Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Kabinet Kiten Modern OEM -1 1
Kabinet Kiten Modern OEM -1 2
Kabinet Kiten Modern OEM -1 3
Kabinet Kiten Modern OEM -1 4
Kabinet Kiten Modern OEM -1 5
Kabinet Kiten Modern OEM -1 6
Kabinet Kiten Modern OEM -1 1
Kabinet Kiten Modern OEM -1 2
Kabinet Kiten Modern OEM -1 3
Kabinet Kiten Modern OEM -1 4
Kabinet Kiten Modern OEM -1 5
Kabinet Kiten Modern OEM -1 6

Kabinet Kiten Modern OEM -1

panalungtikan

Rincian produk tina kabinet dapur modéren



Pengalaman Produki


Pikeun nyekel kacenderungan ayeuna, kabinét modéren dapur nganggo ideu desain éstétika. Produk ieu ngagaduhan umur panjang sareng masihan pagelaran anu pikaresepeun pikeun pangguna. Produkna ngagaduhan masa depan aplikasi anu lega kusabab kauntungan ékonomi anu luar biasa.

Kumaha maranéhna?

Dapur pinter mangrupikeun dapur anu dirancang pikeun ngahémat énergi sareng waktos. Tujuan utama maranéhanana nyaéta pikeun sustainable jeung efisien. Éta mangrupikeun kombinasi éléktronika, desain ati-ati sareng elemen anu ramah lingkungan. Aya minat tumuwuh dina masak, sarta kami mindeng ngagunakeun alat kami pikeun loba kaperluan.
Kabinet Kiten Modern OEM -1 7
Kabinet Kiten Modern OEM -1 8
Extra fleksible sareng cic.

Kumaha fungsi sistem KONVOY tiasa.  Kusabab CONVOY Lavido cocog sareng sagala panel hareup, éta solusi sampurna patali jeung rupa-rupa aplikasi.

Socket ngalangkungan pinilit


Behu gaduh  carjer telepon sélulér anu tiasa ngangkat port énergi.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 9
Kabinet Kiten Modern OEM -1 10

Socket ngalangkungan pinilit


Behu gaduh  carjer telepon sélulér anu tiasa ngangkat port énergi.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 11

Kauntungan eTouch:

Sanah

Operasi positis

Simpleassembly salaku hasil tina posisi terpadu jeung disadiakeun mantuan

Onegentle push ngaktifkeun prosés bubuka

Mok ogé maruh

Ek Amérika Kalér sareng lebu Éropa janten jinis kayu pilihan urang.  Alatan kanyataan aranjeunna nutupan rentang spéktral teduh lengkep cahaya ka dreary, ngidinan loba kombinasi, sarta ngahontal hal hébat kalayan sagala sisikian husus maranéhanana sarta atribut beredar pikeun ngolah.:  katingali sampurna sareng tiasa dianggo salamina.(  ARENA pick outpick-outonly sadia dina ek.)

 

Kabinet Kiten Modern OEM -1 12
Kabinet Kiten Modern OEM -1 13

Mok ogé maruh

Ek Amérika Kalér sareng lebu Éropa janten jinis kayu pilihan urang.  Alatan kanyataan aranjeunna nutupan rentang spéktral teduh lengkep cahaya ka dreary, ngidinan loba kombinasi, sarta ngahontal hal hébat kalayan sagala sisikian husus maranéhanana sarta atribut beredar pikeun ngolah.:  katingali sampurna sareng tiasa dianggo salamina.(  ARENA pick outpick-outonly sadia dina ek.)

Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

Dapur mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

Kabinet Kiten Modern OEM -1 14
Kabinet Kiten Modern OEM -1 15

Sistim samping CONJUNCTION.Drawing.Bitmap ngan hiji rak panto.

Tumuwuh sareng robih sareng pangguna.  Sacara khusus dirarancang salaku a  Sistim yayasan, ieu bisa ngonpigurasi sarta dirobah pikeun nyocogkeun ngarobah pangabutuh jeung karesep.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 16

                 Qanto

Pamakéan vertikal rohangan disumputkeun, Gampang mangpaat, workspaces berehan, sarta spasi well-diatur pikeun neundeun, babarengan jeung workspace ergonomis aimed. Sarat di dapur geus robah.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 17

 

Sistim samping CONJUNCTION.Drawing.Bitmap ngan hiji rak panto.

Tumuwuh sareng robih sareng pangguna. Dirancang khusus salaku sistem yayasan, ieu tiasa dikonpigurasi sareng dimodifikasi pikeun nyocogkeun kabutuhan sareng karesep.

 

Qanto

Pamakéan vertikal rohangan disumputkeun, Gampang mangpaat, workspaces berehan, sarta spasi well-diatur pikeun neundeun, babarengan jeung workspace ergonomis aimed.  Sarat di dapur geus robah.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 18

Conovoy Lavido


Ieu mangrupikeun naon anu anjeun kedah ngarepkeun tina barang anu nyatakeun nawiskeun téknologi premium.TheretrofittableeTouchsystem, contona.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 19

Agent ngabersik


Tutupna didamel ditarik tina kabinét.

Pigura diamankeun kana dasar bangkai ku runners sorangan.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 20
Kabinet Kiten Modern OEM -1 21


Conovoy Lavido


Ieu mangrupikeun naon anu anjeun ngarepkeun tina barang anu nyatakeun nawiskeun téknologi premium.  Sistem eTouch anu tiasa dirobih, contona


Agent ngabersik


Tutupna didamel ditarik tina kabinét.

Pigura diamankeun kana dasar bangkai ku runners sorangan.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 22
Kabinet Kiten Modern OEM -1 23

Unit titik MiracleCORNER kanyamanan

Aksés anu saé sareng kasimpulan anu pasti ngalangkungan sakumna rohangan pikeun neundeun anu asalna tina tilu sisi

Ngajadikeun pangalusna ngamangpaatkeun spasi sadia

Hiji pilihan hade Liro, Libell, atawa sugan Fioro rak logam, atawa baskets kromium

Kabinet Kiten Modern OEM -1 24

Waki


Rising Clever Storage sareng modern, repot-  Kontrol sensor gratis.  A cangkir glowing kalawan dua saklar otomatis.

Wow, tahap pambuka.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 25

 

Unit titik MiracleCORNER kanyamanan

Aksés anu saé sareng kasimpulan anu pasti ngalangkungan sakumna rohangan pikeun neundeun anu asalna tina tilu sisi

Ngajadikeun pangalusna ngamangpaatkeun spasi sadia

Hiji pilihan hade Liro, Libell, atawa sugan Fioro rak logam, atawa baskets kromium


Waki


Rising Clever Storage sareng modern, repot-  Kontrol sensor gratis.  A cangkir glowing kalawan dua saklar otomatis.

Wow, tahap pambuka.

Kabinet Kiten Modern OEM -1 26



Pangangatan Perusahan


• The kami ngahasilkeun boga pasar lega, jadi ayeuna dijual ogé di sagala rupa wewengkon di imah jeung di mancanagara.
• nempel pentingna hébat kana budidaya bakat. Ieu sababna urang ngadamel tim bakat sareng pangalaman industri anu beunghar dina téknologi, manajemén, penjualan, sareng operasi bisnis.
• Salila ngembangkeun pikeun taun, diadegkeun dina geus salawasna geus fokus dina perbaikan kualitas produk jeung efisiensi ékonomi. Ayeuna urang kéngingkeun kamekaran sareng prestasi anu saé.
• ngabogaan lokasi geografis hébat kalawan rada sababaraha karéta api jeung jalan tol caket dieu, nu nyadiakeun genah keur transportasi.
Kami tiasa nyayogikeun anjeun inpormasi industri anu ageung. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan éta, mangga ngahubungi kami.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.