Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 1
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 2
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 3
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 1
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 2
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 3

Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis

panalungtikan

Rincian produk tina kabinet dapur minimalis



Penjelasan Produkt


Kusabab téknik khusus sareng bahan kualitas luhur, kabinet dapur minimalis langkung saé tibatan ti daratan. Éta dirancang khusus pikeun ngahémat biaya sareng tenaga kerja. komitmen pikeun ngamajukeun kamajuan téknologi kontinyu.

Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 4

Kedatakan produk

Desain ketat Bk CIANDRE pikeun definisi anyar kabinet dapur.

Transformasi unggal unit praktis kana desain murni, wangun dasar, sarta ngajaga operability pangluhurna mungkin.

Unggal desain jéntré kabinet dapur Bk CIANDRE mawa kakuatan desain "masihan bentuk" kana konsép anyar dapur.

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 5

Detalan Produkt

Kabinét dapur gaduh desain anu saé, hayu hirup anjeun gampang sareng ngantepkeun anjeun nikmati hirup anjeun.


Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 6
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 7

Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 8
Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 9

Aplikasi Produk Saleresna

Kabinet bisa ngaropéa nurutkeun ukuran kamar dapur anjeun sarta sarat anjeun sabenerna.


Kabinet Dapur Minimalis Pabrikan Kabinet Dapur Minimalis 10





Featur Perusahan


• Jaringan penjualan perusahaan urang henteu ngan ukur nutupan sadayana nagara tapi ogé radiate ka seueur nagara sareng daérah sapertos br /> • Gwahan d ku bekénji, urang jasa anu sampurna tina hal leutik sareng nyumponan lantaran pikeun produk kualitas anu luhur. Sagedengeun ti eta, urang ngalakonan pangalusna kami nyadiakeun produk kualitas luhur jeung standar luhur layanan pikeun masarakat.
• Kusabab lahirna di geus komitmen ka nyadiakeun layanan kualitas pikeun konsumén jeung narékahan pikeun jadi pamimpin di industri.
Naha aya lampu anu narik perhatian anjeun? Mangga ngahubungan pikeun nempatkeun pesenan!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.