Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Sintered Batu Dining Table Brand 1
Sintered Batu Dining Table Brand 2
Sintered Batu Dining Table Brand 3
Sintered Batu Dining Table Brand 4
Sintered Batu Dining Table Brand 5
Sintered Batu Dining Table Brand 6
Sintered Batu Dining Table Brand 7
Sintered Batu Dining Table Brand 1
Sintered Batu Dining Table Brand 2
Sintered Batu Dining Table Brand 3
Sintered Batu Dining Table Brand 4
Sintered Batu Dining Table Brand 5
Sintered Batu Dining Table Brand 6
Sintered Batu Dining Table Brand 7

Sintered Batu Dining Table Brand

panalungtikan

Rincian produk tina méja makan batu sintered



Penjelasan Produkt


méja makan batu sintered ieu dijieun nganut téhnologi pang anyarna jeung alat teknis canggih. Produk ieu aman sareng awét kalayan umur panjang. produk ieu overwhelmingly ngaapresiasi ku konsumén urang di industri.

Keramik / porselen Slab Table Top

Méja luhur tiasa keramik, kai sareng kaca anu cuaca & UV résitan sareng kuat.


Sintered Batu Dining Table Brand 8

BKX01

Sintered Batu Dining Table Brand 9

BKX-02

Sintered Batu Dining Table Brand 10

BKX-03

Sintered Batu Dining Table Brand 11

BKX-C07

Sintered Batu Dining Table Brand 12

BKX-C09

Sintered Batu Dining Table Brand 13

BKX-C14

Sintered Batu Dining Table Brand 14

Base Alumini

Macan bubuk-coated aluminium suku, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca jeung cai.

Sintered Batu Dining Table Brand 23

BKX-A-01

Sintered Batu Dining Table Brand 24

BKX-A-02

Sintered Batu Dining Table Brand 25

BKX-A-03

Sintered Batu Dining Table Brand 26

BKX-A-04

Sintered Batu Dining Table Brand 27

BKX-A-05

Sintered Batu Dining Table Brand 28

BKX-A-06

Sintered Batu Dining Table Brand 29

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.



Pangangatan Perusahan


• dijual di sakuliah nagara sarta pohara populer di kalangan konsumén.
• Pikeun nyayogikeun palayanan anu langkung gancang sareng langkung saé, terus-terusan ningkatkeun kualitas palayanan sareng promosi tingkat tanaga jasa.
• Geus sababaraha taun saprak parusahaan urang diwangun dina Jeung pangalaman jeung pangaweruh akumulasi dina taun ieu, urang nganggap masalah tina sudut pandang pangwangunan, neangan kasempetan ngaliwatan tantangan, jeung ngahurungkeun krisis kana titik balik. Ngaliwatan perjuangan konstanta sarta narabas, kami geus meunang sababaraha honors tur geus kacida dipikawanoh tur dipercaya ku industri, pasar jeung konsumén.
Bungah pisan pikeun ngawula Sadérék. Upami anjeun gaduh mamang, mangga konsultasi ka kami.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.