Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Proba

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R & D solusi panyadia global. Kami gaduh koleksi pinuh ku méja keramik, méja kopi, lemari dapur, panél dapur, leumpang di pacilingan, panto sareng lemari témbok TV modular.  Bk Ciandre nuturkeun raket dina gaya imah minimalis Italia populér, sarta integrates ciri sorangan pikeun nyieun runtuyan produk tabel Keramik milik Bk Ciandre-kaasup keramik meja makan runtuyan Long Island,Sanqi runtuyan,Manta runtuyan; runtuya

euweuh data
BK CIANDRE decicated nyadiakeun imah minimalis Italia sarta parabot komersil kaasup meja makan, meja kantor, kabinét buku, kabinét anggur, walk-di nutup, papakéan kabuka, panto pinter, sakabeh solusi anu tukang ngaput-dijieun pikeun prodvide kombinasi sampurna rojongan, kanyamanan sarta rasa, méré tungtung-pamaké kanyamanan lengkep jeung imah mereun jeung lingkungan komérsial. dina taun 2016, BK CIANDRE geus diimpor sababaraha mesin CNC Éropa, nu mutuskeun akurasi produk urang kirang ti 0.1MM, nu ketat pisan dina kaca jeung alluminum ngabentuk, sarta kami laun cooperated jeung korporasi bergengsi dunya kayaning LAMINA sarta luhur lianna. -merek jati tingkat.
Naha ieu hoyong anjeunn
1
Naha bisa ngahasik?
Yes.Give kami gambar CAD Anjeun atawa ngabejaan urang ukuran diperlukeun jeung desain anjeun resep, urang tiasa ngadamel eta pikeun anjeun!
2
Naha kuring boga asample?
Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas. Sampel pcs leutik gratis sayogi sareng angkutan barang dikumpulkeun atanapi dibayar sateuacana
3
Naon?
MOQ kami nyaéta 1 set (Ngan pikeun istilah EXW)
4
Kumaha Sadérék ningali barang?
Ku Laut
5
Naon istilah pamayaran anjeun?
Urang tiasa ngalakukeun EXW, FOB, CFR, CIF gumantung kana kabutuhan Anjeun. T / T, L / C, Paypal ditampi. Deposit bakal diperyogikeun sateuacan produksi saimbangan bakal dibayar sateuacan pangirin
6
Sabaraha lami tanggal pangiriman?
Waktos prosekusi gumantung kana bahan, ukuran sareng kuarta anjeun. Produksi normal butuh 20-40 dinten sabab urang kedah mastikeun kualitas urang cocog standar. Urang bisa nganteurkeun barang dina 7 poé lamun di stock
7
Dupi anjeun mantuan kuring pikeun instalasi?
Kami henteu gaduh pamasangan luar negeri tapi bakal aya pituduh pamasangan ku kertas atanapi kami tiasa ngadukung anjeun ku pidéo
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.