Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 1
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 2
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 3
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 4
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 5
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 1
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 2
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 3
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 4
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 5

Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3

panalungtikan

Rincian produk tina méja luar keramik



Penjelasan Produkt


Bahan unggulan kami pikeun méja luar keramik mangrupikeun titik penjualan anu saé. Kualitas produk parantos diakui ku otoritas internasional. Ngajamin kualitas méja luar keramik ngabantosan langkung seueur palanggan.

Citula Altissimo
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.

Méja makan tina koleksi Citula Altissimo diwangun tina bahan anu luar biasa awét

sareng gampang dianggo di jero sareng di luar bumi kusabab desain anu kuat tapi sober.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.


Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 6

Dasar Spél alumini:

Dasar méja BK CIANDRE manta tiasa diperpanjang tina panjangna 1.6M dugi ka 9M, sabab bagian sambungan méja ieu fleksibel pisan pikeun nyumponan sarat ukuran méja anu béda. Suku tabel maot-cast, R & Tim D bisa ngamekarkeun leg tabel unik per gagasan customer.

Patron-Têl

  BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc .. kituna urang bisa ngaropea pola tabel luhureun janten ekslusif pikeun klien kami


Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 7
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 8

Arangsé Ceramic

Keramik ogé dingaranan salaku batu sintered, porselin slab di nagara béda, tapi sabenerna éta bahan anu sarua. nu dihasilkeun dina 1300 gelar kalawan 36000tons SYSTEM mesin mencét, ku kituna kapadetan pisan tinggi,   éta non porous, gampang beberesih, sarta scratch-tahan, minyak-bukti,   Pangarup. Sareng gampang dibersih. Éta imitasi marmer,   Nyiptakeun rasa anu mewah pikeun téma desain interior modéren atanapi kontemporer tapi langkung kuat tibatan marmer, sareng permukaan tiasa janten sentuhan marmer, kami disebut orok raray touch. naon deui, keramik téh bahan antibakteri,   éta pilihan luhur méja punjul pikeun lingkungan makan.   méja keramik laporan tés SGS sadia.

Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

Ruang makan mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 9Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 10
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 11
Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 12

Katapan Destél


Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.


Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 13

Karel dasar yéga

Dasar méja ciri dasar aluminium coated, diwangun ku dua pasang suku anu motong ngabentuk X, disambungkeun ku crossbar a. Méja éksklusif anu bakal ngajantenkeun seueur perbaikan pikeun proyék kamar makan di tempat terbuka.

Suku aluminiu:  

Suku méja Bk ciandre nyaéta aluminium. Éta die-cast dina pencét tinggi & Suhu anu ageung,    permukaan leg méja bubuk dicét kalayan bubuk Macan diimpor Éropa, anu cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh, ku kituna BK Ciandre tabel loba dipaké indoor na outdoor.

Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 14

Pis pikeun waé waé waé

Méja makan tiasa dipilih pikeun klien tiasa disaluyukeun dumasar kana tungtutan palanggan. Anjeun tiasa mendakan seueur pilihan méja makan keramik upami anjeun resep kana Ruang Makan, daérah kantor, daérah konsol, tuangeun luar, sareng alam.

Méja Luar Keramik Merk Kualitas-3 15



Featur Perusahan


• didirikan dina Kalawan kapercayaan teguh sarta Persib kuat, kami geus hasil ngalaman taun angin jeung hujan. Ayeuna kami mangrupikeun perusahaan anu saé kalayan téknologi ngarah di industri.
• Dina raraga ngamekarkeun terus, bakat direkrut tur ngadegkeun hiji tim elit. Aranjeunna gaduh kamampuan téknis anu saé sareng kakuatan RD kuat.
• ieu dedicated ka nyadiakeun layanan kualitas pikeun minuhan kabutuhan konsumén.
Ninggalkeun inpormasi kontak anjeun, sareng bakal ngirim inpormasi anu langkung rinci pikeun rujukan anjeun.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.