Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Kiti

Konsép desaan:   "hirup artistik" jeung "hirup calakan". Fungsionalitas, practicability sarta estetika produk anu pinuh digabungkeun sangkan prosés pamakéan jati minuhan kaperluan sababaraha adegan kayaning kahirupan sapopoe, pihak Festival jeung gatherings kulawarga, sarta nengetan pangalaman operasi unggal jéntré. Hayu seni caket kana kahirupan sareng jantenkeun kahirupan janten seni anu nyaman.

 

Sistem pencahayaan sareng asesoris hardware produk ngenalkeun platform sistem bumi anu cerdas pikeun ningkatkeun rasa sains sareng téknologi produk sareng ngajantenkeun perabotan langkung cerdas.

euweuh data
Milarian Kabinet Dapur BK Ciandre ku bahan, mendakan langkung seueur gaya, bentuk sareng warna
Dapur di bumi mangrupikeun bagian tengah. Ieu tempat hiji kulawarga ngumpul dahar, masak, jeung ngobrol. Ieu teh tempat kahiji jeung panungtung papanggih jeung dahar unggal poe. Sanaos gaya dapur sareng desain kabinet dapur parantos robih salami mangtaun-taun, tujuan sareng pentingna tetep sami.

kustomisasi dapur jeung cabinets dapur modular nyaeta BK Ciandre bagian bisnis utama:

Kustomisasi dapur nyaéta pikeun nyumponan kabutuhan pribadi klien, sabab beuki seueur klien hoyong anu khusus pikeun bumina nyalira, kami gaduh tim desain pikeun nyiptakeun desain pribadi per kabutuhan anu dikhususkeun ku klien ku ngagunakeun SKETCHUP sareng 3D max, anu sakedap tiasa nunjukkeun ka klien desain anu saleresna. di imah maranéhanana sabenerna , di sisi séjén, unggal dapur, urang boga tim assembly nyieun pre-assembly di pabrik saméméh kapal ka klien, nu nyegah kasalahan poténsial lamun klien narima eta.
Numutkeun sarat klien, Bk Ciandre hoyong nawiskeun solusi anu paling cocog pikeun lemari dapur buatan China kalayan warna, gaya, bentuk, fungsi, ukuran, sareng bahan anu béda.
euweuh data
MODULAR KITCHEn
Tapi meureun aya hiji patarosan, unggal imah téh mibanda ukuran jeung bentuk diferente, kumaha dapur modular bisa pas pikeun sakabéh imah? Gagasan kami nyaéta ngantepkeun 90% bumi aya dina unit modular, tapi aya sababaraha unit dina unit anu disaluyukeun, ieu ngirangan pisan kasusah komunikasi, desain, produksi sareng perakitan, samentawis éta nyumponan sarat anu didamel khusus pikeun dapur modular. pilihan gede pikeun proyék-proyék, sabab bakal ngahemat loba   biaya kuli assembly lamun éta unit modular, Samentara éta ngurangan kasusah désainer 'jeung pagawe assembly, jadi BK Ciandre Modular Dapur nyaeta: ngahemat énergi, ngahemat ongkos, ngahemat otak.
euweuh data
EXPLORE OUR BLOGS
Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data

DON’T MISS A THING!

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.