Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Brand Dari Anu-sibeki 1
Brand Dari Anu-sibeki 2
Brand Dari Anu-sibeki 3
Brand Dari Anu-sibeki 4
Brand Dari Anu-sibeki 5
Brand Dari Anu-sibeki 6
Brand Dari Anu-sibeki 1
Brand Dari Anu-sibeki 2
Brand Dari Anu-sibeki 3
Brand Dari Anu-sibeki 4
Brand Dari Anu-sibeki 5
Brand Dari Anu-sibeki 6

Brand Dari Anu-sibeki

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Dijieun nganggo téknologi canggih dumasar kana tungtunan produksi lean, panto halimunan ngagambarkeun workmanship finest di industri.


· Sistim kadali kualitas ketat tur lengkep ngajadikeun yakin produk ieu dijieun kalawan kualitas pangalusna sarta kinerja.


· Produk mantuan nyieun perenah spasi lumrah. Éta tiasa ngajaga rohangan anu caang sareng luas, nyayogikeun jalma-jalma lingkungan mandi anu nyaman.


Detalan Téksi
Lebar panto sareng panjangna disaluyukeun dumasar kana ukuran rohangan anu saleresna.
Jangkungna maksimum panto nyaéta 3 méter
Lebar maksimum panto nyaéta 1,10 méter
Sakabéh jero panto atawa ketebalan 50mm

Brand Dari Anu-sibeki 7

Panel Ceramic

Ceramic Luhur tabel Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.  

Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara


Brand Dari Anu-sibeki 8

BKX01

Brand Dari Anu-sibeki 9

BKX-02

Brand Dari Anu-sibeki 10

BKX-03

Brand Dari Anu-sibeki 11

BKX-C07

Brand Dari Anu-sibeki 12

BKX-C09

Brand Dari Anu-sibeki 13

BKX-C14

Brand Dari Anu-sibeki 14

Pawan diak

BK CIANDRE dipilih kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur

    Brand Dari Anu-sibeki 23 Brand Dari Anu-sibeki 24 Brand Dari Anu-sibeki 25 Brand Dari Anu-sibeki 26 Brand Dari Anu-sibeki 27 Brand Dari Anu-sibeki 28

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

    Brand Dari Anu-sibeki 29 Brand Dari Anu-sibeki 30 Brand Dari Anu-sibeki 31 Brand Dari Anu-sibeki 32 Brand Dari Anu-sibeki 33 Brand Dari Anu-sibeki 34

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12

Base Alumini


Dasar méja alumini Nyal Bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét.

Brand Dari Anu-sibeki 35

BKX-A-01

Brand Dari Anu-sibeki 36

BKX-A-02

Brand Dari Anu-sibeki 37

BKX-A-03

Brand Dari Anu-sibeki 38

BKX-A-04

Brand Dari Anu-sibeki 39

BKX-A-05

Brand Dari Anu-sibeki 40

BKX-A-06

Brand Dari Anu-sibeki 41

BKX-A-07

OEM / R kuat &Kamampuan desain D
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék, tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain.
BK CIANDRE,R & D nyayogikeun solus!


Fikir Perusahana


· specializes dina ngahasilkeun panto halimunan of fineness hébat.


· Kami reueus gaduh tenaga kerja anu berpengalaman. Tina milih bahan baku anu tepat pikeun ngalaksanakeun prosés produksi anu paling éfisién, aranjeunna gaduh catetan lagu anu saé pikeun kadali kualitas.


· Ajeg bakal ngawangun struktur bisnis panto halimunan. Pernyaan online!


Detalan Produkt


Panto halimunan dihasilkeun ku kualitas punjul, sarta detil husus nyaéta kieu.



Aplikasi Produksa


Panto halimunan anu diproduksi ku kualitas luhur sareng seueur dianggo di industri.


boga pangalaman euyeub di industri jeung kami sénsitip ngeunaan pangabutuh konsumén '. Ku alatan éta, urang bisa nyadiakeun solusi hiji-eureun komprehensif dumasar kana situasi sabenerna konsumén '.



Baringan Proba


Panto halimunan urang leuwih kalapa ti produk sarupa, ditémbongkeun saperti dina aspék handap.



Pangangatan Persalah


Kami ngagaduhan tim anu berpendidikan tinggi sareng bakat profésional. Dina premis pikeun ngahontal manajemén sumberdaya sustainable, urang narékahan pikeun ngawangun ranté industri sumberdaya pikeun ngaronjatkeun nilai perusahaan.


Dumasar kana konsép jasa 'customer first, service first', perusahaan kami didedikasikeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas pangluhurna ka klien kami.


Handap ku filsafat bisnis 'bisogis anu diatur jalma, pangwangunan umum'. Kami salawasna nyepeng prinsip nyayogikeun jasa pikeun masarakat sareng uih deui ka nagara urang. Kami ngalaksanakeun strategi merek sareng narékahan pikeun nyiptakeun produk anu saé. Tujuan kami nyaéta pikeun janten perusahaan anu unggul dina industri.


Ti mimiti di geus kalibet dina bisnis keur taun. Kami geus akumulasi pangalaman euyeub tur geus ngawangun sistem manajemen standardized.


Pausahaan kami ngagaduhan jumlah palanggan anu ageung, sareng jaringan penjualan sareng pamasaran kami nyertakeun sadaya kota utama di China. Ayeuna, ruang lingkup bisnis urang ngalegaan ka seueur daérah sapertos Amérika, Eropa, Asia sareng Australia.


BK CIANDRE panto minimalis boga 2 pigura panto pikeun pilihan,

1 pigda sempit; m 2. Pigura anu teu katingalin
Sareng urang gaduh 6 cara pamasangan:

Brand Dari Anu-sibeki 42
Brand Dari Anu-sibeki 43

Dimensi terpog

Linang standarn Janangna standarn
≤900
≤2440
≤900
2441-2700
ukuran ngaropéa nu bisa ditarima
 


                                               Inpormasi produk

Prak BK CIANDRE
Kebangi Bisa jadi frameless atawa warna sarua jeung témbok (kawih)
Matari Pigura panto aluminium, tiasa permukaan slab keramik atawa permukaan kai
Waran    Salaku gambar warna produk
Waktos pangirin    Ngeunaan 7-15 poé sanggeus narima deposit
Kontrol Kuata 100% inspeksi saméméh packing
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.