+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Pangok

Koléksi panto Bkciandre mangrupikeun kasaimbangan anu pangsaéna antara desain, inovasi   sarta texture.He rupa-rupa leyuran, ti pigura panto hinged kana panto study, ti lawang dua arah ka levitation magnét nutup, nyieun solusi ieu kacida unik tina sudut pandang tipological.The Bkciandre lawang kempelan kaasup magnét ,panto frameless,panto pangsi , panto geser , panto ayun , panto dua arah , panto siram témbok , panto siram siling , panto geser , panto saku. etc.BK ciandre lawang frameless minimalis

euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap