+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Pamasangan sareng Ciri Méja Méja Batu sareng Korsi

Ku kamajuan jaman, urang geus loba bahan pikeun meja makan, tapi Meja Makan Keramik masih disambut ku jalma. Méja panel batu dijieunna tina hidangan dijieunna tina piring batu salaku bahan utama. Sacara umum, jati nu diwangun ku pelat batu jarang dicampurkeun jeung bahan bahan séjén. Jarang dianggo tina bahan utama sareng bahan bantu. Duanana opat suku jeung panel anu pelat batu. Kalolobaan sambungan antara panel jeung panel oge sarua. Nyatana, aya sababaraha titik anu kedah diperhatoskeun nalika masang Meja Makan Keramik. Hayu atuh ngenalkeun metoda instalasi tina méja makan batu jeung korsi. Kahiji, metoda instalasi tina méja makan batu na korsi mimiti bisa ngajual korsi makan tina korsi makan favorit di warung dimana jati dijual, lajeng punten install master pikeun masang jasa. Perlu dicatet yén nalika ngangkut korsi makan papan batu, anjeun kedah ngabungkus pojok korsi makan kalayan busa gesekan, supados henteu aya karusakan anu dianggo, anu saé pikeun anu mésér sareng anu ngajual. Salila pamasangan, pagawé hiasan tiasa dipasang dumasar kana léngkah-léngkah pamasangan paréntah. Éta kudu dibenerkeun ku screw husus. Kadua, karakteristik Meja Makan Keramik sareng korsi mangrupikeun produk séhat alam. Ieu fitur pangbadagna ti korsi makan piring batu. Bungkus bahan kimia moal ngaluarkeun karbon dioksida anu beracun, anu langkung séhat nalika tuang. Sanajan kitu, korsi makan rock -board teu bisa nyanghareupan cahaya caang, tempat dimana tempat teu diwenangkeun nyieun panonpoé panas, gampang pikeun ngalaan desktop tina korsi makan, leungit luster tina korsi makan, sarta parna fenomena surfaces mink muncul dina beungeut korsi makan. Di luhur nyaéta pamasangan sareng ciri Meja Makan Keramik sareng korsi anu disusun ku Xiaobian. Abdi ngarepkeun sadayana langkung ngartos kana Meja Makan Keramik sareng korsi saatos maca tulisan ieu. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan Meja Makan Keramik sareng korsi, anjeun tiasa langkung nengetan kana halaman wéb kami! Kami mangrupikeun perusahaan manufaktur jati anu ngahijikeun panalungtikan jati sareng pamekaran, manufaktur, profesionalisasi, sareng séri. Babaturan anu peryogi mésér méja batu sareng korsi, wilujeng sumping ngahubungan kami!

Pamasangan sareng Ciri Méja Méja Batu sareng Korsi 1

Tabé Dining Ceramic Tulisan nu aya patalina
Kumaha Pilih Méja Makan Panel Batu?
Kumaha Kuring Teu Ditipu Nalika Meuli Méja Panel Batu?
Nalika Meuli Méja Makan, Naon Pilihan Bahan?
Naon anu kudu kuring laksanakeun upami kuring sieun ngaduruk dina méja batu?
Naon Jenis Méja Makan Panel Batu? Naon Hargana?
Anjeun hoyong
Produk AI Daptar Produkta Proba
Tabé Dining Ceramic Set -4
Tabé Dining Ceramic Set -3
Tabé Dining Ceramic -1
Tabé Dining Ceramic Set -2
Tabé Dining Ceramic -2
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap