Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Tabla Maon OE 1
Tabla Maon OE 2
Tabla Maon OE 3
Tabla Maon OE 4
Tabla Maon OE 5
Tabla Maon OE 6
Tabla Maon OE 1
Tabla Maon OE 2
Tabla Maon OE 3
Tabla Maon OE 4
Tabla Maon OE 5
Tabla Maon OE 6

Tabla Maon OE

panalungtikan

Rincian produk tina Méja Makan



Pandangan Lesit


Bahan-bahan Dining Tables pamaké dipilih ti suppliers dipercaya. Kinerja luhur sareng kualitas punjul mangrupikeun fitur utama produk ieu. parantos ngadegkeun sistem kadali kualitas produk anu ketat.



Penjelasan Produkt


Dibandingkeun sareng produk sanés dina kategori anu sami, Meja Makan ngagaduhan kaunggulan ieu.

Tabla Maon OE 7

Kedatakan produk

TABLE TOP CAN BE:

1. 6MM PORCELAIN SLAB

2.   ALUMINUM LEGS

Dimensi

Tiasa fleksib  Parantos: MAX. Panjangna 3.2M tanpa deformasi


Mm   (Panjang x Lebar x Jangkungna)   Inch  (Panjang x Lebar x Jangkungna)
1600 x 800 x 760
1800 x 900 x 760
2350 x 1000 x 760
2800x1100x760
3000 x 1100 x 760
3195 x 1100 x 760







Pamilian Matari

■  Glass

■  Laminam slab

■  Kai alami

■  Bagian warna alumini

Video Produksa

Tabla Maon OE 8


Detalan Produkt


6MM  PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE réngsé


Tabla Maon OE 9

Aplikasi Produk Saleresna


6MM  PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE réngsé

Tabla Maon OE 10

6MM  PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE réngsé



Perdanan Perusahan


nyaéta perusahaan anu kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, sareng penjualan dumasar kana kabutuhan konsumén, nyayogikeun inpormasi inpormasi sareng jasa anu aya hubunganana ku cara ngamangpaatkeun sumber daya anu nguntungkeun urang. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngajawab masalah konsumén dina waktu. Anjeun salawasna tampi pikeun panalungtikan.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.