+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Napanda pikeun Francise
Naha anjeun resep janten Distributor resmi BK CIANDRE?
Naha BK Ciandre hoyong ngembangkeun distributor global?


Ayeuna Seueur Merek Cina naroskeun ka distributor kamar pamer anu ageung pikeun nunjukkeun produk standarna, sadaya desain seragam. Dina panempoan BK Ciandre, urang mikir yén ieu téh lain kauntungan silih pikeun duanana pihak dina sababaraha rasa, sakumaha di unggal nagara, maranéhna boga kabiasaan hirup unik sorangan, lamun distributor global anu ngajual produk baku sarua, ieu pasti ngabalukarkeun produk. teu ditungtut ku pasar, BK CIANDRE mikir yén ngembangkeun produk kudu dumasar kana paménta pasar, tujuan urang ngamekarkeun distributor global urang téh nyadiakeun solusi sakabeh ka pasar lokal jeung rojongan kuat urang Sunda. &Tim D. urang donot peryogi distributor global urang pikeun ngajual ngan produk biasa baku urang, hal konci urang hayang ngamekarkeun éta urang jeung distributor global urang duanana babarengan ngamekarkeun runtuyan produk papanggih trend pasar lokal.


Jadi solusi kreatif ieu mantuan konsumén asing pikeun gancang ngamekarkeun produk cocog timely ka pasar lokal jeung jaminan kualitas stabil, produk timely ngamekarkeun jeung jaminan kualitas stabil pohara penting pikeun trend pasar ayeuna, salaku generasi ngora kudu produk alus jeung kreatif.

Samentara éta, BK Ciandre nuju ngembangkeun pamasaran internét spasial ti google, facebook, youtube, INS, pinterest, twitter, tiktok pikeun mantuan distributor urang rék dilegakeun nomer klien lokal maranéhanana, nu hartina urang teu merlukeun anjeun showroom badag pikeun némbongkeun produk urang, urang ngan kudu sahenteuna wewengkon showroom dieusian kalawan logo BK CIANDRE pikeun nembongkeun produk urang, nu moal nambahan distributors'investment global urang, tapi enrich produk jualan maranéhanana.

Sajaba ti éta, BK CIANDRE boga departemén média anyar urang sorangan, nu bisa nyadiakeun sagala poto pamasaran jeung video didieu di Cina saméméh produk ngahontal gudang distributor urang.
Kuate & Rojongan lengkep Ti BK CIANDRE
euweuh data
Solus pangwangunan produk

Ku alatan éta, BK CIANDRE geus nyadiakeun solusi ngembangkeun produk ka distributor dumasar kana pasar lokal maranéhanana, Samentara éta, maranéhna bisa milih bagian tina produk biasa urang janten produk biasa maranéhanana, kauntungan badag tur badag nyaéta yén urang bisa ngamekarkeun produk anyar ngéléhkeun produk lokal; contona, pikeun meja makan keramik, distributor kami eupan balik kami 4 titik nyeri konci:

euweuh data
Jadi BK CIANDRE nyieun perbaikan dumasar kana titik nyeri luhur, sangkan ngamekarkeun Pilihan anyar pikeun pasar ieu
01
Urang milih permukaan kulit-rampa, jadi lamun leungeun noel beungeut méja, pamakéna ngarasa lemes, kawas touch kulit orok, nu pisan ngaronjatkeun kabagjaan pamakéan nalika pamakéna keur dinner jeung kulawarga;
02
Laju karusakan anu luhur ogé ningkatkeun biaya komunikasi, biaya produk ngagantian sareng biaya logistik, ngirangan tingkat kapuasan pelanggan, ku kituna urang ningkatkeun dina 2 cara.:

A.Tambahkeun kapang tetep busa di jero kotak karton,

B.Make kotak karton leuwih kandel pikeun mastikeun yén produk anu well-ditangtayungan salila transportasi
03
Pikeun struktur dasar tabel, urang bahas sareng R & Tim D ngagunakeun aluminium kandel jeung struktur dasar tabel hadé sangkan eta stabil;
04
Dina raraga hayu tabel keramik urang pas keur lingkungan pinuh-cuaca, urang robah brand Éropa bubuk lukisan aluminium, nu Sigana lemes di lingkungan indoor, tapi ogé warna tetep dina lingkungan outdoor, nu hartina hiji model, bisa make duanana indoor na outdoor, ieu greatly ngurangan tekanan stock distributor urang, euweuh variasi usum, sakumaha produk outdoor rupa-rupa pisan di musim béda.
Samentara éta, tim desain BK Ciandre ngadamel unggal produk tunggal dina modél 3D kalayan warna anu cocog sareng produk anu saleresna, janten ieu mangrupikeun alat jual anu teu katingali ka grup desainer, contona, upami salah sahiji distributor kami ngagaduhan 400 desainer di grup klienna. , janten anjeunna ngan ukur kedah ngirimkeun modél 3D asli ka désainer, ku kituna unggal desainer tiasa nganggo pisan merenah pikeun nempatkeun modél 3D éta dina proyék biasa,
jadi désainer bisa nawiskeun klien maranéhanana naon maranéhna dirancang asalna, ieu téh pilihan alus teuing pikeun désainer, sakumaha désainer salawasna kudu ngagunakeun loba waktu jeung sumber pikeun manggihan produk pikaresep maranéhna, sabab salawasna pilari design nice jeung kualitas stabil, jeung stock stabil sacara lokal, anu mangrupikeun kauntungan anu ageung pikeun grup desainer.
Kumaha carana abdi tiasa gawé bareng BK CIANDRE
euweuh data
Pikeun ngaropea produk anu nyumponan posisi lokal?
Ninggalkeun pesen ayeuna sareng janten dealer BK Ciandre
Atawa milih produk biasa urang?
euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap