+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 1
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 2
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 4
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 5
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 6
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 1
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 2
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 4
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 5
Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 6

Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO

BK CIANDRE table main features are height adjustable, the tabletop can be glass wood or ceramic, its table base with aluminum Which is suitable for outdoor use, The top is aluminum in a number of finishes, Nothing will compare to the way nice combination with ceramic top and aluminum after adding part or all of the BKciandre collection.

MOQ:
1
Table top:
Ceramic / Glas / Iku
Table base:
Alumini
Pitit Powder:
TIGER Drylac®
Panuan:
1600/ 1800/2400Mm
Wakta sampip:
10Dingo
Pakak:
Box jeung Usuk kai, ngaropéa
Solution service:
Layas RD produk anyar
ODM& OEM:
Bentuk luhureun méja / desain tékstur / dasar méja
Isma pamayarah:
T/T
Waktos pangirin:
15-20days sanggeus mayar narima
Aplikan:
Di Di Di Awar Diaro
design customization
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Bososi   Serit

    Ieu mangrupikeun manifestasi komitmen Bk Ciandre kana orisinalitas ngaliwatan analisis sareng téknologi. Desain modular sarta gaya sarta tekanan tinggi paeh dijieun struktur aluminium mastikeun stabilitas maksimum kalawan profil ketebalan minimum.

    Inten ossido tabel- Desain husus tina struktur. Struktur modular dina tegangan tinggi paeh tuang aluminium sarta rod utama dina aluminium beurat lampu tempered mastikeun reliabiliti maksimum.


    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 7

    Dasar Spél alumini:

    BK CIANDRE   Diaman ossido basa méja bisa diperpanjang ti 1.6M panjangna nepi ka 2.4M, sakumaha bagian sambungan tabel ieu pisan fléksibel pikeun minuhan sarat ukuran tabel diferent. Suku tabel maot-cast, R & Tim D bisa ngamekarkeun leg tabel unik per gagasan customer.

    Patron-Têl

      BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc .. kituna urang bisa ngaropea pola tabel luhureun janten ekslusif pikeun klien kami


    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 8
    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 9

    Patron-Têl

    BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc .. kituna urang bisa ngaropea pola tabel luhureun janten ekslusif pikeun klien kami


    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 10

    Arangsé Ceramic

    Di sababaraha nagara, porselin ogé disebut batu sintered, tapi éta sabenerna bahan anu sarua. Dihasilkeun dina tingkat 1300 kalayan 36000tons SYSTEM mesin mencét, ku kituna kapadetanna luhur pisan. Éta henteu porous sareng tahan goresan. Gampang berbersih. Ieu tiruan marmer, nyieun ngarasakeun DELUXE kana tema desain imah modern atawa modern, tapi kuat ti karikil, sarta permukaan bisa jadi marbled touch, urang disebut orok raray touch. Keramik mangrupikeun bahan anti batré, éta pilihan luhur méja dapur pikeun lingkungan tuangeun. méja keramik laporan tés SGS sadia.

    Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

    Ruang makan mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 11Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 12
    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 13
    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 14

    Katapan Destél


    Kauntungan utama tina méja pasti lemes sareng melengkung. Bener pasti diolah tina mesin Italia Bottero. Urang sabenerna bisa ngaropea ampir sagala formulir tabel pikeun minuhan up tungtutan customer béda.


    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 15

    Karel dasar yéga

    Méja kalayan dua pasang suku anu motong pikeun nyieun hiji X. Kamar makan kabuka kalayan tempat makan sareng korsi

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 16

    Katapan Destél


    Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.

    Karel dasar yéga

    Dasar méja ciri dasar aluminium coated, diwangun ku dua pasang suku anu motong ngabentuk X, disambungkeun ku crossbar a. Méja éksklusif anu bakal ngajantenkeun seueur perbaikan pikeun proyék kamar makan di tempat terbuka.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 17 

    Alumini  

    Suku nyabl:  

    Leg méja BK Ciandre diwangun ku aluminium. Ieu bisa paeh matak dina pencét tinggi & suhu luhur, permukaan anak sapi méja bubuk dicét kalayan bubuk macan diimpor Éropa nu bakal cocog kana enviroment kaayaan cuaca pinuh, kituna BK Ciandre méja dapur loba dipaké indoor na outdoor.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 18

    Pis pikeun waé waé waé

    Méja makan tiasa dipilih pikeun klien tiasa disaluyukeun dumasar kana tungtutan palanggan. Anjeun tiasa mendakan seueur pilihan méja makan keramik upami anjeun resep kana Ruang Makan, daérah kantor, daérah konsol, tuangeun luar, sareng alam.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 19
    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 20

    Suku aluminiu:  

    Suku méja Bk ciandre nyaéta aluminium. Éta die-cast dina pencét tinggi & Suhu anu ageung,    permukaan leg méja bubuk dicét kalayan bubuk Macan diimpor Éropa, anu cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh, ku kituna BK Ciandre tabel loba dipaké indoor na outdoor.

    Pis pikeun waé waé waé

    Méja makan tiasa dipilih pikeun klien tiasa disaluyukeun dumasar kana tungtutan palanggan. Anjeun tiasa mendakan seueur pilihan méja makan keramik upami anjeun resep kana Ruang Makan, daérah kantor, daérah konsol, tuangeun luar, sareng alam.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 21

    Dimensi

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 22
    mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
    1600x900x750
    1800x900x750
    2400x1000x750
    3000x1100x750
    3195 x 1100 x 750
    64x36x30
    72x36x30
    96x40x30
    120x44x30
    125*44*30

    Pengetap

    Prak

    BK Ciandre

    Kamenan

    1200*1200*750, 1600*900*750, 1800*900*750, 2395*1000*750, 2800*1100*740

    Kujaba

    keramik / batu sintered / marmer slab / porselin slab

    Dasar yél

    602 aviation bahan aluminium husus, karasa tinggi, bisa nanggung 300KGS

    Pangengo

    Kamar makan, ruang tamu, hotél, villa, kantor

    Panggunaan khususs

    jati imah, jati komérsial

    Estil

    minimalis / modern, / kontemporer

    Karela

    Sagi opat / customzable (luhureun méja sareng dasar méja)

    Ulang luhur al

    Pilihan: matte / rarasaan kulit / herang / batu

    Resface das Ijaba

    bubuk Walanda Akzonobel coated  

    Kebangi

    1. raos kulit permukaan tékstur 2.  Karasa tahan goresan ngahontal mho 7 derajat

    3. Gampang pikeun ngabersihan ngan hiji ngusap sagalana musna

    Waran

    Méja luhur sareng warna dasar méja tiasa disaluyukeun,   klik di dieu pikeun milih warna méja anjeun!

    Pakak

    Karton + Usuk (pakét tiasa disaluyukeun kalebet cara pakét, bahan sareng logo)

    Laya desaing

    Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

    Layanan sanuh  

    OEM/ODM/OBM/ R &D jasa/layanan franchising



    Ceramic
    Glass
    Alumini
    Keng

    Diideuan ku alam, Mayar upeti ka batu hébat dipaké dina arsitéktur Italia tradisional, saran sutra, lawon paling mulia sinonim jeung elegance, solidity semén jeung leuweung nu dijieun Venice hébat. Di dunya BK Ciandre, unggal bongbolongan kanyataan dirobih janten permukaan arsitéktur anu merangsang kréativitas paniténna.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 23

    luhureun méja kaca tempered, jadi éta tangguh jeung awét tapi geulis tur kontemporer.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 24

    Aluminium henteu karat sareng tahan pisan korosi, sareng sapertos kitu tiasa dianggo di luar

    kalawan saeutik mun euweuh pangropéa diperlukeun. Dasar méja aluminium beuratna hampang pisan, anu matak gampang

    pindah ka jero nalika cuaca parah pisan atanapi nalika anjeun badé nyusun ulang korsi. Éta cocog pikeun sagala cuaca.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 25

    BK CIANDRE milih dewan kai domestik atanapi impor kualitas luhur salaku awak kabinét dapur.

    Meja makan Minimalis Modern sareng luhur méja keramik sareng dasar méja logam BK CIANDRE DIAMOND OSSIDO 26
    Maseuh sareng urangi
    tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngirim anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
    Rasibe
    Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
    Contak Tah
    Angela Peng
    +86 135 9066 4949
    Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
    Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
    Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
    Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap