+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 1
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 3
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 4
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 5
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 6
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 1
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 3
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 4
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 5
Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 6

Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE

Meja makan keramik gampang dijaga sareng pilihan anu pangsaéna pikeun panggunaan jero ruangan sareng luar.

 

MOQ:
1
Table top:
Ceramic / Glas / Iku
Table base:
Alumini
Pitit Powder:
TIGER Drylac®
Panuan:
1600/1800/2400/2600/2800mm, MAX. 9M
Wakta sampip:
10Dingo
Pakak:
Box jeung Usuk kai, ngaropéa
Solution service:
Layas RD produk anyar
ODM& OEM:
Bentuk luhureun méja / desain tékstur / dasar méja
Isma pamayarah:
T/T
Waktos pangirin:
15-20days sanggeus mayar narima
Aplikan:
Di Di Di Awar Diaro
Putur:
Foshan/ Guangzhou
design customization
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Serien Spél Long Manta

    Ekspresi komitmen Bk Ciandre kana orisinalitas éstétika ngaliwatan panalungtikan sareng téknologi.  Desain modular sareng struktur aluminium die-cast tekanan tinggi mastikeun réliabilitas maksimal kalayan profil ketebalan minimum, sedengkeun desain modular ngamungkinkeun dimensi anu luar biasa.


    BK CIANDRE MATAN MEJA PANJANG-Desain ekslusif tina struktur.   Struktur modular dina tekanan tinggi paeh-cast aluminium sarta rod sentral dina alloy aluminium tempered ensures reliabiliti maksimum.


    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 7

    Dasar Spél alumini:

    Dasar méja BK CIANDRE manta tiasa diperpanjang tina panjangna 1.6M dugi ka 9M, sabab bagian sambungan méja ieu fleksibel pisan pikeun nyumponan sarat ukuran méja anu béda. Suku tabel maot-cast, R & Tim D bisa ngamekarkeun leg tabel unik per gagasan customer.

    Patron-Têl

      BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc .. kituna urang bisa ngaropea pola tabel luhureun janten ekslusif pikeun klien kami


    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 8
    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 9

    Patron-Têl

    BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc .. kituna urang bisa ngaropea pola tabel luhureun janten ekslusif pikeun klien kami


    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 10

    Arangsé Ceramic

    Keramik ogé dingaranan salaku batu sintered, porselin slab di nagara béda, tapi sabenerna éta bahan anu sarua. nu dihasilkeun dina 1300 gelar kalawan 36000tons SYSTEM mesin mencét, ku kituna kapadetan pisan tinggi,   éta non porous, gampang beberesih, sarta scratch-tahan, minyak-bukti,   Pangarup. Sareng gampang dibersih. Éta imitasi marmer,   Nyiptakeun rasa anu mewah pikeun téma desain interior modéren atanapi kontemporer tapi langkung kuat tibatan marmer, sareng permukaan tiasa janten sentuhan marmer, kami disebut orok raray touch. naon deui, keramik téh bahan antibakteri,   éta pilihan luhur méja punjul pikeun lingkungan makan.   méja keramik laporan tés SGS sadia.

    Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

    Ruang makan mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 11Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 12
    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 13
    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 14

    Katapan Destél


    Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.


    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 15

    Karel dasar yéga

    Dasar méja ciri dasar aluminium coated, diwangun ku dua pasang suku anu motong ngabentuk X, disambungkeun ku crossbar a. Méja éksklusif anu bakal ngajantenkeun seueur perbaikan pikeun proyék kamar makan di tempat terbuka.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 16

    Katapan Destél


    Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.

    Karel dasar yéga

    Dasar méja ciri dasar aluminium coated, diwangun ku dua pasang suku anu motong ngabentuk X, disambungkeun ku crossbar a. Méja éksklusif anu bakal ngajantenkeun seueur perbaikan pikeun proyék kamar makan di tempat terbuka.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 17

    Suku aluminiu:  

    Suku méja Bk ciandre nyaéta aluminium. Éta die-cast dina pencét tinggi & Suhu anu ageung,    permukaan leg méja bubuk dicét kalayan bubuk Macan diimpor Éropa, anu cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh, ku kituna BK Ciandre tabel loba dipaké indoor na outdoor.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 18

    Pis pikeun waé waé waé

    Méja makan tiasa dipilih pikeun klien tiasa disaluyukeun dumasar kana tungtutan palanggan. Anjeun tiasa mendakan seueur pilihan méja makan keramik upami anjeun resep kana Ruang Makan, daérah kantor, daérah konsol, tuangeun luar, sareng alam.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 19
    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 20

    Suku aluminiu:  

    Suku méja Bk ciandre nyaéta aluminium. Éta die-cast dina pencét tinggi & Suhu anu ageung,    permukaan leg méja bubuk dicét kalayan bubuk Macan diimpor Éropa, anu cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh, ku kituna BK Ciandre tabel loba dipaké indoor na outdoor.

    Pis pikeun waé waé waé

    Méja makan tiasa dipilih pikeun klien tiasa disaluyukeun dumasar kana tungtutan palanggan. Anjeun tiasa mendakan seueur pilihan méja makan keramik upami anjeun resep kana Ruang Makan, daérah kantor, daérah konsol, tuangeun luar, sareng alam.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 21

    Pengetap

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 22



    Dimensi( mm) Inch
    SERIES   L  W  H  L W  H
    Manta-L 1600 800 760 64 32 30.4

    1800 900 760 72 36 30.4

    2350 1000 760 94 40 30.4

    2800 1100 760 112 44 30.4

    3000 1100 760 118 44 30.4

    3150 1200 760 124 47.2 30.4


           Pengetap

    Pangengo Kamar makan, Ruang tamu, hotél,Vila
    Kebangi Lambaran kualitas luhur, résistansi suhu luhur, gampang dibersihkeun, otorisasi bahan hiasan kelas A
    Matari Méja batu kualitas luhur, suku hardware
    Waran Salaku gambar warna produk
    Waktos pangirin Ngeunaan 20-25 poé sanggeus narima deposit
    Kontrol Kuata 100% inspeksi saméméh packing
    Layanan saatos penyal OEM jeung custom diwangun wilujeng sumping! Kami salawasna di dieu pikeun digawe sareng anjeun sareng nawiskeun garansi 3-5 taun kanggo produk.

    Ceramic
    Glass
    Alumini
    Keng

    Diideuan ku alam, Mayar upeti ka batu hébat dipaké dina arsitéktur Italia tradisional, saran sutra, lawon paling mulia sinonim jeung elegance, solidity semén jeung leuweung nu dijieun Venice hébat. Di dunya BK Ciandre, unggal bongbolongan kanyataan dirobih janten permukaan arsitéktur anu merangsang kréativitas paniténna.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 23

    luhureun méja kaca tempered, jadi éta tangguh jeung awét tapi geulis tur kontemporer.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 24

    Aluminium henteu karat sareng tahan pisan korosi, sareng sapertos kitu tiasa dianggo di luar

    kalawan saeutik mun euweuh pangropéa diperlukeun. Dasar méja aluminium beuratna hampang pisan, anu matak gampang

    pindah ka jero nalika cuaca parah pisan atanapi nalika anjeun badé nyusun ulang korsi. Éta cocog pikeun sagala cuaca.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 25

    BK CIANDRE milih papan kayu domestik atanapi impor kualitas luhur salaku luhureun méja.

    Manta Unik White Marmer Long Keramik meja makan BK CIANDRE 26
    Maseuh sareng urangi
    tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngirim anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
    Rasibe
    Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
    Contak Tah
    Angela Peng
    +86 135 9066 4949
    Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
    Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
    Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
    Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap