+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Brand Tabé kamar hirup -3 1
Brand Tabé kamar hirup -3 2
Brand Tabé kamar hirup -3 4
Brand Tabé kamar hirup -3 5
Brand Tabé kamar hirup -3 6
Brand Tabé kamar hirup -3 7
Brand Tabé kamar hirup -3 8
Brand Tabé kamar hirup -3 1
Brand Tabé kamar hirup -3 2
Brand Tabé kamar hirup -3 4
Brand Tabé kamar hirup -3 5
Brand Tabé kamar hirup -3 6
Brand Tabé kamar hirup -3 7
Brand Tabé kamar hirup -3 8

Brand Tabé kamar hirup -3

panalungtikan

Séri Tabé Sisi luar
Meja samping luar kami didamel tina MDF atanapi luhur keramik sareng dasar aluminium anu dilapis bubuk sareng dilapis hideung pikeun tahan karat, tahan cuaca, awét sareng ringan. Kapasitas beurat méja samping leutik nyaéta 55lbs. Desainna anu hampang nyumponan kabutuhan portabel anjeun pikeun panggunaan jero ruangan sareng luar. méja samping patio kami dirancang pikeun pamakéan indoor na outdoor. Ukuran idéal 27.5 "(DIA) X 31.1" (H) pikeun ngalengkepan korsi patio anjeun, lounges chaise sareng sofas. Ukuran sampurna sareng tetep pikaresepeun dina rohangan luar anjeun.

Ceramic & Glass

Méja kopi luar tiasa ngan ukur nganggo MDF, anjeun ogé tiasa nyampur sareng cocog sareng warna sareng ukuran anu béda pikeun nyiptakeun pola ubin kompleks di bumi anjeun upami anjeun resep. Aya seueur pilihan desain anu sayogi pikeun ubin keramik (porselin), janten anjeun gaduh desain anu henteu terbatas pikeun dipilih. Kotak keramik nawiskeun kontrol anu langkung ageung tibatan seueur solusi lantai anu sanés pikeun ngahontal tampilan anu khusus.


Ceramic
Glass
Brand Tabé kamar hirup -3 9

BKX01

Brand Tabé kamar hirup -3 10

BKX02

Brand Tabé kamar hirup -3 11

BKX03

Brand Tabé kamar hirup -3 12

BKX04

Brand Tabé kamar hirup -3 13

BKX05

Brand Tabé kamar hirup -3 14

BKX06

Brand Tabé kamar hirup -3 15

BKX-C05

Brand Tabé kamar hirup -3 16

BKX-C06

Brand Tabé kamar hirup -3 17

BKX-C11

Brand Tabé kamar hirup -3 18

BKX-C13

Brand Tabé kamar hirup -3 19

BKX-C14

Brand Tabé kamar hirup -3 20

BKX-C15

Brand Tabé kamar hirup -3 21

BKX-G-01

Brand Tabé kamar hirup -3 22

BKX-G-02

Brand Tabé kamar hirup -3 23

BKX-G-03

Brand Tabé kamar hirup -3 24

BKX-G-04

Brand Tabé kamar hirup -3 25

BKX-G-05

Brand Tabé kamar hirup -3 26

BKX-G-06

Brand Tabé kamar hirup -3 27

BKX-G-07

Base Alumini

Dasar aluminium ngagunakeun téknologi palapis bubuk pikeun ngahasilkeun permukaan herang kalayan pangaruh anti karat, sareng méja tungtung logam urang moal mesek, karat atanapi rot. Penyesuaian tingkat dina unggal suku ngabantosan ngajaga méja samping tina goyang sareng ngagores lantai.

 

Alumini
Brand Tabé kamar hirup -3 28

BKX-A-01

Brand Tabé kamar hirup -3 29

BKX-A-01

Brand Tabé kamar hirup -3 30

BKX-A-01

Brand Tabé kamar hirup -3 31

BKX-A-01

Brand Tabé kamar hirup -3 32

BKX-A-01

Brand Tabé kamar hirup -3 33

BKX-A-01

Brand Tabé kamar hirup -3 34

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D

BK CIANDRE mangrupikeun produsén anu serbaguna anu tiasa ngembangkeun ideu sareng konsép anjeun kana solusi komputasi anu nyata sareng giat. Kami damel sareng individu sareng perusahaan dina sadaya tahapan desain sareng manufaktur, ti konsép dugi ka rengse, dina usaha anu difokuskeun pisan pikeun mawa anjeun produk sareng jasa tingkat industri. Nalika palanggan nyayogikeun inpormasi konsép sareng spésifikasi lengkep, kami bakal nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan total desain, prototyping, sareng perkiraan biaya per unit sateuacan urang ngawitan proyék. BK CIANDRE tiasa dianggo sareng para nasabah dugi ka sadaya sarat desain asli kacumponan sareng produk ahir nyumponan ekspektasi. Layanan OEM/ODM BK CIANDRE nutupan siklus kahirupan proyék pinuh.


Kauntungan Perkara


· nempel kana prinsip kualitas luhur sarta pernah ngagunakeun bahan goréng.


· Produk luar biasa tina segi daya tahan sareng peryogi pangropéa pangsaeutikna.


· Nampilkeun desain anu kompak sareng saderhana, produk ieu henteu tiasa ngumpulkeun lebu. Ku kituna, éta super gampang pikeun pamaké pikeun ngajaga.


Fikir Perusahana


· mangrupa pilihan kahiji manufaktur tabel ruang tamu global. Kami ngabagikeun dasar pangaweruh anu pangsaéna sareng masihan layanan palanggan anu saé pisan.


· boga rentang pinuh ku garis produksi.


· Sapertos perusahaan top sanés, nganggap kualitas salaku ciri khas. Aya!


Aplikasi Produksa


méja ruang tamu téh kualitas alus teuing jeung loba dipaké di industri.


ieu dedicated ka nyadiakeun profésional, solusi efisien jeung ekonomis pikeun konsumén, ku kituna pikeun minuhan kaperluan maranéhanana ka extent greatest.


Pengetap

Brand Tabé kamar hirup -3 35
Dimensi( mm) Inch
BK-TCH013 L W H L W H

700 700 790 27.5 27.5 31.1


Rikanci produk


Ngaran bend BK CIANDRE
Estil modél BK-TCH013
Kujaba   keramik / porselen slab méja luhureun / MDF
Dasar yél   Dasar méja alumini
Kamampuan nyayog 15000 Pieces / bulang
Pakak Foam Pallets
Isma pangirin 25 ~ 35 poé sanggeus mayar deposit
Customizasin   Dipacih
euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap