+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kabinet TV Modular

Ayana ati tur rigorous ku harti, sistem paneling témbok Modular acquires nilai kacida ekspresif jeung finish ekslusif. Kaca Self sideboard anyar jeung rak aluminium tina sistem anu sarua anu protagonis utama di puseur spasi, sedengkeun panto ayun sampurna terpadu kana background.BK Ciandre sistem témbok tukang TV modular integrates sistem cahaya, logam luminous atawa kai. laminates, cabinets kaca, 60mm ultra-kandel countertop kai solid, ngagantung drawers sarta elemen séjén. Penampilanna basajan sareng

euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap