Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 1
Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 2
Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 1
Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 2

Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis

panalungtikan

Rincian produk tina kabinet dapur minimalis



Pandangan gancang


kabinet dapur minimalis geus dijieun bala di unggal titik lemah. Kualitas produk ieu dijamin ku tim pamariksaan kualitas khusus kami. ngajaga hubungan aliansi strategis sareng seueur perusahaan.



Pengalaman Produki


Dibandingkeun sareng produk sanés dina kategori anu sami, kabinét dapur minimalis ngagaduhan kaunggulan ieu.

Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 3

Kedatakan produk

BK CIANDRE cabinets dapur boga rupa-rupa surfaces gawé pikeun minuhan sakabeh sarat masak.

Unit panyimpen aya dina dua bentuk sareng ukuran anu béda: sababaraha aya di luhur, sareng anu sanésna dina dasar taneuh.

Duanana dilengkepan panels panto, pigura stainless steel kandel sarta rupa-rupa bahan inlay sarta kombinasi nu minuhan sarat tina dapur industri.

Desainna saluareun éstétika minimalis sareng gambar téknis dapur industri, nyayogikeun produk kalayan kualitas luhur anu teu kompromi dina struktur sareng fungsina, sareng komponén téknis anu kuat.

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 4

Detalan Produkt

Kabinét dapur gaduh desain anu saé, hayu hirup anjeun gampang sareng ngantepkeun anjeun nikmati hirup anjeun.


Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 5
Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 6
Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 7

Aplikasi Produk Saleresna

Kabinet bisa ngaropéa nurutkeun ukuran kamar dapur anjeun sarta sarat anjeun sabenerna.


Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 8
Kabinét Dapur Panas Merk Minimalis 9




Kauntungan Perkara


( aya di We are a modern enterprise specializing in providing Our company provides excellent service for all customers in the principle of 'customer first'. Upami anjeun hoyong mésér produk urang, mangga ngahubungan kami pas mungkin.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.