+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kabinet

Konsép desaan:   "hirup artistik" jeung "hirup calakan". Fungsionalitas, practicability sarta estetika produk anu pinuh digabungkeun sangkan prosés pamakéan jati minuhan kaperluan sababaraha adegan kayaning kahirupan sapopoe, pihak Festival jeung gatherings kulawarga, sarta nengetan pangalaman operasi unggal jéntré. Hayu seni caket kana kahirupan sareng jantenkeun kahirupan janten seni anu nyaman.

Sistem pencahayaan sareng asesoris hardware produk ngenalkeun platform sistem bumi anu cerdas

euweuh data
ABOUT US
Estil Kabinet

Pemasok kabinét dapur Bk Ciandre Cina nawiskeun Gaya Minimalis, Kabinet Dapur Gaya Éropa, Kabinet Dapur Gaya Industri, sareng Kabinet Dapur Naturalistik Modern.


Funksin:

Dapur pinter mangrupikeun dapur anu dirancang pikeun ngahémat énergi sareng waktos kalayan kauntungan fungsionalna tina anu tradisional. Tujuan utama maranéhanana nyaéta pikeun jadi efisien jeung sustainable. Aranjeunna ngagabungkeun desain modern, kalawan éléktronika ramah-pamaké bari diwangun tina elemen ramah-lingkungan dina waktos anu sareng. Minat anu ngembang dina masak ngajantenkeun aranjeunna langkung mangpaat kalayan milarian resep sareng ngalengkepan daptar bahan kadaharan. Konektipitas jaringan daérah asal (Wi-Fi, Bluetooth) sareng kaméra anu diwangun dina alat sapertos kulkas sareng oven ngamungkinkeun para pangguna ngalacak prosedur masak tina jarak jauh. Hayu urang ngaropea dapur anjeun kalayan fungsi calakan pikeun kaperluan anjeun.


Tipeun Kabinet Kitin
Ku Masela
Pabrikan kabinét dapur Bk Ciandre Cina nyayogikeun kabinét dapur anu didamel ku bentuk kalebet, henteu teratur & Campuran Kabinet Dapur, L-ngawangun Kabinet Dapur, Single-Wall Kabinet Dapur, U ngawangun Desain Kabinet Dapur, Dapur Kabinet Jeung Desain Pulo.

Tini Kabinet Dow

euweuh data
Warta ahire
Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
GET IN TOUCH WITH US
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap