+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 1
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 2
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 5
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 6
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 7
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 1
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 2
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 5
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 6
Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 7

Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre

Diideuan ku desain minimalis, Meja Kopi ngajadikeun tambahan anu hadé pikeun ruang tamu anjeun.  

MOQ:
1Pcs
Table top:
Ceramic / Glas / Iku
Table base:
Aluminiy
Pitit Powder:
TIGER Drylac®
Panuan:
440x440x550mm, 690x690x400mm, 890x890x500mm
Wakta sampip:
10Dingo
Pakak:
Box jeung Usuk kai, ngaropéa
Solution service:
Layas RD produk anyar
ODM& OEM:
Bentuk luhureun méja / desain tékstur / dasar méja
Isma pamayarah:
T/T
Waktos pangirin:
15-20days sanggeus mayar narima
Aplikan:
Di Di Di Awar Diaro
Putur:
Foshan/ Guangzhou
design customization
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Katil hiruh   Serit

    Komitmen Bk Ciandre kana originalitas estetika ngaliwatan téhnologi jeung research.A design modular jeung tekanan tinggi struktur aluminium paeh-tuang mastikeun reliabiliti maksimum kalawan profil ketebalan minimal, bari desain modular na ngamungkinkeun pikeun dimensi luar biasa.


    THE BK CIANDRE MATAN LONG TABLE boga design.A struktur ekslusif struktur modular dijieunna tina-tekanan luhur aluminium paeh-tuang jeung rod sentral dijieunna tina alloy aluminium tempered nyadiakeun reliabiliti maksimum.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 8

    Skajal-aluh

    mesin komputerisasi pikeun ngurangan, edging, beberesih, ngajadikeun produk hiji karajinan sampurna pikeun konsumén. Beungeut keramik anu lega sareng lega ngamungkinkeun beberesih gampang, sareng sudut buleud anu hipu ngajantenkeun aman pikeun sadayana kulawarga.  

    Tabé kof

    Dina interior naon waé, Meja Makan katilu anu hirup karasa langsung akrab sareng sampurna di bumi kalayan kombinasi unsur éstétika sareng detil struktural. méja kopi sareng méja samping anu cocog, konsol TV pikeun kesan anu langgeng di ruang tamu anjeun.

     

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 9
    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 10

    Tabé kof

    Dina interior mana wae, nu hirup katilu Dining Table karasaeun langsung akrab jeung sampurna di imah jeung kombinasi miboga unsur éstétika jeung struktur details.the meja kopi jeung meja samping cocog kami, konsol TV pikeun gambaran lila-langgeng di ruang tamu Anjeun.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 11

    Katil hiruh

    Kalawan instalasi tur pamakéan na, Hirup tabel katilu nyadiakeun hiji pangalaman luar biasa pikeun sakabéh pangeusi na ku nuturkeun prinsip minimalism jeung kesederhanaan.

    Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

    Ruang makan mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 12Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 13
    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 14
    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 15

    Katapan Destél


    Produk ieu didamel tina keramik sareng kaca anu tahan pisan kana goresan, dents, sareng noda.


    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 16

    Karel dasar yéga

    Koléksi katilu Living ekslusif nyaéta koleksi perabot luar ruangan anu ramping, nyaman sareng gampang-maneuver anu dirancang kalayan kelestarian dina pikiran.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 17

    Katapan Destél


    Produk ieu didamel tina keramik sareng kaca anu tahan pisan kana goresan, dents, sareng noda.

    Karel dasar yéga

    Koléksi katilu Living ekslusif nyaéta koleksi perabot luar ruangan anu ramping, nyaman sareng gampang-maneuver anu dirancang kalayan kelestarian dina pikiran.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 18

    Skajal-aluh

    Diideuan ku desain minimalis, Meja Kopi ngajadikeun tambahan anu hadé pikeun ruang tamu anjeun. Beungeut keramik anu lega sareng lega ngamungkinkeun beberesih gampang, sareng sudut buleud anu hipu ngajantenkeun aman pikeun sadayana kulawarga.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 19

    Sadérék pikeun naon wai

    Meja kopi sareng méja samping anu cocog, konsol TV pikeun kesan anu langgeng di ruang tamu anjeun.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 20
    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 21

    Skajal-aluh

    Diideuan ku desain minimalis, Meja Kopi ngajadikeun tambahan anu hadé pikeun ruang tamu anjeun. Beungeut keramik anu lega sareng lega ngamungkinkeun beberesih gampang, sareng sudut buleud anu hipu ngajantenkeun aman pikeun sadayana kulawarga.

    Sadérék pikeun naon wai

      Meja kopi sareng méja samping anu cocog, konsol TV pikeun kesan anu langgeng di ruang tamu anjeun.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 22

    Dimensi

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 23
    mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
    440x440x550
    690x690x400
    890x890x500
    17x17x21
    27x27x15
    35x35x19

    Pengetap


    Prak

    BK Ciandre

    Kamenan

    1200*1200*750, 1600*900*750, 1800*900*750, 2395*1000*750, 2800*1100*740

    Tabletop

    keramik / batu sintered / marmer slab / porselin slab

    Dasar yél

    602 aviation bahan aluminium husus, karasa tinggi, bisa nanggung 300KGS

    Pangengo

    Kamar makan, ruang tamu, hotél, villa, kantor

    Panggunaan khususs

    jati imah, jati komérsial

    Estil

    minimalis / modern, / kontemporer

    Karela

    Sagi opat / customzable (luhureun méja sareng dasar méja)

    Ulang luhur al

    Pilihan: matte / rarasaan kulit / herang / batu

    Resface das Ijaba

    bubuk Walanda AkzoNobel coated

    Kebangi

    1. raos kulit permukaan tékstur 2. Teu karasa scratch-bukti ngahontal mho 7 derajat

    3. Gampang pikeun ngabersihan kalayan ngan hiji ngusap sadayana musna

    Waran

    Tabletop sareng warna dasar méja tiasa disaluyukeun, klik di dieu pikeun milih warna méja anjeun!

    Pakak

    Karton + palet (pakét tiasa disaluyukeun kalebet cara pakét, bahan, sareng logo)

    Laya desaing

    Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

     



    Ceramic
    Glass
    Alumini
    Keng

    Diideuan ku alam, Mayar upeti ka batu hébat dipaké dina arsitéktur Italia tradisional, saran sutra, lawon paling mulia sinonim jeung elegance, solidity semén jeung leuweung nu dijieun Venice hébat. Di dunya BK Ciandre, unggal bongbolongan kanyataan dirobih janten permukaan arsitéktur anu merangsang kréativitas paniténna.

    Keramik / Batu Sinter   Tabletop   Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.  


    Alatan rupa-rupa runtuyan jeung kelir sadia, produk ieu bisa dipaké dina rupa-rupa setélan jeung wangunan.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 24

    luhureun méja kaca tempered, jadi éta tangguh jeung awét tapi geulis tur kontemporer.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 25

    Aluminium henteu karat sareng tahan pisan korosi, sareng sapertos kitu tiasa dianggo di luar

    kalawan saeutik mun euweuh pangropéa diperlukeun. Dasar méja aluminium beuratna hampang pisan, anu matak gampang

    pindah ka jero nalika cuaca parah pisan atanapi nalika anjeun badé nyusun ulang korsi. Éta cocog pikeun sagala cuaca.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 26

    BK CIANDRE milih dewan kai domestik atanapi impor kualitas luhur salaku awak kabinét dapur.

    Hirup Katilu desain minimalis keramik méja kopi BK ciandre 27
    Maseuh sareng urangi
    tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngirim anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
    Rasibe
    Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
    Contak Tah
    Angela Peng
    +86 135 9066 4949
    Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
    Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
    Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
    Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap