+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kichen Imah -1 1
Kichen Imah -1 3
Kichen Imah -1 4
Kichen Imah -1 5
Kichen Imah -1 6
Kichen Imah -1 1
Kichen Imah -1 3
Kichen Imah -1 4
Kichen Imah -1 5
Kichen Imah -1 6

Kichen Imah -1

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· geus diadopsi téhnologi anyar pikeun ngarobah struktur aya di pabrik tabel outdoor.


· Dina raraga ngahontal kaluaran cahaya maksimum dina sababaraha detik, produk ieu boga chip mantri disusun dina dewan listrik, sangkan chip bisa dianggo sakaligus tur nyadiakeun kacaangan pinuh.


· Produk bisa loba dipaké dina widang kimia, biologi, apoték, ubar, microelectronics, semikonduktor, jsb.


Teknik Profesial
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Kichen Imah -1 7
Kichen Imah -1 8

Tabé Ceramic Luhuren

Top Keramik dijieunna tina beling, nu mangrupa bahan pisan kuat

Éta cuaca tahan UV sareng kuat anu tiasa ditinggalkeun di luar sapanjang taun.

Kichen Imah -1 9

BKX01

Kichen Imah -1 10

BKX-02

Kichen Imah -1 11

BKX-03

Kichen Imah -1 12

BKX-C07

Kichen Imah -1 13

BKX-C09

Kichen Imah -1 14

BKX-C14

Kichen Imah -1 15

Pawan diak

BK CIANDRE dipilih kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur


 Kichen Imah -1 24 Kichen Imah -1 25 Kichen Imah -1 26 Kichen Imah -1 27 Kichen Imah -1 28 Kichen Imah -1 29

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

 Kichen Imah -1 30 Kichen Imah -1 31 Kichen Imah -1 32 Kichen Imah -1 33 Kichen Imah -1 34 Kichen Imah -1 35

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12       







Base Alumini


Walanda Akzonobel bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét,

lalawanan alus teuing pikeun korosi, cuaca, jeung cai

Kichen Imah -1 36

BKX-A-01

Kichen Imah -1 37

BKX-A-02

Kichen Imah -1 38

BKX-A-03

Kichen Imah -1 39

BKX-A-04

Kichen Imah -1 40

BKX-A-05

Kichen Imah -1 41

BKX-A-06

Kichen Imah -1 42

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.


Fikir Perusahana


· Parantos parantos kalibet dina RD sareng produksi produsén tamén tungtung luhur salami taun-taun.


· Saatos kasuksésan luar biasa di pasar pabrik jati luhur lokal, perusahaan kami gancang ngalegaan bisnis ka nagara-nagara sanés. Hasilna, produk urang sadia di loba nagara di sakuliah dunya.


· ngungudag pernah-tungtung papanggih jeung nurture kaperluan luar jeung poténsi klien kami dina metoda teleb tur maju-pilari. Pikeun cotcat!


Detalan Produkt


Kalayan fokus kana kualitas, perhatian hébat kana detil dapur bumi.



Aplikasi Produksa


Dapur bumi anu diproduksi ku perusahaan urang tiasa diterapkeun kana widang sareng skenario anu béda. Janten sarat anu béda pikeun jalma anu béda-béda tiasa dicumponan.


Ngaliwatan analisa masalah sareng perencanaan anu wajar, kami nyayogikeun palanggan kami kalayan solusi hiji-eureun anu efektif pikeun kaayaan sareng kabutuhan palanggan.



Baringan Proba


Dibandingkeun sareng produk anu sami, daya saing inti dapur bumi urang utamina ditingali dina aspék-aspék ieu.



Pangangatan Persalah


Nuturkeun strategi bakat, parusahaan urang recruits jalma kalawan kamampuhan jeung kahadean pikeun ngawangun tim bakat komprehensif. Tim kami ngagaduhan prestasi akademik anu saé sareng kakuatan profésional.


Dumasar kabutuhan palanggan, pinuh ngalaksanakeun kaunggulan sareng poténsi pasar urang sorangan. Urang terus-terusan innovate métode jasa jeung ningkatkeun layanan pikeun minuhan ekspektasi maranéhanana pikeun pausahaan urang.


misi nyaéta pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur sarta minuhan kabutuhan customer urang. Urang nganggap 'jujur ​​jeung bisa dipercaya, alus teuing jeung inovatif, saling mangpaat tur win-win' salaku nilai budaya. Kami ngarepkeun urang tiasa ngahontal visi anu janten panyipta nilai anu paling berpengaruh dina industri.


Diadegkeun dina geus salawasna geus insisting on ngembangkeun brand pikeun taun. Ayeuna urang janten pamimpin di industri kalayan pangakuan merek anu kawilang luhur.


Produk tina utamana diékspor ka Éropa jeung Amérika Serikat, sarta geus meunang pujian unanimous ti usaha lokal sarta pamaké.





Inpormasi Kabinet

Kichen Imah -1 43
Kabinet   
BKX-C0015
Prak
BK CIANDRE
Awak kabinét
Pawan kai anu diimporwa
Kabinet kesi
Slab porcelain
Panel kabinét
Slab porcelain aluminim
Hardware Kabinet
Salice Imporm & Blum  
Dimensi
Sakung dina dosa
Waran   Bodas / kulawu / hideung, ngaropéa ogé ditarima
Kontrol Kuata
100% inspeksi saméméh packing
Layanan saatos penyal
OEM jeung custom diwangun wilujeng sumping! Kami salawasna di dieu pikeun damel sareng anjeun sareng nawiskeun garansi 1 taun pikeun produk.
OEM &ODM
Dipacih
euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
  Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap