+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Marmer vs keramik: naon bédana?

2022-06-06

Nalika milih méja makan, aya seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Tapi salah sahiji kaputusan anu paling penting nyaéta naha badé marmer atanapi méja keramik.

Kadua ngagaduhan prosa sareng nar C Dugi ka, jadi kumaha anjeun mutuskeun nu katuhu pikeun anjeun? Dina tulisan ieu, urang tingali bédana konci antara marmer sareng Tabé tuang ceramik . Nepi ka tungtun taun eta, Anjeun kudu bisa nyieun kaputusan informed ngeunaan jenis tabel nu pangalusna cocog kana kabutuhan Anjeun. Hayu urang dimimitian!

Marmer vs keramik: naon bédana? 1

Naon nu ngajadikeun Marble?

Marmer nyaéta batu métamorf anu diwangun ku mineral karbonat rekristalisasi. Biasana dianggo dina patung sareng arsitéktur. méja marmer geus sabudeureun pikeun abad tur katempona simbol méwah. Pola urat unik unggal potongan marmer ngajadikeun unggal méja leres-leres unik.

Marmer mangrupikeun bahan anu kuat sareng awét. Éta tiasa nahan seueur ngagem sareng cimata, janten sampurna pikeun méja makan. Marmer oge tahan panas, jadi Anjeun don ’t kudu salempang ngeunaan dahareun anjeun meunang tiis lamun ninggalkeun eta dina méja. Kauntungan sejen tina marmer nyaéta gampang pikeun ngabersihan. Ngusap saderhana nganggo kaen beueus ngan ukur pikeun ngajaga méja anjeun sapertos énggal.

 

Naon nu ngajadikeun Ceramic?

Keramik mangrupikeun bahan anu keras sareng rapuh anu didamel tina liat sareng mineral sanés. Biasana dianggo dina karajinan sareng piring. Méja keramik jadi beuki populér alatan durability maranéhanana sarta low pangropéa.

Keramik ogé bahan anu kuat sareng awét. Nanging, éta henteu tahan panas sapertos marmer, janten anjeun kedah ati-ati nempatkeun tuangeun panas dina méja. Keramik ogé leuwih hese pikeun ngabersihan ti marmer. Anjeun kedah nganggo detergent anu hampang sareng lawon anu lembut supados henteu ngagores permukaan.

Kakurangan méja keramik kalebet:

- Keramik mangrupikeun bahan anu rapuh sareng tiasa chip atanapi gampang rusak.

- Méja keramik henteu tahan panas sapertos méja marmer.

- Méja keramik tiasa beurat pisan.

Marmer vs keramik: naon bédana? 2

Kumaha Pilihan antara Marble & Ceramic?

Pilihan méja makan mangrupikeun hal anu penting. Henteu ngan ukur ukuran anu pas pikeun rohangan, tapi ogé kedah cocog sareng gaya ruangan sareng kapribadian jalma anu bakal ngagunakeunana. Pikeun seueur jalma, pilihan klasik nyaéta marmer atanapi Méja tuang ceramik . Tapi naon bédana konci antara dua bahan ieu?

Marmer mangrupikeun batu alam anu parantos dianggo mangabad-abad dina seni sareng arsitéktur. Hal ieu prized pikeun kakuatan sarta kageulisan, sarta unggal sapotong unik. Méja marmer biasana langkung mahal tibatan méja keramik, tapi aranjeunna tiasa salami hirup kalayan perawatan anu leres. Sanajan kitu, marmer mangrupakeun bahan porous, ku kituna bisa gampang noda sarta kudu disegel rutin.

Meja Keramik Dipanjangkeun mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun milarian méja makan anu gaya sareng awét. Keramik mangrupikeun jinis bahan anu kuat pisan sareng tahan kana goresan, noda, sareng panas. Éta ogé gampang pisan pikeun ngabersihan, ku kituna anjeun henteu kedah nyéépkeun jam-jaman pikeun ngagosok tumpahan. Tapi, keramik tiasa rada beurat, janten penting pikeun mastikeun yén méja anjeun didukung leres.

Nalika milih méja makan, penting pikeun mertimbangkeun kabutuhan sareng anggaran anjeun. Upami Anjeun keur néangan pikeun tabel Palasik anu bakal lepas salawasna, marmer mangrupakeun pilihan alus. Tapi upami anjeun hoyong méja awét anu gampang diurus, keramik mangrupikeun pilihan anu langkung saé.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap