internal jeung warta penting ti industri!
1
Anjeun ngadamel kabinét khusus atanapi kabinét standar?
Simkuring nampi duanana cabinets ngaropéa tur cabinets baku
2
Bahan naon anu dipilih BK Ciandre pikeun kabinet dapur?
Kami gaduh MFC, plywood, sareng MDF. MFC kiwari loba dipaké di Jerman sarta industri dapur Italia urang, sabab éta leuwih ramah lingkungan jeung kualitas stabil; Sedengkeun pikeun sababaraha nagara, urang geus biasa kana triplek, atawa tingkat kalembaban anu luhur pisan kawas nagara basisir, urang ilaharna ngagunakeun triplek ogé. Kualitas tetep. MDF cocog pikeun proyék pikeun ngadalikeun biaya. Dina hal ieu, urang tiasa nawiskeun Pilihan warna Europa, tapi dasar dewan kai nyaéta bahan domestik, kami nganggo téhnologi Jerman Duken Inten sealing pikeun ngajamin stabilitas kualitas.
3
Merk kabinét carcass naon anu sering anjeun anggo?
Gemany Kessebohmer, Suiss Peka, Unihopper, Spanyol Lambert, Higold
4
Dupi abdi tiasa meunang sampel bébas saméméh kuring nempatkeun pesenan?
Éta. Tangtu anjeun wilujeng sumping ka ménta sampel bebas , jeung anjeun ngan perlu mayar angkutan barang
5
Naon waktos jaminan kualitas produk?
Urang nyadiakeun jaminan pikeun 20-25 taun. Salila periode ieu, kami nyayogikeun jasa saatos-jualan anu bijaksana
6
Naha anjeun tiasa ngembangkeun kapang énggal tina méja dumasar kana tungtutan pasar urang?
É, urang tiasa, sakumaha BK Ciandre ngagaduhan tim R D sorangan pikeun nyayogikeun solusi pangembangan pikeun desain tabletop ceramic sareng desain bentuk dasar méja, pikeun luhur méja, urang tiasa ngahasilkeun tékstur luhur ceramic, pikeun dasar méja, urang tiasa ngembangkeun molda anyar pikeun desain bentuk anyar
7
Naha anjeun tiasa nyayogikeun perenah garis sareng gambar render 3D tina kabinét dapur / leumpang di pacilingan?
Leres, kami tiasa, anjeun tiasa nyayogikeun perenah bumi sareng ukuran desainer kami bakal ngarancang pikeun anjeun
8
Naha anjeun tiasa ngahasilkeun méja per tungtung desain urang?
É, urang tiasa, sakumaha BK Ciandre ngagaduhan tim R D sorangan pikeun nyayogikeun solusi pangembangan pikeun desain tabletop ceramic sareng desain bentuk dasar méja, pikeun luhur méja, urang tiasa ngahasilkeun tékstur luhur ceramic, pikeun dasar méja, urang tiasa ngembangkeun molda anyar pikeun desain bentuk anyar
9
Naha anjeun tiasa nyaluyukeun warna luhureun méja sareng dasar méja?
É, urang tiasa ngahasilkeun warna per butuh palabih, kuring nganggo puluh nyetak tiger sareng urang ngagaduhan tim RD ahli profésional pikeun ngembangkeun warna pikeun kabutuhan anun
10
Naha anjeun tiasa ngarobih ukuran méja keramik?
Lemis, bisnis utama urang nyaéta nyayogikeun solusi Table pikeun merek peretan asing sareng wéla online off-line, Janten urang tiasa ngahasilkeun ukuran. Ukuran biasa kami nyaéta 1200/1400/1600/1800/2400/ Nepi ka Max. 9M panjangna, rubak 1.6M Max
11
Dupi sadaya produk OEM custom-dijieun?
Teu. Kami nawiskeun sababaraha produk standar anu dianggo dina aplikasi OEM
12
Naon kasabaran tabletop keramik anu anjeun tiasa nahan?
Ti / - 0.0001 "
13
Naha BK Ciandre nawiskeun jasa prototipe?
Éta. BK Ciandre gaduh departemén prototipe anu nyayogikeun jasa validasi desain sareng pangiriman pondok bagian prototipe. Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun konsultasi sareng insinyur kami sateuacan ngabéréskeun desain naon waé pikeun mastikeun produksi anu paling murah
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.