+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kumaha nambihan Walk-In Closet

2022-07-07

A Lewara-daran Sigana pikaresepeun tur mangrupakeun impian ampir unggal homeowner. Sanaos anjeun gaduh kamar tidur anu alit, anjeun masih tiasa ngalebetkeun pacilingan walk-in dina rohangan anu terbatas. Fitur pikaresepeun tina pacilingan ieu nyaéta kamampuan ningali baju sareng sapatu dina tampilan.

Papakéan walk-in anu dirancang kalayan saé ngagampangkeun pangguna pikeun ngajaga sadayana diatur. Sanajan kitu, walk-in closets dianggo ngan lamun nyaho kumaha carana ngamangpaatkeun unggal inci spasi. Numutkeun wewengkon di pangkeng, Anjeun bisa jadi kudu ngaluyukeun papakéan, nu mungkin kalawan BK CIANDRE. Éta mangrupikeun mérek perabot anu kasohor kalayan kualitas luhur sareng rupa-rupa anu ageung.

Pikeun ngagampangkeun pamasangan, tulisan ieu ditujukeun pikeun ngabahas sababaraha trik desainer interior pikeun nambihan papakéan walk-in ka pangkeng.

Kumaha nambihan Walk-In Closet 1

 

Tipei Closet Walk-in Close

Closet Frosted

Ieu cara modern jeung éféktif pikeun nambahkeun walk-in pacilingan bari nutupan spasi minimum. Panto transparan Ieu unsur modern pikeun nambahkeun kana pacilingan, ngarobahna kana hiji stylish. Lemari pacilingan sapertos kieu nawiskeun jumlah tempat panyimpen anu saé pikeun anjeun ngajaga baju teratur sareng teratur. Éta ogé gaduh eunteung panjang dina kabinet. Interior kai pasti masihan kamar hiji tampilan estetika.

Closet Toro Piksa

Upami anjeun resep rohangan anu langkung lega pikeun leumpang tapi tetep ngabutuhkeun rohangan panyimpen, anjeun tiasa nganggo pacilingan walk-in panto mirrored.

Patung pikeun nambihan Walk-in Closet

Henteu janten masalah naon desain anu anjeun pilih, penting pikeun nangtoskeun naha kamar anjeun tiasa nampilkeun pacilingan bari nyésakeun rohangan anu lumayan. Ieu sababaraha tip pikeun meunteun sareng nambihan lomari.

Urang Spah

Sacara saksama ngukur diménsi rohangan pacilingan. Leuwih ti éta, evaluate bentuk lomari Anjeun. Kalayan angka-angka, ayeuna anjeun tiasa ngira-ngira sabaraha komponén anu anjeun tiasa tambahkeun sareng kompartemen anu teu dipikabutuh anu anjeun tiasa leupaskeun.

Komponent Clost

Nalika milih kompartemen, sababaraha elemen penting henteu kedah dileungitkeun sabab nambihan sentuhan khusus sareng pitulung organisasi dumasar kana ukuran sareng rohangan.

rak adjustable: Lamun anjeun boga walk-di pacilingan sempit tur merlukeun tilepan sababaraha necessaries, rak adjustable mangrupakeun pitulung hébat.

Basket jeung bins: Basket Chrome pikeun adjustment jeung organisasi. Pastikeun anjeun gaduh naon anu anjeun peryogikeun pikeun sagala rupa produk anu anjeun pikahoyong.

cabinets custom: cabinetry Ieu mastikeun yén pacilingan anjeun boga katingal digosok mun anjeun kaasup panto kaca-hareup.

rod gantung: Aya dua jenis rod: tunggal jeung ganda. Batang ieu ngabantosan ngatur baju gantung dina cara naon waé anu anjeun pikahoyong.

Dressers Dovetail: jenis dressers ieu nyadiakeun jumlah katuhu spasi organisasi jeung pola. Anjeun tiasa aman nyimpen perhiasan, syal, sareng barang-barang sanés dina laci ieu.

Evaluia-On Add-Ons

Upami anjeun prihatin pisan kana pacilingan walk-in anjeun, anjeun panginten tiasa nambihan sababaraha elemen khusus anu ngagampangkeun kahirupan.

Hamper cucian: lomari sareng daérah caket dieu janten pabalatak sareng teu rapih nalika anjeun miceun baju anu dianggo sacara teu ati-ati. Tambahkeun karanjang laundry pikeun ngahindarkeun mess bari nyumputkeun laundry kaluar ti tempoan.

Angkat papakéan: Éta ngabantosan anjeun ngahontal daérah anu luhur dina pacilingan anjeun. Kalayan pamakean anu efisien, éta ngagampangkeun nyimpen baju di tempat anu luhur.

rod tambahan: rod buludru nawarkeun cara unik nahan pakean nu merlukeun ironing atawa geus siap dipaké pikeun poé saterusna.

 

Touches Akurn

Sakali anjeun geus dirancang walk-in pacilingan pikeun kamar anjeun, nya éta waktu nyieun sababaraha némpél final. Anjeun tiasa nambihan sababaraha lampu LED pikeun unsur intrik, anu ningkatkeun pisibilitas. Penambahan lampu siling ogé tiasa ngajantenkeun pacilingan walk-in anjeun katingali mewah. Lamun datang ka add-ons, daptar éksténsif maranéhanana pernah datang ka tungtung. Éta sadayana gumantung kana kabutuhan anjeun. Janten anjeun kedah milih sasuai.

 

Konklusiy

BK CIANDRE Pilah mangrupikeun tempat panyimpen anu trendi kalayan tampilan anu méwah. Lomari kedah padet sareng awét henteu paduli gaya sareng tambihan anu anjeun pilih. Pikeun tujuan ieu, anjeun tiasa percanten Profaktor BK CIANDRE . pacilingan leumpang maranéhanana henteu ngan lega, ngabagéakeun pangaluyuan, tapi ogé kasampak premium ku blending dina unggal téma.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap