Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 1
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 2
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 3
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 4
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 5
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 6
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 1
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 2
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 3
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 4
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 5
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 6

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1

panalungtikan

Rincian produk tina set méja makan keramik



Pandangan Lesit


set meja makan keramik dijieun maké téhnologi modéren panganyarna. Produk ieu sacara éksténsif nungtut di pasar alatan kualitas unmatchable sarta kinerja unsurpassable. Set meja makan keramik anu dikelola ku seueur dianggo di industri. ngalaksanakeun exceptionally ogé dina layanan palanggan na di set tabel makan keramik industri.



Penjelasan Produkt


Dina prosés produksi set tabel makan keramik, urang taliti Polandia rinci, ku kituna narékahan pikeun kualitas sampurna.

Tabal anu ngageukeun Ceramic
Méja makan idéal pikeun kulawarga, Meja Makan Keramik Manjang mangrupikeun salah sahiji modél anu paling awét.

Tops keramik kasampak incredibly sleek, tapi maranéhna ogé fungsi.

Tahan scratch, gampang pikeun ngabersihan jeung tahan ka nyerep, eta boga sagalana anjeun bisa jadi butuh dina meja makan!

Naon deui, méja ogé tiasa diperpanjang, ku kituna anjeun tiasa nyocogkeun kana susunan tempat duduk sareng rohangan anjeun.

Tabé Ceramic Luhuren
Luhur méja ceramic nyaeta tahan scratch, gampang pikeun ngabersihan jeung tahan ka nyerep.

Ceramic
Glass
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 7

BKX01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 8

BKX02

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 9

BKX03

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 10

BKX04

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 11

BKX05

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 12

BKX06

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 13

BKX-C05

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 14

BKX-C06

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 15

BKX-C11

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 16

BKX-C13

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 17

BKX-C14

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 18

BKX-C15

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 19

BKX-G-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 20

BKX-G-02

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 21

BKX-G-03

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 22

BKX-G-04

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 23

BKX-G-05

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 24

BKX-G-06

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 25

BKX-G-07

Base Alumini
Selesaina dilapis bubuk sareng Tiger Powder sareng moal pernah luntur ka hareup.

Alumini
Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 26

BKX-A-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 27

BKX-A-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 28

BKX-A-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 29

BKX-A-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 30

BKX-A-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 31

BKX-A-01

Set Méja Makan Keramik Merek Kualitas-1 32

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D

BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D solusi. BK CIANDRE, jati global R & D nyayogikeun solus.




Perdanan Perusahan


Kusabab yayasan, parantos janten produsén anu dipercaya dina ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng pamasaran set méja makan keramik. Kami gaduh tim penjualan anu saé. Kolega tiasa sacara efektif koordinat pesenan produk, pangiriman, sareng tindak lanjut kualitas. Aranjeunna mastikeun réspon anu gancang sareng épéktip pikeun paménta para nasabah. bakal ngaronjatkeun kualitas layanan ngalayanan konsumén. Panyawan!
Upami kabetot dina produk urang, anjeun wilujeng sumping ngahubungi staf layanan palanggan pikeun konsultasi!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.