Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Solusi RD Globali

BK CIANDRE GLOBAL R &D SERVICES
BK CIANDRE gaduh seueur pangalaman sareng portopolio kasus global sareng bakal nyaluyukeun unggal solusi pikeun kabutuhan anjeun.
Kustomisasi desain tékstur keramik
Kustomisasi dasar méja
Anyar -design ngembangkeun kapang jati
Solusi produk modular (instalasi gampang)
Usul desain pikeun kustomisasi
Video Max 3D
R & D solus
BK CIANDRE GLOBAL R &D SERVICES
BK CIANDRE gaduh seueur pangalaman sareng portopolio kasus global sareng bakal nyaluyukeun unggal solusi pikeun kabutuhan anjeun.
euweuh data
  Kustomisasi desain tékstur keramik
  Kustomisasi dasar méja
  Anyar -design ngembangkeun kapang jati
  Solusi produk modular (instalasi gampang)
  Usul desain pikeun kustomisasi
  Video Max 3D
  R &D solus
R & D
Kebangkeun urangh
euweuh data
Bk CIANDRE, Global r &D nyayogikeun solus
euweuh data
BK CIANDRE R &D
Déana & Ngembangkeun nyaéta gén BK CIANDRE
euweuh data
BK CIANDRE ORDER SYSTEM
euweuh data
euweuh data
BK CIANDRE ORDER PROCESS
euweuh data
Tim Uri
Hai, kami BK CIANDRE TEAM. Urang lamun saruah.
Kami resep nganggap yén kami parantos ngahijikeun hal anu luar biasa di dieu di BK CIANDRE, grup anu lincah sareng ngora ahli téknologi R. &D ahli, désainer, marketers, sarta pamekar kalayan komitmen dibagikeun pikeun komunikasi, kolaborasi, sarta ngalakonan pagawean alus.
Andy Xie
- Kapala Téknologi Officer

Co-pangadeg BK CIANDR, ngarah bisnis pabrik di wewengkon klien tinggi-tungtung ti industri jati, industri slabs badag; ogé ngarah tim desain pabrik pikeun ngembangkeun produk anyar nurutkeun trend pasar. Ngora, tapi pamahaman jero dina jati minimalis, geus nyieun loba latihan ka tim jualan klien high-end '.

Mott:
Ulah nuturkeun balaréa, hayu balaréa nuturkeun anjeun.
euweuh data
euweuh data
euweuh data
euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.