Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 1
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 2
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 3
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 4
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 5
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 6
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 1
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 2
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 3
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 4
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 5
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 6

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3

panalungtikan

Rincian produk tina méja luar keramik luhur



Pandangan Lesit


méja luar keramik luhur ieu ditingkatkeun ti jaman ka jaman sakumaha per inovasi téhnologis panganyarna. Produk dicirikeun ku kinerja luhur sareng kualitas stabil. Jaminan kualitas méja luar keramik luhur tiasa dijamin.



Pengalaman Produki


Meja luar keramik luhur anu kami hasilkeun tiasa tahan kana detil.

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 7

Kauntungan utama tina tops keramik dina jati outdoor kiwari nyaéta sipat cai-bukti jeung tahan panas maranéhanana. Sabab dihasilkeun dina 33000 ton mesin Italia, karasa maranéhanana nepi ka MOHS 7, jeung kombinasi luhur keramik jeung base aluminium lacquered ngajadikeun jati outdoor well-cocog pikeun lingkungan hujan jeung cerah.
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 8
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 9

BK CIANDRE Gaduh langkung ti 50 pilihan desain warna luhur méja sapertos mérek slab keramik Doméstik anu kasohor (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) atanapi ITALY LAMINAM slab keramik sareng desain ekslusif khusus, anu sadayana diproduksi dina mesin ITALY LAMINAM atanapi SACMI.
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 10
Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 11

Pilihan 2 dimensi dasar méja aluminium, langkung ti 10 bubuk lukisan warna aluminium.


Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 12

Keramik / porselen Slab Table Top

Ceramic nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.  


Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 13

BKX01

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 14

BKX-02

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 15

BKX-03

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 16

BKX-C07

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 17

BKX-C09

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 18

BKX-C14

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 19


Base Alumini


  Bian Nyal   Aluminum, ngalngt Bubuk coated, lightweight jeung awét.


Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 28

BKX-A-01

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 29

BKX-A-02

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 30

BKX-A-03

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 31

BKX-A-04

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 32

BKX-A-05

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 33

BKX-A-06

Méja Luar Top Keramik Merk Kualitas-3 34

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.



Inpormasian perusahaans


lokasina di nyaéta parusahaan di industri. Usaha utamana fokus kana produksi Persisting dina konsép nilai inti 'perjuangan, kumawula, practicality sarta inovasi', néangan perbaikan stabilitas, ngagancangkeun adjustment jeung nyieun hiji perusahaan modern kalawan daya saing inti jeung pangsa pasar. Perusahaan kami ngagaduhan tim tanaga anu mumpuni sareng pangaweruh profésional pikeun mastikeun kualitas sareng kasalametan produk urang. nyadiakeun solusi komprehensif sarta lumrah dumasar kana situasi jeung kabutuhan husus customer urang.
Produk urang sadayana mumpuni sareng dijual langsung ti pabrik. Wilujeng sumping babaturan ti sagala lapisan kahirupan pikeun ngahubungi sareng konsultasi ka kami.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.