Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Méja luar Marble - 1
Méja luar Marble - 2
Méja luar Marble - 3
Méja luar Marble - 4
Méja luar Marble - 5
Méja luar Marble - 6
Méja luar Marble - 7
Méja luar Marble - 1
Méja luar Marble - 2
Méja luar Marble - 3
Méja luar Marble - 4
Méja luar Marble - 5
Méja luar Marble - 6
Méja luar Marble - 7

Méja luar Marble -

panalungtikan

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Tabé Ceramic Luhuren

Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara
Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Méja luar Marble - 8

BKX01

Méja luar Marble - 9

BKX02

Méja luar Marble - 10

BKX03

Méja luar Marble - 11

BKX04

Méja luar Marble - 12

BKX05

Méja luar Marble - 13

BKX06

Méja luar Marble - 14

BKX-C05

Méja luar Marble - 15

BKX-C06

Méja luar Marble - 16

BKX-C11

Méja luar Marble - 17

BKX-C13

Méja luar Marble - 18

BKX-C14

Méja luar Marble - 19

BKX-C15


Méja luar Marble - 20

BKX-G-01

Méja luar Marble - 21

BKX-G-02

Méja luar Marble - 22

BKX-G-03

Méja luar Marble - 23

BKX-G-04

Méja luar Marble - 24

BKX-G-05

Méja luar Marble - 25

BKX-G-06

Méja luar Marble - 26

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Méja luar Marble - 27

BKX-A-01

Méja luar Marble - 28

BKX-A-01

Méja luar Marble - 29

BKX-A-01

Méja luar Marble - 30

BKX-A-01

Méja luar Marble - 31

BKX-A-01

Méja luar Marble - 32

BKX-A-01

Méja luar Marble - 33

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék,

tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain. BK CIANDRE,R & D nyayogikeun solus!



Kauntungan Perkara


· Unggal prosés produksi tabel outdoor marmer anu dipigawé dina mesin canggih, kaasup motong bahan, stamping, las, honing, sarta mesin polishing permukaan.


· Produk ieu diuji dina standar internasional tinimbang aturan nasional.


· Produk ngagaduhan kapuasan klien anu luhur sareng gaduh poténsi anu hadé pikeun aplikasi anu langkung lega.


Fikir Perusahana


· mangrupakeun perusahaan well-ngadegkeun specializing dina rarancang, ngembangkeun, manufaktur, sarta jualan tabel outdoor marmer.


· Pabrik manufaktur kami ngagaduhan sababaraha fasilitas produksi anu canggih. Kalayan bantosan fasilitas anu kuat ieu, kami tiasa ngalaksanakeun kagiatan produksi sacara éfisién pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.


· Urang meta dina cara jawab lingkungan. Kami narékahan pikeun ngembangkeun produk anu tiasa didaur ulang atanapi manjangkeun umur rak produk. Urang ngalakukeun saloba mungkin pikeun ngurangan dampak produk urang dina lingkungan. Kawian!


Aplikasi Produksa


Méja luar marmer anu diproduksi ku seueur dianggo di industri.


Numutkeun kabutuhan béda konsumén, sanggup nyadiakeun lumrah, komprehensif sarta solusi paling ongkos-éféktif pikeun konsumén.


Pengetap

Méja luar Marble - 34
Dimensi( mm) Inch
BK-XTC008 L W H L W H

1400 800 740 56 32 29.6

1600 800 740 64 32 29.6

1800 900 740 72 36 29.6


Rikanci produk


Nami   BK CIANDRE
Estil Mol BKXTC008
Kujaba   Luhur méja ceramic
Dasar yél   dasar méja baja karbon (tiasa dasar kai)
Kamampuan nyayog 15000PCS/MONTH
Pakak Foam Pallets
Isma pangirin 25 ~ 35 poé sanggeus mayar deposit
Customizasin   Anu dipikar
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.