Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Lemari Dapur Poliéster-1 1
Lemari Dapur Poliéster-1 2
Lemari Dapur Poliéster-1 3
Lemari Dapur Poliéster-1 4
Lemari Dapur Poliéster-1 5
Lemari Dapur Poliéster-1 1
Lemari Dapur Poliéster-1 2
Lemari Dapur Poliéster-1 3
Lemari Dapur Poliéster-1 4
Lemari Dapur Poliéster-1 5

Lemari Dapur Poliéster-1

panalungtikan

Rincian produk tina lemari dapur poliéster



Penjelasan Produkt


Prosés manufaktur pikeun cabinets dapur poliéster boga konstrain waktu jeung téhnologi. Sistem jaminan kualitas didirikeun pikeun nunjukkeun patuh kana sarat standar. Kalawan calibration precision na di pasar cabinets dapur poliéster, méré muter pinuh kana kaunggulan na.

Kumaha maranéhna?

Dapur pinter mangrupikeun dapur anu dirancang pikeun ngahémat énergi sareng waktos. Tujuan utama maranéhanana nyaéta pikeun sustainable jeung efisien. Éta mangrupikeun kombinasi éléktronika, desain ati-ati sareng elemen anu ramah lingkungan. Aya minat tumuwuh dina masak, sarta kami mindeng ngagunakeun alat kami pikeun loba kaperluan.
Lemari Dapur Poliéster-1 6
Lemari Dapur Poliéster-1 7

ETouch   


eTouch muka lomari sareng poténsi anyar. Teu kungsi jadi gampang pikeun muka lomari effortlessly jeung stylishly. tekanan hipu on hareup ngaktifkeun otomatis, dikawasa tur harmonis lawang. Paké leungeun anjeun, atawa malah tuur anjeun. Bukaan eTouch ditulungan sacara listrik, dipercaya sareng sepi pisan.   Éta tiasa dipasang dina ampir sadaya unit panyimpenan dapur, boh jangkung sareng dipasang dina témbok.

 


FREEswing


FREEswing dirancang pikeun maksimalkeun pungsi spasi hareup paduli ukuranana.

Lemari Dapur Poliéster-1 8
Lemari Dapur Poliéster-1 9

FREEswing


FREEswing dirancang pikeun maksimalkeun pungsi spasi hareup paduli ukuranana.

Lemari Dapur Poliéster-1 10

Lini Fine


Desain set saderhana anyar mangrupikeun dasar pikeun ngembangkeun Fineline LiniQ.   Ieu ngandung harti yén lebar laci standar ayeuna tiasa dipasangan ngan ukur 5 jinis kai anu saé.

Kof TANDEM


Tempatna langsung di handapeun mesin kopi anjeun, kopi TANDEM tiasa dibuka kalayan tarik anu lembut.


Lemari Dapur Poliéster-1 11
Lemari Dapur Poliéster-1 12

Kof TANDEM


Tempatna langsung di handapeun mesin kopi anjeun, kopi TANDEM tiasa dibuka kalayan tarik anu lembut.

Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

Dapur mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

Lemari Dapur Poliéster-1 13
Lemari Dapur Poliéster-1 14

Qanto  


Ngagunakeun dua atawa tilu trays ngalegaan horizontal na, Qanto nyadiakeun pamakéan pangalusna spasi.

Lemari Dapur Poliéster-1 15
Socket ngalangkungan intelin

Toél hipu stop kontak bakal naék, dua atanapi tilu-pin colokan sareng USB sadayana sayogi.




Lemari Dapur Poliéster-1 16


Qanto  


Ngagunakeun dua atawa tilu trays ngalegaan horizontal na, Qanto nyadiakeun pamakéan pangalusna spasi.

Socket ngalangkungan intelin

Toél hipu stop kontak bakal naék, dua atanapi tilu-pin colokan sareng USB sadayana sayogi.
Lemari Dapur Poliéster-1 17

diningAGENT


cookingAGENT mangrupikeun kombinasi idéal kanyamanan sareng kabersihan.  

Solusi panyimpen profésional pikeun tukang masak hobi, nyiptakeun kaayaan anu optimal pikeun unggal pangguna.

Lemari Dapur Poliéster-1 18

NgaleaningAGENT

Dirancang pikeun ditarik tina kabinét bari tutupna diangkat sareng tetep aya dina kabinet.

Pigura incorporates runners sorangan sarta diamankeun kana dasar carcass

Lemari Dapur Poliéster-1 19
Lemari Dapur Poliéster-1 20


diningAGENT


C ookingAGENT mangrupikeun kombinasi idéal kanyamanan sareng kabersihan.  

Solusi panyimpen profésional pikeun tukang masak hobi, nyiptakeun kaayaan anu optimal pikeun unggal pangguna.


NgaleaningAGENT


Dirancang pikeun ditarik tina kabinét bari tutupna diangkat sareng tetep aya dina kabinet.

Pigura incorporates runners sorangan sarta diamankeun kana dasar carcass

Lemari Dapur Poliéster-1 21
Lemari Dapur Poliéster-1 22

Nar

Mangkuk sareng piring atanapi anu sanésna tiasa gampang dibawa kaluar nalika masak.

Lemari Dapur Poliéster-1 23

LARDER UNITS

PLENO PLUS


Solusi unit larder éfisién pikeun tinjauan anu teu tiasa ditandingkeun sareng aksésibilitas anu saé

Lemari Dapur Poliéster-1 24


Nar

Mangkuk sareng piring atanapi anu sanésna tiasa gampang dibawa kaluar nalika masak.


LARDER UNITS

PLENO PLUS


Solusi unit larder éfisién pikeun tinjauan anu teu tiasa ditandingkeun sareng aksésibilitas anu saé

Lemari Dapur Poliéster-1 25



Featur Perusahan


• Kalayan sistem manajemén tim komprehensif, ngagaduhan tim produksi ngadédikasi sareng tim RD sareng téknologi maju. Urang ogé boga tim jualan anu bener akrab jeung bisnis. Sareng tim jasa profésional kami tulus nyayogikeun anjeun jasa anu nyugemakeun kabutuhan palanggan. Sadaya ieu ngamajukeun pangwangunan perusahaan.
• Kalawan genah lalulintas, lokasi boga sababaraha jalur lalulintas ngaliwatan. Ieu alus keur angkutan luar br /> • Saatos taun ngembangkeun, janten pamimpin di industri.
Ieu mangrupikeun kahormatan pikeun nampi konsultasi anjeun. Kami ngarepkeun ngahontal kerjasama jangka panjang sareng anjeun.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.