+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 1
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 4
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 5
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 6
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 7
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 8
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 1
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 4
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 5
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 6
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 7
Nordisk Design Walk in Closet Pris - 8

Nordisk Design Walk in Closet Pris -

panalungtikan

Téhnik profésional

BK Ciandre Variasi elegan sareng panto atanapi tanpa panto, ningkat kana pacilingan walk-in asli: dina konfigurasi ieu, bahan ramah-e-co (aluminium, kaca, kai, sareng sababaraha deui) maén saprak inti prosedur salaku alat interior switch. . Kinerja dijamin: gaduh unit laci, rohangan neundeun sareng pamisah, rak palatih, sareng baki anu tiasa diekstrak ngan ukur sababaraha konfigurasi anu mungkin.

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 9
Papakéan BK CIANDRE kalayan pigura aluminium sareng panto geser kaca tempered, kalayan lampu LED di jero, papan tukang kayu impor
Sareng dewan sisi. Patung pakéan aluminum. Laci aluminium tiasa janten permukaan kai atanapi permukaan slab keramik, éta gumantung kana pilihan anjeun.

Permukaan Slab Keramik (slab porselen)

Slab keramik ogé dingaranan salaku slab porselin, batu sintered, éta gumantung kana nagara.   Permukaan keramik tahan ka asam, seuneu, goresan, sareng noda. Éta bisa datang dina kontak langsung jeung minyak, anggur, cair panas. Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu kapangaruhan atanapi ruksak.

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 10

BKX01

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 11

BKX-02

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 12

BKX-03

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 13

BKX-C07

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 14

BKX-C09

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 15

BKX-C14

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 16
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Pawan diak

BK CIANDRE kumpulan bahan tina kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur

   Nordisk Design Walk in Closet Pris - 25 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 26 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 27 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 28 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 29 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 30

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Nordisk Design Walk in Closet Pris - 31 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 32 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 33 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 34 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 35 Nordisk Design Walk in Closet Pris - 36

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Koleksin warna alumini

Aluminium dilapis bubuk Handcraft ngalaman runtuyan tés pikeun nangtukeun glossiness na, adhesion, résistansi kana indentation, résistansi kana bending, sarta lalawanan ka korosi.

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 37

BKX-A-01

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 38

BKX-A-02

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 39

BKX-A-03

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 40

BKX-A-04

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 41

BKX-A-05

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 42

BKX-A-06

Nordisk Design Walk in Closet Pris - 43

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga jati profésional sorangan tim désainer kreatif sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan sarta konstruksi produk R. &D solusi. BK CIANDRE, hiji spesialis R &panyadia solusi D.


Kauntungan Perkara


· The ditawarkeun nordisk design walk di lomari pris dirancang dina hidayah ti désainer kacida terampil.


· Staf profésional mastikeun pariksa, pikeun mastikeun yén produk salawasna ngajaga kualitas pangluhurna.


· Produkna ngagaduhan prospek pangembangan anu ngajangjikeun sareng tiasa nyumponan kabutuhan palanggan.


Fikir Perusahana


· mangrupikeun perusahaan anu berorientasi kualitas anu dipercaya pisan ku para nasabah.


· Ku ngadegkeun labs tinggi-tech, boga cukup kamampuhan pikeun rancang nordisk design walk di lomari pris.


· The motto nyaeta Nordisk design walk di lomari pris. Punkeun kontak.


Aplikasi Produksa


Nordisk design walk di lomari pris bisa dipaké dina sababaraha industri.


boga pangalaman euyeub di industri jeung kami sénsitip ngeunaan pangabutuh konsumén '. Ku alatan éta, urang bisa nyadiakeun solusi hiji-eureun komprehensif dumasar kana situasi sabenerna konsumén '.


Dimensi

Kamenan
L 800/900 * H 2700 * D 600MM / hijian
Ukuran ngaropéa tiasa ditarima


Pengetap

Prak

BK CIANDRE

Kebangi

Desain papakéan, Bahan, Ukuran Bisa Disesuaikeun Pilihan Piaraan. 

Matari

Panto Papakéan Transparan Sareng Lampu Dipingpin Sénsor ,papan tukang kai,pigura aluminium

Waran

Salaku gambar warna produk

Waktos pangirin

Ngeunaan 7-15 poé sanggeus narima deposit

Kontrol Kuata

100% inspeksi saméméh packing

Layanan saatos penyal

OEM jeung custom diwangun wilujeng sumping! Kami salawasna di dieu pikeun digawe sareng anjeun sareng nawiskeun garansi 3 taun pikeun produk.

euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap