+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Pasipatan tina rupa-rupa bahan dipaké pikeun ngarancang papakéan pangkeng

2022-03-28

Ngalih a   Kama lelaang Wardrob   kabinet merlukeun runtuyan pilihan, mimitian ti hues, ka textures, jeung bahan. Préferénsi ieu tiasa nyéépkeun anu mimiti, khususna nalika bingung sareng desain triplek, papan serat dénsitas sedeng (MDF) sareng papan partikel anu dianggo pikeun desain interior.

Nanging, anjeun kedah terang pilihan bahan anu bakal dianggo, ogé kauntungan sareng kaunggulan masing-masing, pikeun ngabantosan anjeun dina nyandak kaputusan anu leres. Kabinét, nyaéta, kotak-kotak anu ngawangun papakéan pangkeng tiasa didamel nganggo MDF, triplek, papan partikel atanapi blockboard.

 bedroom wardrobe

Blockboards

Ikalahan Matari

Blockboard mangrupikeun produk kayu anu direkayasa, anu diwangun ku jalur-jalur panjang kayu anu dilapis antara dua lapisan lapis. Dina nyieun rak panjang, pigura atawa panto, blockboard mangrupa pilihan hadé.

Éta henteu gampang ngabengkokkeun kusabab konstruksina. Sagedengeun ti eta, dewan sanggup nahan beban anu ageung, salaku hasil tina inti anu diwangun ku blok kai padet.

Dimana nganggo Blockboard?

Blockboard ogé dipaké dina nyieun panels, partitions jeung panto, kumisan maké éta ku désainer interior pikeun nyieun cabinetry. Hal ieu ogé dipaké dina nyieun parabot lianna nu dimaksudkeun pikeun nanggung sababaraha beurat kayaning tabel panjang.

Urang Urang:

  Blockboard kedah janten bahan utama anu dianggo dina ngadamel jati, lemari sareng shutters. Éta langkung rentan sareng langkung mirah tibatan triplek.

Ningali dina cross-bagian tina dua bahan, lapis disusun dina seragam cross-bagian, sedengkeun dina blockboard, aya tiasa bukaan leutik antara blok.

  Piksaf:

Catet yén papan blok anu kualitasna goréng tanggung jawab kana bukaan anu langkung ageung sareng kakuatan anu langkung handap, pikeun alesan ieu, disarankeun mésér produk ngan ukur ti pabrik anu terkenal.

 

WPC (Komponén Plastik Kayu)

WPC Bahan Pasipatan

Kayu komposit plastik ngagabungkeun serat kai, termoplastik, sareng pangisi sanésna. Ku alatan éta, teu gampang terurai.

Éta waterproof sarta bisa gampang dilestarikan ti pilihan séjén. Éta ogé dianggap bahan anu ramah lingkungan.

Dimana nganggo Wooden Plastic Composite (WPC)?

WPC biasana dianggo pikeun jati jero ruangan, lantai sareng partisi ku desainer interior.

  bedroom wardrobe

Particleboards

Ikalahan Matari

Papan partikel diproduksi nganggo prosés anu sami sareng MDF, sareng ogé katelah Low-Density Fibreboard (LDF). Ieu diwangun ku chip kai leutik, sawdust atawa sawmill partikel asahan.

Éta ogé alternatif pikeun dompet lampu.

Dimana nganggo Particleboard?

Particleboard téh ekonomis tur biasana dipaké pikeun jati, shutters kabinét, sarta workstations kantor, éta gampang diala ku laminasi dina hiji atawa dua sisi pikeun durability hadé.

Urang Urang:

Papan partikel paling kapaké di daérah dimana daya tahan henteu penting. Salaku conto, upami anjeun hoyong nyéwa apartemen salami sababaraha taun sareng hoyong pilihan anu murah anu tiasa dicabut sareng didamel deui engké, papan partikel dianggo dina kasus sapertos kitu.

Piksaf:

Papan partikel kedah dianggo ngan ukur pikeun objék sapertos témbok lemari sabab éta henteu tiasa nahan beurat. Henteu kedah dianggo pikeun jati anu peryogi beban beurat anu langkung ageung.

 

Hubungi kami pikeun papakéan pangkeng premium

Naha anjeun peryogi produsén anu kasohor kualitas luhur   Kamar beda   nu bisa nyadiakeun Anjeun sareng produk pangalusna dina waktu anu pohara pondok tur dina jumlah pisan sedeng? Upami enya, maka kami yakin bet anjeun pikeun ieu sareng seueur deui.

Naha anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan produk sareng jasa kami? Kahatur   Cack dieu   Pikeun ngahontal urangi

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap