Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 1
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 2
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 3
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 4
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 5
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 6
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 7
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 1
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 2
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 3
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 4
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 5
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 6
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 7

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1

panalungtikan

Rincian produk tina méja luhureun porselen



Detil gancang


méja luhureun porselen datangna dina rupa-rupa desain praktis tur kreatif. méja luhureun beling téh fléksibel nu bisa disaluyukeun ku kaayaan béda. Méja top beling anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang tiasa dianggo dina sagala rupa industri sareng widang profésional. Produk kami disarankeun pisan ku para palanggan pikeun fitur anu teu aya bandinganana.



Penjelasan Produkt


méja luhureun beling boga kinerja hadé dina aspék handap.

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 8

Tabé Ceramic Luhuren

Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara

Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 9

BKX01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 10

BKX02

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 11

BKX03

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 12

BKX04

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 13

BKX05

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 14

BKX06

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 15

BKX-C05

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 16

BKX-C06

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 17

BKX-C11

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 18

BKX-C13

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 19

BKX-C14

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 20

BKX-C15

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 21

BKX-G-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 22

BKX-G-02

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 23

BKX-G-03

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 24

BKX-G-04

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 25

BKX-G-05

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 26

BKX-G-06

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 27

BKX-G-07

Base Alumini
Dimaksudkeun pikeun jati aluminium, tahan seuneu sareng tahan lembab pasti mangrupikeun titik anu luar biasa. Kami nganggo bahan ieu salaku suku méja kami, maka méja ieu tiasa dianggo pikeun rohangan jero ruangan sareng luar. Ieu aya perbandingan jeung jati piring jeung jati kai.

Alumini
Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 28

BKX-A-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 29

BKX-A-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 30

BKX-A-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 31

BKX-A-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 32

BKX-A-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 33

BKX-A-01

Méja Top Porselén Merk Kualitas-1 34

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék,

tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain. BK CIANDRE,R & D nyayogikeun solus!





Inpormasian perusahaans


Ayeuna nuju dina pembuatan porselin tabel luhur. Dihasilkeun saluyu sareng set pinuh ku sistem kontrol kualitas, tabel top beling meets standar kualitas internasional. Misi kami nyaéta ngajantenkeun bisnis para nasabah langkung suksés. Urang ngabales sarat individu maranéhanana jeung konsep produk inovatif. Solusi kami bakal mere ilham unggal customer.
Babaturan ti sagala lapisan kahirupan disambut kalayan hangat pikeun naroskeun sareng negotiate kerjasama!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.