+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kumaha Meja Makan Plat Batu Kudu Dijaga? Jenis Kayu Anu Kudu Kuring Pilih?

Méja panel batu sok dipikacinta ku sadayana. Loba jalma mimitina mertimbangkeun tabel batu nalika aranjeunna mésér méja, sarta penampilan tabel panel batu ogé méré jalma rarasaan basajan tur elegan. Sanajan kitu, tabel panel batu teu sarua jeung méja jeung meja makan keramik alam. Sadérék kudu ngajaga. Hayu urang ngobrol ngeunaan pangropéa tabel batu sareng pilihan pelat batu! Pikeun ngahindarkeun sinar panonpoé langsung di Meja Makan Keramik, tempatna di tempat anu aliran hawa ageung. (2) Dina usum tiis, Meja Makan Keramik teu tiasa ditempatkeun di handapeun outlet hawa haneut caket teuing kana pemanasan atanapi AC. Kusabab suhu overheated, éta tiasa nyababkeun deformasi sareng retakan tina piring batu! Ngusap rags gently sapanjang tékstur. Ulah milih rag teuas pikeun ngusap. Éta tiasa ngeruk permukaan pelat batu pikeun mangaruhan éstétika sareng umur hirup! (4) Waxing jeung perawatan tabel batu unggal satengah taun atawa sataun. Éta tiasa ngagunakeun Meja Makan Keramik langkung lami. Kadua, pilihan batu panel tabel batu plat (1) Daur tumuwuhna walnut behwogi boga siklus tumuwuhna panjang, boga kaunggulan bahan teuas, stabilitas alus, kasusah dina deformasi jeung kaunggulan sejenna. Jeung kabayang pertumbuhan na bakal eureun tumuwuh dina usum tiis, némbongkeun ciri kabayang taunan atra. Saatos motong, polana geulis pisan. (2) Ukinimu Wujin Batu ngabogaan tékstur lempeng, gloss alus, struktur rupa, kakuatan tinggi, teu karasa alus, bahan stabil, jeung sajabana, sahingga piring batu processing -quality luhur. (3) Baba Bapa boga pola anu lega tur éndah. Éta bakal katingali kandel pisan sareng Bashuai salaku Meja Makan Keramik. Bahan intina koneng-coklat dugi ka semu beureum. Strukturna ipis sareng seragam. Kawih nu harta. Di luhur nyaéta ngeunaan pangropéa sareng kaahlian mésér Meja Makan Keramik! Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan baju, punten langkung perhatosan ka kami. Kami bakal terus masihan anjeun inpormasi perbaikan bumi kualitas luhur! Upami anjeun gaduh masalah sareng perbaikan bumi Ninggalkeun pesen, kami bakal ngajawab anjeun pas mungkin!

Kumaha Meja Makan Plat Batu Kudu Dijaga? Jenis Kayu Anu Kudu Kuring Pilih? 1

Babak sareng kami
euweuh data
artikel anu disarankeun
Kumaha Balanja Pikeun Perabot Online: Méja Makan Keramik
Kumaha Balanja Pikeun Perabot Online: Méja Makan Keramik
Naha anjeun terang yén anjeun tiasa balanja perabotan online? Éta leres! Nyatana, balanja perabotan online tiasa janten cara anu saé pikeun milari potongan unik anu anjeun moal mendakan di toko lokal anjeun. Tambih Deui, éta tiasa langkung saé tibatan angkat ti toko ka toko. Janten, upami anjeun milarian méja makan keramik énggal, ieu sababaraha tip ngeunaan cara balanja perabotan online. Naha Meja Makan Keramik Populer? Tabé tuang ceramik mangrupakeun pilihan populér pikeun homeowners dinten ieu pikeun sababaraha alesan. Mimiti, méja keramik awét sareng gampang diurus. Aranjeunna nolak scratching na staining, sarta aranjeunna bisa ngusap bersih ku lawon beueus. Pikeun starters, aranjeunna nawiskeun katingal sleek na stylish nu bisa kalayan gampang ngalengkepan sagala d éCor. Dugi, aranjeunna ’ulang gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun, nu idéal pikeun kulawarga sibuk. méja keramik oge awét sarta lila-langgeng, jadi maneh meunang ’t kudu salempang ngeunaan ngaganti aranjeunna iraha wae geura-giru. Méja keramik ogé tahan panas, janten idéal pikeun bumi sareng murangkalih atanapi piaraan. Kadua, méja keramik sayogi dina rupa-rupa gaya, warna, sareng ukuran pikeun nyocogkeun kana rasa atanapi anggaran. Katilu, tabel keramik anu pangropéa low; aranjeunna teu merlukeun polishing biasa atawa waxing kawas parabot kai. Sarta pamustunganana, tabel keramik anu serbaguna; aranjeunna tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar, di kamar makan formal atanapi kamar kulawarga kasual. Lamun Sadérék ’ulang pilari hiji méja unik, aya nyatu pilihan keramik a milih tina. Naha rék tabel buleud Palasik atawa tabel rectangular leuwih modern, Anjeun ’pastikeun pikeun manggihan pilihan keramik nu fits gaya Anjeun. Jadi, lamun Sadérék ’ulang di pasar pikeun méja makan anyar, keramik pasti patut hype nu. Kumaha Balanja Perabot Online? Lamun datang ka balanja pikeun jati online, aya sababaraha hal pikeun tetep dina pikiran. Anu mimiti, ukur ukuran rohangan anu anjeun sayogi. Ieu bakal mastikeun yén anjeun teu mungkas nepi ka meja makan keramik nu badag teuing atawa leutik pikeun kamar. Kadua, pertimbangkeun gaya jati sareng tampilan umum anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun hoyong anu modern atanapi tradisional? Kalayan seueur pilihan anu sayogi, penting pikeun ngahususkeun pilihan anjeun sateuacan ngamimitian balanja. Anu pamungkas, tong hilap faktorkeun biaya pangiriman nalika anjeun ningali harga. Sakali anjeun parantos nyandak sadaya faktor ieu, anjeun bakal siap milarian méja keramik anu sampurna pikeun bumi anjeun. Tips Pikeun Ngajaga Meja Makan Keramik Anjeun Méja makan keramik mangrupikeun tambahan anu éndah sareng unik pikeun bumi mana waé, tapi penting pikeun terang kumaha miara éta leres pikeun mastikeun umur panjangna. Éta sababaraha tukso: Kahiji, ulah ngagunakeun bahan kimia kasar atawa cleaners on méja keramik Anjeun. Gantina, milih leyuran lemes, non-abrasive. Ulah make cleaners abrasive atawa scouring hampang, sabab ieu bisa ngaruksak beungeut méja. Ogé, Anjeun bisa jadi kudu reseal tabel périodik pikeun ngajaga tina noda jeung spills. Kadua, tong hilap ngajagi méja anjeun tina Unsur - suhu anu ekstrim tiasa nyababkeun retakan atanapi chipping, janten pastikeun ngagunakeun taplak meja atanapi pelari dina cuaca panas, sareng coaster dina cuaca tiis. Kade ulah nempatkeun piring panas langsung dina méja, sabab ieu bisa ngabalukarkeun cracking atanapi crazing. Tungtungna, ati-ati nalika mindahkeun atanapi nanganan méja keramik - aranjeunna hipu sareng kedah dirawat kalayan ati-ati. Kalayan sakedik usaha, anjeun tiasa ngajaga méja makan keramik anjeun katingali saé salami mangtaun-taun! Ku naon meuli peretan online? Anjeun tiasa langsung milih desain sareng warna online pikeun ningali pangaruh, detil, sareng gambar nyata. Urang ogé gaduh agén offline sareng toko fisik pikeun ningali sareng nyabak méja makan anu nyata atanapi ngirim conto ka konsumén. Balanja online leuwih merenah, sarta panempatan urutan langsung ensures kaamanan contactless salila wabah, sarta ayeuna wholesalers asing teu bisa datang ka Cina pikeun ilubiung dina paméran, maranéhna bisa ningali produk urang jeung komunikasi langsung online, nu bakal leuwih merenah tur aman.
Kumaha Pilih Méja Makan Panel Batu?
Kumaha Pilih Méja Makan Panel Batu?
Méja plat batu mangrupa pilihan pikeun loba jalma meuli méja. Méja panel batu dijieunna tina hidangan dijieunna tina piring batu salaku bahan utama. Sacara umum, jati nu diwangun ku pelat batu jarang dicampurkeun jeung bahan bahan séjén. Jarang dianggo tina bahan utama sareng bahan bantu. Duanana opat suku jeung panel anu pelat batu. Kalolobaan sambungan antara panel jeung panel oge sarua. Méja panel batu pinuh ku antik Keramik Dining Table, nu Sigana stabil sarta kuat. Ieu kaunggulan utama eta. Karugianna nyaéta gampang digores sareng gampang seuneu. Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun kumaha carana milih Meja Makan Keramik. 1. Gemblengna kageulisan: penampilan sakabéh nyaéta elegan, garis lemes, juru rounded, gading sepi bodas, craftsmanship produksi luhung, integral tina parasaan padesaan jeung pastoral parasaan, supplemented ku perhiasan katuhu, pikeun nyieun hiji haneut, nyaman jeung serbaguna warni spasi hirup. , interpretasi roman, Innocence, alam, jeung fashion unik pikeun budaya Korea. Réstoran gaya hiasan gaya Korea ieu, méja makan sareng korsi pinuh ku kapraktisan, kaéndahan dina katenangan anu mulya alam sareng elegan, alit, elegan, sareng endah. 2. Upami jati ruang tamu sareng réstoran pasagi atanapi sagi opat, diaméter desktop buleud tiasa ningkat tina 1500mm. Di imah leutik jeung sedeng-ukuran biasa, lamun ngagunakeun meja makan diaméterna 1500mm, mindeng teuing badag. Anjeun tiasa ngadamel méja buleud kalayan diaméter 1380mm. Ogé bisa diuk 8-9 jalma, tapi sigana nu spasi leuwih lega. Upami anjeun nganggo méja makan kalayan diaméter 900mm atanapi langkung, sanaos anjeun tiasa calik sareng seueur jalma, henteu disarankeun pikeun nempatkeun korsi anu tetep. Contona. Tiasa nempatkeun korsi 4-6. Lamun loba jalma, make korsi tilepan, sarta korsi tilepan bisa dikumpulkeun di gudang. 3. Ujung bagian handap meja makan ngagunakeun kurva-ngawangun gelombang. Bagian tukang korsi ngagunakeun belang-shaped kipas geulis jeung lawon cocog emas. Sanajan dijieunna tina lempengan batu, teu aya rasa kandel. Piring batu diukir kalayan bahan. Naha éta pigura atanapi suku méja méja makan, éta mangrupikeun karajinan anu saé, ogé bentukna antik sadayana. 4. méja makan Éropa ogé kudu nengetan cocog. Meja makan bodas jeung korsi makan bodas boga duanana gaya Éropa -style, kalawan atmosfir padesaan kuat, jadi sepi tur nyaman. Artikel ieu ngenalkeun pameseran Meja Makan Keramik. Kuring miharep éta bakal mangpaat ka dulur! Hoyong terang langkung seueur ngeunaan inpormasi anu relevan ngeunaan Meja Makan Keramik, punten langkung perhatosan kana halaman wéb kami! Babaturan anu peryogi mésér Meja Makan Keramik, wilujeng sumping ngahubungan kami!
Kumaha Kuring Teu Ditipu Nalika Meuli Méja Panel Batu?
Kumaha Kuring Teu Ditipu Nalika Meuli Méja Panel Batu?
Kuring sok nguping nami mésér jati papan batu, "Ten Nine Pit", janten sadayana sigana pinuh ku kasieun, tapi henteu pisan ngawasaan kumaha ngaidentipikasina, sumawona batu anu sami di nagara anu sami. Aya bédana. Méja Makan Keramik nyaéta méja makan anu didamel tina tuangeun anu didamel tina piring batu salaku bahan khusus. Sacara umum, jati nu diwangun ku pelat batu jarang pisan dicampurkeun jeung bahan baku bahan kimia lianna. Éta leutik pisan tina bahan konci sareng bahan bantu. Opat suku sareng panél kontrol nyaéta pelat batu. Seuseueurna sambungan di tengah panel kontrol sami. Hayu urang tingali kumaha ngahindarkeun mésér palsu nalika ngagaleuh Meja Makan Keramik. 1. Diferensial naha éta téh mangrupa piring batu pigura pigura piring batu anu rak mangrupa piring batu, jeung tempat dimana bahan badag anu sagala pelat. Aya dua alesan pikeun kaayaan ieu. Salah sahijina nyaéta kualitas pelat batu, anu sanésna nyaéta strukturna dasarna paku, sareng éta rawan ékspansi panas sareng kontraksi. Paku teu sarua jeung lempeng batu. Kadua, ngabédakeun naha pelat panyambung huntu kai panyambung huntu téh mangrupa jati nu dijait ku lem ku bagian gél atawa pelat batu, tuluy parabotan dijieun ku pelat huntu. Asa kawas piring batu di luar. Dua jenis pelat batu pigura jeung jati kai nyambungkeun huntu disebut jati piring batu. Dasarna, urang ningali yén langkung ti 80% tina jati panel batu sapertos kieu. Katilu, ngabedakeun naha struktur tenon -and -mortise mangrupakeun téhnologi ilahar dipaké dina jati panel batu. Sacara umum, dua anu disebatkeun tadi jarang dianggo dina struktur tenon -and -mortise. Domestik masih pohara populér pikeun struktur tenon -and -mortise, sabab logam jeung batu koefisien ékspansi plat pisan béda. Sambungan struktur sanes struktur tenon -and -mortise, sarta gampang loosen dina periode engké. Kaopat, tingali lamun perlakuan permukaan umumna dirawat kalayan loba téhnik perlakuan permukaan. Hiji set badag waxing na waxing, sarta eta teu negligible. Di antarana, nu putty kandel menyemprot rupa cet, nu sacara koléktif disebut kahayang pikeun nutupan faksi. Tulisan ieu ngenalkeun cara mésér palsu nalika ngagaleuh Meja Makan Keramik. Abdi ngarepkeun ngabantosan sadayana hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan Meja Makan Keramik, punten langkung perhatosan kana halaman wéb kami!
Nalika Meuli Méja Makan, Naon Pilihan Bahan?
Nalika Meuli Méja Makan, Naon Pilihan Bahan?
A jati leuwih penting dina tabel, sabab ieu téh méja pikeun hidangan. Jalma dahar tilu kali sapoé, sarta ampir unggal kulawarga bakal boga méja leuwih ti unggal kulawarga. Harti aslina tina méja makan nujul kana méja pikeun hidangan. Numutkeun bahanna, éta tiasa dibagi kana méja panel batu, méja makan baja sareng kai, méja makan piring batu, méja makan piring batu, méja kopi piring batu, méja makan jade, méja makan jade, méja kopi jade, tuang batu awan. méja, jsb. Hayu atuh ngenalkeun pilihan bahan nalika mésér méja makan. 1. Piring batu sareng méja makan piring batu dibagi ku jinis piring batu, sareng éta tiasa dibagi kana sababaraha jinis. Contona, kai walnut hideung, ek, kai zebra beureum, elm, kai lilin bodas, jsb. Ayeuna populer. Kauntungannana meja makan piring batu téh panyalindungan lingkungan sarta durability, leuwih ramah lingkungan ti dewan jieunan, sarta tina penampilan, Table Dining Keramik boga tékstur alam jeung warna, nu Sigana geulis pisan. Dina waktos anu sami, éta langkung awét. 2. Bentuk tabel tabel kaca téh singket tur stylish, basajan pikeun ngabersihan, sarta teu gampang deform alatan hawa. Sanajan éta kuat sarta suhu -tahan, perlu taliti milih mumpuni sarta -inténsitas tinggi pikeun nguatkeun meja makan kaca pikeun nyegah burst desktop tina desktop, hususna keur kulawarga jeung barudak. 3. Tengyi Tengyi meja makan sacara alami basajan tur basajan, nu ngajadikeun jalma ngarasa elegan jeung puitis, tapi bakal aya unevenness. Nalika nempatkeun piring, anjeun kedah murag sacara saksama, sareng gampang nyumputkeun kokotor. Teu gampang dibersihkeun éta. Mun anjeun sibuk atawa puguh atawa neglected, eta disarankeun yén anjeun teu meuli meja makan rotan. 4. Méja makan batu batu kaasup piring batu, batu seuneu ngaduruk, piring batu jeung batu lianna. Di antarana, tabel piring batu leuwih dipaké. Méja pelat batu Sigana rélatif lemes jeung textured. Sanajan kitu, éta gampang radiate kalawan pelat batu nu teu owed kana bahan baku. Méja dina méja piring batu dina usum tiris rawan tiis, anu henteu kondusif pikeun sepuh sareng murangkalih tuang. Di luhur mangrupikeun pilihan tabel anu disusun ku Xiaobian. Abdi rerep ngabantu kabéh. Hadé pisan mun éta milih hiji tabel panel batu sturdy tur geulis keur milih hiji méja makan, sarta nengetan husus ka jenis sarta kualitas pelat batu ulah keur deceived. Kami mangrupikeun perusahaan anu khusus dina manufaktur méja sareng korsi makan. Éta komitmen pikeun nyiptakeun standar operasi, manajemén ilmiah, merek perabot anu unik sareng ngeunah. Narékahan pikeun minuhan kaperluan konsumsi unggal pamaké jati, sarta tulus ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul datang ka hidayah!
Naon Téhnik Perbaikan Retak Perabot Papan Batu? Kumaha Hindarkeun Pamakéan Bulu Panel Batu
Naon Téhnik Perbaikan Retak Perabot Papan Batu? Kumaha Hindarkeun Pamakéan Bulu Panel Batu
Upami fenomena retakan muncul, éta bakal mangaruhan estetika. Dina waktos ieu, éta kedah dilereskeun dina waktosna. Bahan naon anu anjeun anggo pikeun ngalereskeun retakan batu? Hayu urang tingali sareng editor. Bahan anu dianggo pikeun ngalereskeun sela batu. 1. Lamun hayang ngalereskeun retakan tina piring batu, Anjeun bisa motong koran atawa buku heubeul ti mimiti, lajeng gaul jumlah luyu jeung koran rusak, tuang kana pot, lajeng tuang kana jumlah luyu. Masak handapeun kompor, masak nepi ka kandel, sarta ahirna eusian campuran anu geus diaduk kana retakan batu. Saatos campuran tos rengse garing, retakan bakal jadi pisan teguh. Upami anjeun hoyong ngalereskeun retakan tina pelat batu, anjeun ogé tiasa nyampur jumlah anu pas tina chip kai sareng lem bodas, sareng pastikeun aduk ogé, teras eusian campuran dina retakan batu, ngantosan campuran dugi ka garing. , teras nganggo sandpaper pikeun ngagosok permukaan retakan kalayan permukaan sandpaper. Lamun wewengkon retakan tina pelat batu badag, mimitina motong retakan kana sababaraha seams leutik ku péso, nu leutik leuwih hade, lajeng eusian chip kai disusun kana unggal retakan, lajeng nganggo sandpaper ka Polandia beungeut. rengat. Perbaikan dina retakan tiasa langkung seragam. Naon anu pancegahan pikeun pamakéan jati papan batu? Dina kahirupan sapopoe, anjeun kedah nyobian ngajauhan jati batu tina sumber termal, khususna kulawarga anu cicing di kalér. Duanana deukeut teuing, sarta fenomena cracking lokal, deformasi, sarta warning alatan suhu luhur bakal lumangsung alatan suhu luhur. Dina kahirupan sapopoe, anjeun ogé kedah nyingkahan paparan jangka panjang tina jati batu. Lamun bagian sakabéh atawa lokal tina jati batu kakeunaan panonpoé pikeun lila, éta gampang ngabalukarkeun sakabéh atawa lokal bagian tina jati batu. Katilu, panempatan jati pelat batu ogé hususna pisan. Teu tiasa ditempatkeun di tempat anu garing, tempat anu baseuh teuing henteu tiasa disimpen, sareng henteu tiasa disimpen dina tempat anu gampang nampi. Upami teu kitu, bareuh, mildew jeung fenomena lianna. Di luhur mangrupikeun bubuka anu lengkep pikeun bahan anu dianggo pikeun perbaikan fissure batu sareng pancegahan pikeun panggunaan jati pelat batu. Mugia tiasa mangfaat ka rerencangan nu peryogi. Nalika ngalereskeun retakan batu, sakali anjeun ngawasaan kaahlian perbaikan anu tangtu, anjeun tiasa ngahindarkeun perbaikan anu gagal sareng mangaruhan kaéndahan.
Naon Alesanna Retak Perabot Batu? Tingali Kumaha Produsén Dijaga!
Naon Alesanna Retak Perabot Batu? Tingali Kumaha Produsén Dijaga!
Kiwari, jati papan batu janten langkung dipikaresep ku konsumen. Éta pisan sababna naha bahan panyalindungan lingkungan sarta kaséhatan, tékstur jelas tur alam, jangkung, jadi loba jalma resep milih jati dewan batu. Nanging, sababaraha urang henteu ngalaksanakeun sababaraha pangropéa saatos mésér jati batu, nyababkeun retakan, bending, deformasi sareng fenomena sanésna. Naha jati papan batu ngahasilkeun retakan? Kumaha ngajagana? Hayu urang tingali naon anu kuring nyarios di handap. Naha jati papan batu retak? Kahiji, cuaca robah. Malah lamun kualitas jati batu kalawan kualitas alus, alatan tiis tur panas usum panas jeung usum panas, éta teu bisa diganti dina ahir taun. Hasilna, asor dina hawa teuing leutik, sarta eta bakal gampang lumangsung. Kadua, téhnologi processing jati dewan batu. Salila prosés produksi pabrik jati, lamun pilihan jeung métode produksi bahan éjahan, bahan napel, cet tina cet, jsb. Upami teu dianggo leres, éta bakal langsung mangaruhan kualitas pabrik jati. Kumaha urang kudu ngajaga? Nalika mésér jati papan batu, dumasar kana parobahan iklim lokal, jati batu anu cocog pikeun spésiés tangkal kedah dipilih. Pikeun sababaraha suhu anu luhur sareng daérah beueus, henteu disarankeun yén sadayana nganggo jati batu, sareng pelat batu kualitas luhur kedah dipilih dumasar kana lingkungan. Pikeun jati pelat batu, urang kedah nyobian nyingkahan radiasi cahaya anu kuat. Hadé pisan mun éta milih minyak asuhan cocog pikeun pelat batu, sarta nerapkeun minyak atsiri rutin ka konci cai pikeun nyegah cracking sarta deformasi dina periode engké. Naha jati papan batu bisa beubeulahan? Kumaha ngajagana? Di luhur diwanohkeun ku Xiaobian. Abdi rerep ngabantu Sadérék. Salila prosés pamakéan, Anjeun kudu nengetan.
Aspék Ieu Méja Batu Kudu Diperhatikeun dina Aspék Ieu!
Aspék Ieu Méja Batu Kudu Diperhatikeun dina Aspék Ieu!
Kualitas anu saé tina Meja Makan Keramik parantos ngajantenkeun seueur jalma milih éta. Méja panel batu ogé mimiti asup ka jutaan rumah tangga. Lamun susunan tabel batu jeung korsi disimpen di imah, éta teu ngan ngagambarkeun identitas dibédakeun nu boga sarta status, tapi ogé Sorot rasa hirup elegan. Cara pamakean anu salah bakal ngancurkeun penampilan jati, bahkan ngirangan umur jasa jati. Sanajan kitu, loba jalma geus fallen kana rupa salah harti dina prosés ngagunakeun meja makan batu. Hayu atuh ngenalkeun sababaraha salah harti dina pamakéan Keramik Dining Table pikeun nyegah kilat. Kahiji, méja disimpen dina méja piring batu keur meuli imah. Kahiji, mertimbangkeun panempatan meja makan. Cahya panonpoé mindeng ditémbak langsung, gigireun port hawa-conditioning, sarta kompor, sarta meja makan teu cocog, nu bisa kalayan gampang ngakibatkeun cracking na deformasi; sudut beueus ogé kudu nengetan eta. Prakték anu leres: méja sareng korsi batu kedah dipisahkeun tina témbok 5 dugi ka 10 cm pikeun tetep dina ventilasi; nempatkeun eta stabil, lamun éta mindeng dina kaayaan teu stabil, éta gampang ngabalukarkeun loosening lokal; Lamun perlu, dua gently diangkat babarengan. 2. Pikeun memanaskeun sareng nyegah tanda, seueur jalma anu nempatkeun taplak meja, gelas, tablet PVC, jsb. loba jalma bakal ngajaga tabel pikeun extent tangtu, tapi ogé ngurangan Keramik dining Table. Kualitas dianggo. Teu nyebut, geus ngurangan titik dina katingal geulis. Prakték anu leres: Hampang kristal anu disarankeun, pasang nalika dianggo, cabut upami henteu diperyogikeun, sareng jelas kristal, praktis sareng éndah. Katilu, nalika tabél ieu flattened nalika méja téh henteu rata, urang kapangaruhan ku kabiasaan tradisional, sarta kami bakal ngagunakeun pelat batu, keureut beusi atawa bata ka Pad handap. Ngabalukarkeun ruksakna struktur internal tina méja makan. pendekatan bener: ngaropéa taneuh, atawa ngagunakeun wewengkon badag tina piring plastik teuas pikeun ngahontal tujuan nempatkeun opat suku meja makan. Kaopat, make deui rags, sakapeung urang bakal puguh jeung make deui rugs kotor, jadi ngan kokotor bakal sababaraha kali ngagosok dina beungeut meja. Prakték anu leres: Nalika ngabersihkeun sareng ngarawat méja makan, anjeun kedah terang heula naha lawon anu anjeun anggo beresih. Saatos ngabersihkeun atanapi ngusap lebu, pastikeun balikkeun atanapi gentos kaen anu bersih sateuacan dianggo. 5. Nalika metode polusi minyak diurus dina méja makan piring minyak anu teu leres, seueur jalma bakal milih alkohol sareng cairan sanés pikeun ngabersihan éta. Hal ieu dipercaya yén métode beberesih ieu leuwih taliti. Maseu manding. Prakték bener: Iwal minyak dina jati kai, tea residual mangrupa cleaners alus teuing, usap kana jati, lajeng menyemprot jumlah leutik tipung jagong pikeun ngusap. Tungtungna, tipung jagong bisa diberesihan. Tipung jagong bisa nyerep sagala kokotor nu adsorb dina beungeut parabot, sahingga beungeut cet lemes jeung caang. Meja Makan Keramik langkung séhat sareng ramah lingkungan dibandingkeun sareng méja makan piring, anu saluyu sareng konsép jalma anu ngudag bumi héjo ayeuna. Pikeun jati, di hiji sisi, urang kedah nikmati pangalaman pamakean, di sisi anu sanés, urang ogé kedah ngartos cara pamakean anu leres, sareng nyobian manjangkeun umur jasa jati. Di luhur aya sababaraha salah paham yén seueur jalma bakal tumiba kana prosés ngagunakeun Meja Makan Keramik. Abdi ngarepkeun sadayana tiasa ningkatkeun pamakean saatos maca tulisan ieu. Babaturan anu peryogi mesen Meja Makan Keramik, wilujeng sumping ngahubungi kami!
Naon Anu Anjeun Perhatoskeun dina Méja Batu?
Naon Anu Anjeun Perhatoskeun dina Méja Batu?
Méja panel batu pisan textured dina penampilan sarta bahan, sarta dipikacinta ku pamakéna. Méja panel batu dijieunna tina hidangan dijieunna tina piring batu salaku bahan utama. Sacara umum, jati nu diwangun ku pelat batu jarang dicampurkeun jeung bahan bahan séjén. Jarang dianggo tina bahan utama sareng bahan bantu. Duanana opat suku jeung panel anu pelat batu. Kalolobaan sambungan antara panel jeung panel oge sarua. Salajengna, kuring bakal ngenalkeun kaunggulan sareng kalemahan sareng metode pangropéa Meja Makan Keramik. Kahiji, kaunggulan jeung kalemahan Meja Makan Keramik pinuh ku tabel panel batu antik, nu kasampak ajeg tur kuat. Ieu kaunggulan utama eta. Karugian téh nya éta gampang ngeruk. 2. Pangropéa Méja Makan Keramik (1) Lokasi Méja Makan Keramik di rohangan kudu jauh tina bagian-bagian anu ngalir kuat saperti panto, jandéla, jeung outlet hawa, sumawona dicaangan ku panonpoé. (2) Ulah nempatkeun piring batu meja makan deukeut pemanasan dina usum tiis. Ulah panas nepi suhu jero rohangan. Sacara umum, disarankeun pikeun ngagem baju haneut di kamar. Baseuh jeung deformed struktur struktur jeung jahit kabuka. (3) Pikeun ngajaga tabel panel batu beresih, anjeun tiasa ngusap lebu ku gauze bersih unggal dinten. Teu cocog pikeun brighteners lampu kimiawi pikeun nyegah pilem cet ti jadi ruksak. Dina raraga ngajaga lightness tina pilem cet meja makan, walnut nu bisa ditumbuk jeung peeled, lajeng tilu lapisan gauze bisa dipaké pikeun Polandia minyak. (4) Lebu sabenerna ngarupakeun partikel tearr. Nalika ngusap lebu, anggo lawon katun anu lembut pikeun ngusap deui mudik sapanjang pola batu. Upami permukaan cet dianggo nganggo lawon garing anu keras, éta bakal nyababkeun permukaan lukisan kana permukaan cet sareng ngajantenkeun lusterna. (5) Waxing dina jati unggal satengah taun atawa sataun, éta bakal ngabantu ngajaga Table Keramik Makan. Lamun mindahkeun tabel makan keramik, Anjeun kudu ngangkat méja makan tanpa nyered, ku kituna teu ngabalukarkeun loosening struktur sakabéh méja makan. Di luhur nyaéta métode pangropéa Meja Makan Keramik pikeun pangropéa. Kuring miharep éta bakal mantuan pikeun sakabéh ngajaga Meja Makan Keramik! Hoyong terang langkung seueur ngeunaan inpormasi anu relevan ngeunaan Meja Makan Keramik, punten langkung perhatosan ka kami! Babaturan anu peryogi mésér Meja Makan Keramik, Wilujeng sumping ngahubungan kami!
Naon Bahan tina Méja Makan Panel Batu?
Naon Bahan tina Méja Makan Panel Batu?
Dina taun-taun ayeuna, standar hirup masarakat laun-laun ningkat, sareng hiasan bumi bumi laun-laun janten hipu. Gaya Cina anyar, gaya basajan, sareng gaya Jepang panas pisan. Téksturna basajan sareng sederhana, sapertos méja makan piring batu langkung populer, janten anjeun terang naon bahan anu anjeun terang ngeunaan méja panel batu? Aya seueur jinis bahan dina méja méja kai. Bahan umum dina pasar bahan wangunan imah kaasup kai karét, ek, lebu, lebu, lebu The karasa, ciri, jeung harga unggal bahan béda. 1. Kai karét mangrupakeun harga umum, harga tinggi, kinerja ongkos tinggi. Upami anggaran henteu luhur, kayu karét ogé mangrupikeun pilihan anu saé. jati kai karét téh cocog pikeun kulawarga susun leutik, ongkos-éféktif. 2. kai Allowwaxed ogé dipaké dina bahan wangunan imah, bahan anu tangguh sarta elastis, teu gampang deform, sarta karasa luhur. Salaku bahan wangunan imah, éta boga kaunggulan firmness, anti nabrak, résistansi maké jeung kaunggulan sejenna. 3. Walnut mangrupikeun bahan anu populer pisan. Sigana pisan atmosfir, tapi harga walnuts hideung béda ti harga walnuts hideung. Ka handap, éta pola tumor emas, pola gunung badag, pola garis lempeng, pola gelombang, pecking manuk jeung pola serelek cai. Tilu jinis di luhur mangrupikeun jinis bahan tina méja makan piring batu anu langkung umum. Abdi ngarepkeun ngabantosan sadayana ngartos kana jati pelat batu. Upami anjeun peryogi, anjeun ogé tiasa ngahubungi kami.
Kumaha carana abdi kedah ngabersihan méja batu? Di dieu kuring bakal masihan anjeun trik!
Kumaha carana abdi kedah ngabersihan méja batu? Di dieu kuring bakal masihan anjeun trik!
Meja makan mangrupikeun jati anu kedah aya pikeun unggal kulawarga. Laju utilisasina ogé luhur pisan. Barina ogé, jalma beusi, béas baja; tilu hidangan sapoé kudu didahar. Méja makan piring batu nyaéta méja anu dijieun tina piring batu. Meja makan piring batu dijieunna tina bahan alami, sehat sarta ramah lingkungan, craftsmanship exquisite, nyaeta kudu -ku pikeun loba kulawarga kualitas. Langkung seueur kulawarga bakal milih mésér Meja Makan Keramik, anu saé pisan sareng dianggo. Nalika tuang, kuring ngahaja ngotoran méja makan. Janten kumaha kedah ngabersihkeun méja makan piring batu? Kahiji, beberesih lebu jeung noda cai Lamun éta ngan noda umum, kayaning lebu, noda cai, jsb, Anjeun ngan perlu make rags garing beresih atawa anduk kertas pikeun ngabersihan. Upami anjeun kedah nganggo kaos baseuh pikeun ngabersihkeunana, anjeun kedah ngalelepkeun kaos ku cai sareng usap sateuacan digosok. 2. Méja makan piring batu beresih pikeun polusi minyak sareng sup dianggo kanggo tuang. Biasana ninggalkeun minyak atanapi sup saatos dianggo. Upami jinis noda ieu dirawat, anjeun tiasa ngusap ku panyaring nétral nganggo rag, teras usap pikeun kadua kalina. Katilu, beberesih noda husus Lamun geus patri ku sababaraha noda husus leuwih nekad dina tabel tablet, kayaning meja makan blackened ku puntung roko, atawa eta kaduruk ku lilin, Anjeun bisa make susu kadaluwarsa atawa lemon. pikeun ngabersihan di imah. Anu di luhur nyaeta kaberesihan tina noda sapertos noda lebu sareng noda minyak, mugia janten mangpaat pikeun sadayana! Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Meja Makan Keramik, punten langkung perhatosan ka kami!
euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap