+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 1
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 4
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 5
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 6
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 7
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 1
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 4
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 5
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 6
Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 7

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun -

panalungtikan

Rincian produk tina desain Nordisk walk in lomari pris



Detil gancang


Kontrol efektif biaya ngajadikeun harga nordisk design walk di lomari pris boga kaunggulan di industri. Produk ieu ngagaduhan kinerja anu saé, daya tahan sareng usability. The Nordisk design walk di lomari pris dihasilkeun ku loba dipaké dina loba séktor industri. Salah sahiji faktor anu paling penting yén desain nordisk kami leumpang dina lomari pris parantos dipercaya pisan nyaéta kualitas.



Pengalaman Produki


Dina premis pikeun mastikeun harga anu sarua, desain Nordisk walk di pacilingan pris yén urang ngamekarkeun jeung ngahasilkeun sakabéhna geus substansi ningkat dina cara ilmiah, ditémbongkeun saperti dina aspék handap.

Téhnik profésional

BK Ciandre Variasi elegan sareng panto atanapi tanpa panto, ningkat kana pacilingan walk-in asli: dina konfigurasi ieu, bahan ramah-e-co (aluminium, kaca, kai, sareng sababaraha deui) maén saprak inti prosedur salaku alat interior switch. . Kinerja dijamin: gaduh unit laci, rohangan neundeun sareng pamisah, rak palatih, sareng baki anu tiasa diekstrak ngan ukur sababaraha konfigurasi anu mungkin.

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 8
Papakéan BK CIANDRE kalayan pigura aluminium atanapi papan kayu, panto geser kaca tempered, kalayan lampu LED di jero, papan tukang kayu impor
Sareng dewan sisi. Patung pakéan aluminum. Laci aluminium tiasa janten permukaan kai atanapi permukaan slab keramik, éta gumantung kana pilihan anjeun.

Permukaan Slab Keramik (slab porselen)

Slab keramik ogé dingaranan salaku slab porselin, batu sintered, éta gumantung kana nagara.   Permukaan keramik tahan ka asam, seuneu, goresan, sareng noda. Éta bisa datang dina kontak langsung jeung minyak, anggur, cair panas. Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu kapangaruhan atanapi ruksak.

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 9

BKX01

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 10

BKX-02

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 11

BKX-03

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 12

BKX-C07

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 13

BKX-C09

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 14

BKX-C14

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 15
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Pawan diak

BK CIANDRE kumpulan bahan tina kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur

   Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 24 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 25 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 26 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 27 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 28 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 29

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 30 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 31 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 32 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 33 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 34 Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 35

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Koleksin warna alumini

Aluminium dilapis bubuk Handcraft ngalaman runtuyan tés pikeun nangtukeun glossiness na, adhesion, résistansi kana indentation, résistansi kana bending, sarta lalawanan ka korosi.

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 36

BKX-A-01

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 37

BKX-A-02

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 38

BKX-A-03

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 39

BKX-A-04

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 40

BKX-A-05

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 41

BKX-A-06

Nordisk Design Walk in Closet Pris pikeun - 42

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga jati profésional sorangan tim désainer kreatif sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan sarta konstruksi produk R. &D solusi. BK CIANDRE, hiji spesialis R &panyadia solusi D.



Kauntungan Perkara


mangrupakeun tipe anyar pausahaan utamana kalibet dina bisnis Persisting dina konsép nilai inti 'perjuangan, kumawula, practicality sarta inovasi', neangan perbaikan dina stabilitas, ngagancangkeun adjustment jeung nyieun hiji perusahaan modern kalawan daya saing inti jeung pangsa pasar. Tim manajemén urang, tim jasa konsumén, tim RD, sareng tim operasi produksi rutin komunikasi sareng palabinén pikeun nyayogikeun komprehensif, jasa waktos sareng komprehensif. dedicated ka ngarengsekeun masalah anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng solusi hiji-eureun tur komprehensif.
Produk kami dijamin kualitas sareng pakét anu ketat. Wilujeng sumping para nasabah anu peryogi ngahubungi kami!


euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap