Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 1
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 2
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 3
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 4
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 1
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 2
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 3
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 4

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3

panalungtikan

Rincian produk tina kabinet dapur semi custom



Inpormasian Produkta


Bahan tina cabinets dapur semi custom minuhan standar kualitas internasional. Pangsaeutikna cacad atanapi kagagalan lapangan nyababkeun biaya jasa anu langkung handap. boga kakuatan kuat boh dina téhnik produksi jeung alat produksi pikeun cabinets dapur semi custom.

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 5

Kedatakan produk

Bk CIANDRE mangrupikeun dapur linier modern anu ngagabungkeun fungsionalitas sareng serbaguna.

Dilengkepan unit kabuka sareng kabinét anu lega, panggunaan rohangan anu pangsaéna tiasa dihontal. Dapur minimalis sareng endah.

Anggo lampu alami sareng interior anu lega pikeun nyiptakeun kesan anu pikaresepeun. Dina perenah ieu, pangaruh kahontal ngaliwatan dualitas polumeu.

Naha dina ketebalan anu béda-béda daérah cuci sareng daérah masak, atanapi dina dialog antara kai sareng bahan-bahan téknologi luhur, desain dapur anu séhat sareng menawan tiasa dihontal.

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 6

Detalan Produkt

Kabinét dapur gaduh desain anu saé, hayu hirup anjeun gampang sareng ngantepkeun anjeun nikmati hirup anjeun.


Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 7
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 8
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 9
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 10

Aplikasi Produk Saleresna

Kabinet bisa ngaropéa nurutkeun ukuran kamar dapur anjeun sarta sarat anjeun sabenerna.


Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 11
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-3 12




Featur Perusahan


• nyebarkeun jaringan pamasaran ka unggal kota utama di nagara. anu deeply favored ku jumlah vast konsumén.
• Perusahaan kami caket kana jalan kalayan transportasi anu saé. Éta ngagampangkeun transportasi produk sareng ngajamin pasokan produk tepat waktu.
• Parantos padamelan tim ahli senior pikeun ngabingkeun perencanaan produk sareng RD. Salaku tambahan, kami parantos ngawangun modél bisnis anu canggih sareng standar. Sadaya ieu ngamajukeun perbaikan produk sareng pamekaran perusahaan.
• Perusahaan kami parantos ngawangun sistem jasa saatos penjualan anu komprehensif. Kami nyobian pangsaéna pikeun nyayogikeun konsultasi sareng jasa anu pas, merenah sareng wijaksana pikeun ngajawab mamang anu béda-béda para nasabah.
komitmen pikeun ngahasilkeun sagala jinis gaya sareng novél.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.