+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kabinet Sei Usari Semi -3 1
Kabinet Sei Usari Semi -3 2
Kabinet Sei Usari Semi -3 3
Kabinet Sei Usari Semi -3 4
Kabinet Sei Usari Semi -3 5
Kabinet Sei Usari Semi -3 6
Kabinet Sei Usari Semi -3 7
Kabinet Sei Usari Semi -3 1
Kabinet Sei Usari Semi -3 2
Kabinet Sei Usari Semi -3 3
Kabinet Sei Usari Semi -3 4
Kabinet Sei Usari Semi -3 5
Kabinet Sei Usari Semi -3 6
Kabinet Sei Usari Semi -3 7

Kabinet Sei Usari Semi -3

panalungtikan

Rincian produk tina kabinet dapur semi custom



Pandangan gancang


Bahan anu dianggo énggal sareng saé pikeun kaséhatan. Mariksa unggal jéntré produk mangrupa hambalan diperlukeun dina The semi custom cabinets dapur dimekarkeun ku loba dipaké dina sagala rupa widang. Produkna parantos kéngingkeun pujian unanimous ti sadaya para nasabah sareng gaduh prospek pasar anu ngajangjikeun.



Inpormasian Produkta


bakal nunjukkeun anjeun detil khusus produk di handap.

Téhnik profésional
BK Ciandre nawiskeun warna anu lega, pola, pilihan desain, sareng fungsi khusus tina countertop dapur anu didamel khusus. Countertop dapur ieu tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun kana perenah dapur khusus anjeun. Urang tiasa nyaluyukeun fungsi sareng bentuk anu anjeun pikahoyong, kalayan oven, mesin pencuci piring, ngecas telepon otomatis, panto otomatis dibuka, sareng seueur fungsi anu saé, anjeun tiasa ngawangun konsép dapur anjeun nyalira.

Kabinet Sei Usari Semi -3 8

Urang milih dahareun-grade kaamanan kelas tabel keramik luhur material.the surfaces keramik nu tahan ka bahan kimia, seuneu, goresan, sarta noda. Éta tiasa kontak langsung sareng minyak, anggur, sareng inuman panas. Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu kaserang atanapi cilaka.
Kabinet Sei Usari Semi -3 9

BK CIANDRE Gaduh langkung ti 50 pilihan desain warna luhur méja sapertos mérek slab keramik Doméstik anu kasohor (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) atanapi ITALY LAMINAM slab keramik sareng desain ekslusif khusus, anu sadayana diproduksi dina mesin ITALY LAMINAM atanapi SACMI.


Panel porcelain

Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara. Urang milih dahareun-grade kaamanan kelas tabel keramik luhur material.the surfaces keramik nu tahan ka bahan kimia, seuneu, goresan, sarta noda. Éta tiasa kontak langsung sareng minyak, anggur, sareng inuman panas. Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu kaserang atanapi cilaka.

Kabinet Sei Usari Semi -3 10

BKX01

Kabinet Sei Usari Semi -3 11

BKX-02

Kabinet Sei Usari Semi -3 12

BKX-03

Kabinet Sei Usari Semi -3 13

BKX-C07

Kabinet Sei Usari Semi -3 14

BKX-C09

Kabinet Sei Usari Semi -3 15

BKX-C14

Kabinet Sei Usari Semi -3 16

Pawan diak

BK CIANDRE dipilih kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur

    Kabinet Sei Usari Semi -3 25Kabinet Sei Usari Semi -3 26Kabinet Sei Usari Semi -3 27Kabinet Sei Usari Semi -3 28Kabinet Sei Usari Semi -3 29Kabinet Sei Usari Semi -3 30

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Kabinet Sei Usari Semi -3 31Kabinet Sei Usari Semi -3 32Kabinet Sei Usari Semi -3 33Kabinet Sei Usari Semi -3 34Kabinet Sei Usari Semi -3 35Kabinet Sei Usari Semi -3 36

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12

Alumini


Walanda Akzonobel bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca, jeung cai

Kabinet Sei Usari Semi -3 37

BKX-A-01

Kabinet Sei Usari Semi -3 38

BKX-A-02

Kabinet Sei Usari Semi -3 39

BKX-A-03

Kabinet Sei Usari Semi -3 40

BKX-A-04

Kabinet Sei Usari Semi -3 41

BKX-A-05

Kabinet Sei Usari Semi -3 42

BKX-A-06

Kabinet Sei Usari Semi -3 43

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék,   tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &Solusi D, BK Ciandre, jati global R & D nyayogikeun solus.



Inpormasian perusahaans


lokasina di mangrupa usaha poténsial. Urang fokus kana bisnis geus salawasna geus adhering kana filosofi bisnis 'ngalangkungan ekspektasi customer urang', sarta nyandak ngawangun usaha kawentar kalawan integritas salaku tujuan ngembangkeun. Kami narékahan pikeun ngahontal kaayaan win-win pikeun masarakat, konsumén, karyawan sareng perusahaan. Pausahaan urang ngahimpun loba bakat teknis tengah jeung senior anu geus digawé teuas salila sababaraha taun di industri. Kalayan fokus kana kabutuhan poténsial para nasabah, nyayogikeun solusi anu eureun.
Kami salawasna keukeuh dina produksi produk kualitas luhur. Ngabagéakeun konsumén jeung kabutuhan negotiate kalawan kami!


euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap