+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 1
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 2
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 3
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 1
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 2
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 3

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Pikeun ngembangkeun desain cabinets dapur semi custom, urang boga désainer, forecasters fashion, merchandisers, sarta pamekar produk gawé bareng pikeun nangtukeun desain na.


· Produk ieu henteu kerut atanapi ngaleutikan sanajan saatos sababaraha kali ngumbah mesin. Sareng éta henteu gampang pilling.


· Produkna ramah lingkungan. Jalma tiasa ngadaur ulang sareng nganggo deui sababaraha kali, anu tiasa ngirangan paménta serat alami atanapi bahan alami anu sanés.


Teknik Profesial
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 4
Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 5

Countertops Ceramic

Éta mangrupikeun bahan anu kuat pisan, anti gores sareng gampang dibersihkeun.

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 6

BKX01

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 7

BKX-02

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 8

BKX-03

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 9

BKX-C07

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 10

BKX-C09

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 11

BKX-C14

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 12

Pawan diak

BK CIANDRE dipilih kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur


 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 21 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 22 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 23 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 24 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 25 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 26

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 27 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 28 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 29 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 30 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 31 Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 32

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12       







OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.


Fikir Perusahana


· ngabalukarkeun ngembangkeun industri cabinets dapur semi custom sarta boga pangaruh alus.


· Téknologi maju, Mesin anu diinvesteun anu luhur sareng pagawé anu dilatih mastikeun kamampuan produksi luhur sareng kualitas luh


· Anjeun tiasa kéngingkeun kabinét dapur semi adat kami sareng nampi jasa anu nyugemakeun. Ngoba!


Detalan Produkt


Kalayan fokus kana kualitas, perhatian hébat kana detil tina cabinets dapur semi custom.



Aplikasi Produksa


Kabinet dapur semi adat anu diproduksi ku perusahaan kami cocog pikeun sagala rupa kaayaan di industri.


Kalayan fokus kana konsumén, nganalisa masalah tina sudut pandang para nasabah sareng nyayogikeun solusi anu komprehensif, profésional sareng alus teuing.



Baringan Proba


cabinets dapur semi custom boga pagelaran hadé dina aspék handap.



Pangangatan Persalah


boga tim anu dedicated, efisien, jeung ketat. Ieu nempatkeun dasar anu kuat pikeun pangwangunan anu gancang.


Kami daék nyadiakeun layanan intim pikeun konsumén jeung kualitas luhur, modeu layanan fléksibel tur adaptable.


Tujuanana pikeun ngawangun 'perusahaan anu kasohor sacara internasional', sacara komprehensif ngamajukeun paningkatan bisnis sareng transformasi manajemén, ningkatkeun daya saing nilaina, sareng narékahan pikeun janten perusahaan anu unggul kalayan bisnis inti anu luar biasa di industri.


Saprak awal dina geus terus ngaronjatkeun proses produksi jeung kualitas produk. Ayeuna urang meunang pangakuan industri jeung produk kualitas luhur.


Produk perusahaan kami ayeuna sayogi di sakumna nagara sareng kami ogé ngékspor ka Wétan Tengah, Eropa, Amérika, Afrika sareng nagara sareng daérah anu sanés.





Inpormasi Kabinet

Kabinét Dapur Semi Adat Merk-4 33
Kabinet    BKX-C0013
Prak BK CIANDRE
Awak kabinét Pawan kai anu diimporwa
Kabinet kesi Keng
Hardware Kabinet Keng
Hardware Kabinet Salice Imporm & Blum  
Dimensi Pasap
Waran   Bodas / kulawu / hideung, ngaropéa ogé ditarima
Kontrol Kuata 100% inspeksi saméméh packing
Layanan saatos penyal   Kami salawasna di dieu pikeun digawe sareng anjeun sareng nawiskeun garansi 30 taun kanggo produk.       
OEM &ODM   Dipacih
euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap