+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Alesan pikeun ngagaleuh méja ceramik

2022-06-03

Méja makan téh jadi puseur perhatian dina sagala kamar makan. Upami anjeun milarian méja makan anu cocog maka anjeun kedah mendakan seueur pilihan méja mimitian ti kai, kaca, sareng keramik. Pilihan anu sayogi cukup ageung sareng anjeun kedah nimbang-nimbang pro pilihan anu sayogi ngalawan anu sanés. Anjeun kudu evaluate fitur tur pilih tabel nu teu ngan kasampak luar biasa tapi ogé hébat dina usability. Warta alus éta BK Ciandre geus ditimbang pilihan maranéhanana pikeun anjeun manggihan meja makan sampurna pikeun kamar makan Anjeun. Kami nyarankeun yén anjeun mésér méja anu tiasa dipanjangkeun keramik. Tantuk anu narikt BK Ciandre prioritas tabel ieu leuwih pilihan séjén sadia dibagikeun di handap.  

Alesan pikeun ngagaleuh méja ceramik 1

Durability

Saha sah ’t admire durability dina jati? Tangtosna, teu aya anu hoyong sering ngagentos perabotan. Sabalikna, investasi dina jati katempona salaku investasi anu teu dimaksudkeun pikeun diganti geura-giru. Panalungtikan urang nunjukkeun yé Tabé ceramik nyaéta anu paling awét diantara sagala jinis méja. Luhureun keramik tahan guncangan anu nunjukkeun yén sanajan dentuman beurat moal ngaruksak méja. Ogé, méja téh tahan panas jadi beungeut moal meunang scarred sanajan piring panas disimpen dina méja.  

 

Funksi anu tiasa ngaleungita

tabél ieu ogé asalna dina versi extendable. Méja anu tiasa dipanjangkeun keramik tiasa dipésér dina ukuran anu béda-béda kalayan fungsionalitas anu diperpanjang. Éta tiasa diperpanjang pikeun sababaraha tamu sareng bahkan dina lipatan anu manjangkeun méja ka tilu kali kapasitas méja. Ngalegaan méja nambahan rohangan linggih di kamar makan anjeun. Fitur ieu mangpaat pisan pikeun jalma anu resep sering nganjang ti tamu, babaturan, sareng kulawarga.

 

Penampilan classy  

Sarerea hoyong mésér méja anu ningkatkeun penampilan kamar makanna sareng katingalina elegan sacara éstétis. Nya, wartos anu saé nyaéta méja ieu sayogi dina sababaraha warna. Hal anu paling endah nyaéta tops keramik ogé tiasa didesain sapertos kai sareng marmer. Janten, upami anjeun hoyong katingal tina kai atanapi marmer kalayan daya tahan keramik maka anjeun tiasa kéngingkeun citak inkjet desain karesep urang ngalangkungan téknologi scanning up-to-date. Ogé, keramik tahan panas sareng tiis anu nunjukkeun yén nempatkeun piring panas atanapi és krim tiis-tiis meunang. ’t discolour beungeut mastikeun yén méja anjeun bakal kasampak sakumaha alus sakumaha anyar malah sanggeus taun.  

Alesan pikeun ngagaleuh méja ceramik 2

Pisih-sék

Bahan keramik tahan noda anu hartosna gaduh méja makan anu didamel tina keramik bakal ngaleungitkeun setrés beberesih. Ngabogaan tuangeun sareng cair dina méja makan anjeun mangrupikeun fenomena sapopoé anu teu tiasa dihindari. Tapi warta anu saé nyaéta anjeun tiasa kalayan gampang ngusap naon waé anu tumpah dina méja makan anjeun ngan ukur nganggo lawon beueus atanapi scrub. Méja ieu hususna kapaké pikeun jalma anu ngagaduhan murangkalih anu nyiptakeun kacau nalika tuang salamina.  

 

Bansa ti narah  

Méja keramik tahan goresan anu ngajantenkeun perabotan kamar makan anu sampurna. Janten upami aya anu nyered cangkir sareng piringna, ngalungkeun barang anu runcing atanapi bahkan nyobian motong tuangeunana ku péso anu seukeut, henteu kedah hariwang sabab permukaan méja anjeun tetep mulus.  

 

Hisian

Bahan keramik teu nyerep cai kawas kai, nu ngajadikeun eta zona non-beternak pikeun baktéri jeung mites. Fitur ieu nunjukkeun yén méja sapertos kitu dianggo higienis sabab anjeun tiasa ngabersihan kalayan gampang tanpa setrés ku baktéri sareng kuman. Hal ieu ngajadikeun eta pilihan sampurna pikeun jalma-sadar kaséhatan anu narékahan pikeun investasi di asesoris imah ramah-eco.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap