+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Ladis OEM ODM
Di sisi anjeun ti konsepsi ka bungkusan
BK CIANDRE
Nyadiakeun layanan OEM tabel keramik pikeun konsumén urang
BK Ciandre henteu ngan saukur nyieun méja per sarat OEM klien kami ', koncina nyaeta urang ngaropea 2 titik konci nu sagemblengna béda ti pabrik lianna.:
Tabé Ceramic Luhuren
Urang tiasa ngaropéa tékstur luhureun méja, anu hartosna ngembangkeun tékstur luhur méja khusus pikeun hiji merk jati, janten desain tékstur méja ieu bakal ekslusif di pasar, ieu penting pisan pikeun pangakuan merek.
Dasar Spél Ceramic
BK Ciandre gaduh R &Tim D kalawan 15 taun dina produksi jati aluminium, éta pisan ngalaman dina struktur jati aluminium, struktur Produk kedah dina kasaimbangan alus dina desain estetika awak manusa sarta pamakéan sapopoé normal.
Pikeun luhur méja ceramik
urang tiasa ngaropéa tékstur luhureun méja, anu hartosna ngembangkeun tékstur luhur méja khusus pikeun hiji merek jati, ku kituna desain tékstur méja luhur ieu bakal ekslusif di pasar, ieu penting pisan pikeun pangakuan merek.
Pikeun dasar Shél

BK Ciandre gaduh R &D tim kalayan 15 taun dina produksi jati aluminium, éta pisan ngalaman dina struktur jati aluminium, struktur Produk kedah dina kasaimbangan alus dina desain estetika awak manusa sarta pamakéan sapopoé normal.

Janten pikeun hiji basis méja desain énggal, ti 0 dugi ka produk ahir disatujuan, 45 dinten mangrupikeun jadwal waktos biasa urang.
euweuh data
Konsep desain urang yare :

A. Kudu sasuai desain Estetika awak manusa pasar lokal;     

B. Basajan jeung Nice mangrupakeun trend pasar global;

C. Fikse   pikeun duanana on-line jeung off-line saluran jualan ganda, jadi beurat lampu super penting;

D. Saderhana dina kongél

euweuh data
euweuh data
Taroskeun Ahli méja keramik BK CIANDRE anjeun
Kami ngabantosan anjeun ngahindarkeun pitfalls pikeun nganteurkeun kualitas sareng nilai luhur méja keramik anjeun sareng dasarna, dina waktos sareng dina anggaran.
BK CIANDRE

Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun solusi dapur Modular sadayana

Sareng globali   trendi tina LEGO dina kahirupan sapopoe, beuki loba usaha dapur Éropa ngembang dapur Modular pikeun pasar global, nu hartina klien bisa meuli unit modular prefered maranéhna pikeun assembly kaperluan kulawarga pribadi maranéhanana jeung kabiasaan pamakéan, ieu teu ngan minuhan kabutuhan kustomisasi, tapi ogé nyederhanakeun kasusah kustomisasi dina penjualan sareng produksi. Salaku pikiran generasi ngora urang dilatih ku prinsip LEGO, jadi lamun dapur sorangan bisa dina prinsip LEGO mun desgin, éta bakal leuwih sering dipake tinimbang maranéhna pikeun milih dapur modular urang.
Kuci modular
Tapi meureun aya hiji patarosan, unggal imah téh mibanda ukuran jeung bentuk diferente, kumaha dapur modular bisa pas pikeun sakabéh imah? Gagasan kami nyaéta ngantepkeun 90% bumi aya dina unit modular, tapi aya sababaraha unit dina unit anu disaluyukeun, ieu ngirangan pisan kasusah komunikasi, desain, produksi sareng perakitan, samentawis éta nyumponan sarat anu didamel khusus pikeun dapur modular. pilihan gede pikeun proyék-proyék, sabab bakal ngahemat loba   biaya kuli assembly lamun éta unit modular, Samentara éta ngurangan kasusah désainer 'jeung pagawe assembly, jadi BK Ciandre Modular Dapur nyaeta: ngahemat énergi, ngahemat ongkos, ngahemat otak.

Salaku tambahan, kaayaan pasar ayeuna nyaéta yén désainer ngagunakeun otak pinuh pikeun ngadamel desain idéal pikeun klien, aranjeunna kedah parios sareng klien, parios sareng pabrik pikeun unggal patarosan, sering kaayaan nyaéta yén desainer ngadamel desain dapur anu sanés aslina. gagasan, klien milih dapur nu teu dapur idéal maranéhanana alatan status produksi, jadi naha désainer teu bisa nyieun hiji idéal pikeun pituduh konsumén pikeun milih dapur nice dina waktu anu singget jeung nyieun konfirmasi a?


Jawabna enya! Ku sabab kitu BK Ciandre nyayogikeun Modél 3D Max atanapi SKETCH-UP pikeun mitra global urang (utamana désainer), janten aranjeunna ngan ukur kedah nempatkeun   model urang dina desain maranéhanana, maranéhna bisa kalayan gampang ngawujudkeun dapur design maranéhanana di pabrik urang, ieu téh parabot jualan halimunan, gampang pikeun désainer, jualan gampang, sarta produksi gampang.

Tim ura
Tim desainer urang asalna gagasan maranéhanana ti Jerman jeung Italia, dapur teu ngan nyieun tiis, kudu mertimbangkeun kasaimbangan alus dina estetika awak jeung fungsi manusa, sadaya desain ngan pikeun ngaronjatkeun kabagjaan masarakat dina kahirupan sapopoe.

kustomisasi dapur jeung cabinets dapur modular nyaeta BK Ciandre bagian bisnis utama:

Kustomisasi dapur nyaéta pikeun nyumponan kabutuhan pribadi klien, sabab beuki seueur klien hoyong anu khusus pikeun bumina nyalira, kami gaduh tim desain pikeun nyiptakeun desain pribadi per kabutuhan anu dikhususkeun ku klien ku ngagunakeun SKETCHUP sareng 3D max, anu sakedap tiasa nunjukkeun ka klien desain anu saleresna. di imah maranéhanana sabenerna , di sisi séjén, unggal dapur, urang boga tim assembly nyieun pre-assembly di pabrik saméméh kapal ka klien, nu nyegah kasalahan poténsial lamun klien narima eta.

Samentara éta, Sadaya koleksi bahan kami aya dina koleksi unggulan internasional.
Struktur utama dapur aya 3 bagian:
euweuh data
Sesuaikeun produk anjeun ayeuna
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap