+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Jinis Utama Bahan Dipaké Pikeun Ngarancang Kabinet TV

2022-03-28

Kabinet TV   mangrupikeun salah sahiji alat anu paling endah anu masihan bumi angkat. Kalayan kabinét TV anu pas dina rohangan anjeun, pasti kamar linggih sareng bumi anjeun bakal teratur tanpa kabel sareng kabel di mana waé.

Nanging, nalika nimbangkeun investasi dina kabinét TV, pilihan bahan pikeun anjeun mangrupikeun aspék anu penting anu anjeun kedah pertimbangkeun maksimal.

Janten, pikeun ngahémat anjeun tina setrés pikeun nyéépkeun sirah anjeun, ieu mangrupikeun bahan anu paling luhur anu dianggo dina rarancang sareng pabrik kabinét TV anu anjeun tiasa pertimbangkeun.

 

 

Bahan wangunan pikeun kabinet TV

Naha éta bahan kai anu abadi atanapi tradisional  tapi acan bahan logam minimalis pikeun desain kabinét TV anjeun, pasti, anjeun bakal salawasna neangan hiji keur diri.

Nya, sateuacan anjeun bingung ngeunaan mana anu kedah dipilih antara bahan kaca, logam sareng kai, ieu sababaraha inpormasi anu ringkes tapi penting pisan ngeunaan masing-masing.

1.  Keng

Sanaos salah sahiji bahan anu paling konvensional sareng tradisional anu dianggo pikeun ngarancang rupa-rupa peralatan bumi, leuweung masih ngagaduhan tempat di seueur bumi kalayan desain kabinét TV anu awét.

Naha kaca jeung logam anu gaining tingkat luhur popularitas dina taun panganyarna atawa henteu, bahan kai masih nangtung kaluar tina segi warna, gaya jeung desain lamun dipaké pikeun nyieun kabinet TV.

Kanyataanna, kabinét TV anu paling mewah sareng ramping kalayan detil anu sakedik tapi pikaresepeun biasana didamel tina bahan kai.

2.  Metém

Dibandingkeun sareng bahan kai, logam gaduh sababaraha kualitas anu ngajangjikeun anu ngajantenkeun aranjeunna katingali, khususna nalika dianggo pikeun ngarancang kabinet TV.

Luhur dina daptar kualitas sapertos anu lightweight maranéhanana, sipat kuat ogé mangrupa masihan kabinét TV kalayan katingal slimmer.

kabinét TV dijieunna tina bahan logam biasana pisan gampang bentukna kana sagala jenis konfigurasi, sarta aranjeunna biasana mibanda sababaraha motong katingal nice jeung pola kana kiridit maranéhna.

Dina kalolobaan kasus, bahan logam biasana cocog sareng rak kaca supados gaduh desain anu langkung saé tina kabinet TV sadayana.

TV cabinets

3.  Glass

Nalika tempo industri hiburan, cabinets TV kaca geus nempatan titik lemes aya, utamana alatan alam pikaresepeun maranéhanana sleek. Éta anu paling dipikaresep di tempat-tempat sapertos kitu kusabab kamampuanana ngajantenkeun sakumna rohangan katingali lega salaku hasil tina sipat transparan na.

Leuwih ti kitu, kabinét TV kaca boga cara pikeun ngalaan rupa éléktronika di jerona ku cara anu saé anu nyiptakeun suasana anu tiis dina rohangan.

Sapertos anu disebatkeun sateuacana, bahan kaca biasana digabungkeun sareng logam pikeun masihan tampilan anu langkung saé ogé pikeun ningkatkeun kakuatan sareng daya tahan sadaya kabinet TV.

 

 

Hubungi kami pikeun kabinet TV kualitas luhur

Di dieu anjeun geus katempo eta sadayana. Leres, rupa-rupa bahan anu anjeun tiasa pilih pikeun kabinet TV anjeun.

Upami anjeun nimbangkeun investasi dina hiji, mangga angkat ka kami pikeun produk anu pangsaéna dina harga anu pangsaéna, sareng kami bakal bungah pikeun pasangan sareng anjeun.  

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap