Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Pangaweruh Leutik Disaluyukeun ku Kabinet Anggur

Di nagara urang, kalayan ningkatna standar hirup jalma modern, jalma-jalma mimiti ngudag kualitas kahirupan anu luhur. Salaku conto, kawas budaya anggur oge bagian tina kualitas kahirupan masarakat, tasting anggur jeung anggur Tibét geus jadi hiji indispensable kanikmatan hirup elegan jalma. Lajeng anggur Tibét perlu utensils profésional -kabinét anggur custom bisa nempatkeun wines rasa béda. Aya loba adat jeung gaya cabinets anggur modern. Patarosan na kumaha carana ngaropea kabinét anggur ruang tamu anu cocog pikeun anjeun, jadi kumaha panempatan jeung perawatan kabinét anggur bisa dimekarkeun? Hayu urang nganalisis sababaraha common sense of custom wines cabinets pikeun anjeun, ku kituna leuwih pamakéna bisa ngaropéa kabinét anggur nu cocog aranjeunna, rasa pesona kualitas hirup dibawa ku kabinet anggur. Pangropéa kabinét anggur ngaropéa 1, ngaganti saringan karbon aktif luhureun liang curhat luhureun kabinet anggur. 2. Ngumbah kabinét anggur sataun sakali, mangga cabut colokan jeung kosongkeun kabinet anggur saméméh beberesih, lajeng gently ngusap kabinét ku cai. 3. Ganti pigura unggal dua taun pikeun nyegah bahaya kaamanan disumputkeun disababkeun ku anggur disababkeun ku rak kai padet tur korosi dina kalembaban luhur. 4. Nalika meresihan cabinets, lawon lemes atawa katun laut, dipped dina cai atawa sabun (bisa dipaké ku non-corrosive agén beberesih nétral). Ngusap ku kaén garing saatos beberesih pikeun nyegah karat tina karat. 5. Ulah pencét jero jeung luar kabinet anggur, ulah nempatkeun alat-alat panas sarta objék beurat dina méja dina luhureun kabinet anggur. 6. Ulah make pangleyur organik, cai nu ngagolak, bubuk laundry atawa asam jeung zat séjén pikeun ngabersihan kabinet anggur. Ulah ngaruksak sirkuit refrigerasi. Sesuaikeun panempatan kabinét anggur 1, tingali rohangan kamar sateuacan nempatkeun kabinet anggur, sareng tingali upami aya cukup rohangan pikeun nempatkeun kabinét anggur di bumi. 2. Kabinet anggur kudu ditempatkeun dina tempat tanpa sinar panonpoé langsung sarta tetep jauh ti sumber panas. 3. Ulah nempatkeun kabinét anggur dina lingkungan dimana eta bisa beku teuing tiis. 4. Kabinet anggur kudu ditempatkeun dina tempat ventilasi alus. 5. Kabinet anggur kedah disimpen dina taneuh anu datar sareng kuat sareng ngévakuasi dasar bungkusan pikeun ngirangan geter sareng bising. Nalika ngagerakkeun sareng ngalih, sudut miringna henteu langkung ageung tibatan 45 . 6, ulah nempatkeun kabinét anggur di tempat dimana gas beueus beurat atawa splashed. The splashed cai jeung kokotor kudu musnah dina jangka waktu nu ku lawon lemes pikeun nyegah karat sarta mangaruhan kinerja insulasi listrik. Salaku desain bentuk kabinét anggur custom ieu jadi beuki loba geulis, kinerja ieu jadi beuki loba stabil. Rupa-rupa bahan sapertos: kai padet, papan multi-lapisan, papan inti ageung, produk papan granular kai padet anu sajajalan, sareng palanggan bakal langkung seueur palanggan. Kasempetan pikeun milih, sanajan harga kabinét anggur béda jeung aya loba jenis, hal pangpentingna nyaéta milih kabinét anggur nu cocog anjeun peryogi.

Pangaweruh Leutik Disaluyukeun ku Kabinet Anggur 1

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék
Gemblengna Padet Kayu Kabinét Desain Precautions?
Gemblengna Padet Kayu Kabinét Desain Precautions?
1. tatu optik Hindarkeun kinerja Full -house pabrik custom ngabejaan Anjeun umumna, panto kabinét kai padet lengkep opaque mangrupakeun rarancang pangalusna, lengkep isolasi sinar ultraviolét. Kolektor anggur umum henteu ningali koleksina, sareng sok ngarasa teu aya anu leungit, ku kituna desain kabinét anggur tina panto kaca pohara populér. Panto kaca anu sami ngagaduhan fungsi nyaring sinar ultraviolét, sareng biaya kaca biasa langkung parah, janten langkung saé naroskeun jelas sateuacan mésér. 2. Fungsi ventilasi jeung purifikasi hawa Dina prosés anggur, Chen Fang bakal ngahasilkeun gas ngabahayakeun walirang dioksida, sarta walirang dioksida bakal ngarugikeun cork, nu worsens kualitas anggur. Ventilasi alami tina gudang di jero taneuh anggur di pacilingan kabinét sakabéh bisa nyabut walirang dioksida, tapi dina lingkungan katutup, kayaning cabinets anggur, walirang dioksida bakal ngumpulkeun. Umumna disebutkeun, lamun muka panto sakali sapoé pikeun ventilate kabinet anggur, anjeun tiasa ngaleungitkeun walirang dioksida. Nanging, kolektor ati-ati henteu hoyong ngaganggu sare jangka panjang anggur unggal sapuluh dinten, janten pikeun lingkungan hawa, desain anu paling dipikiran nyaéta sistem ventilasi kalayan karbon diaktipkeun, janten desain anu paling pas nyaéta ngagentos karbon diaktipkeun. unggal dua atawa tilu taun. Tambahkeun karbon diaktipkeun dina sistem ventilasi, jadi Anjeun bisa nyimpen anggur dina lingkungan hawa alus unggal dua atawa tilu taun. 3. Gaya artistik tina cabinets anggur kai padet basajan: panto kai padet ngaropéa gaya kompléks kuna mangrupa gaya sepuh tur komprehensif gigireun kabinét anggur, nampik sagala anca sarta kompléks, sahenteuna hormat teh sahenteuna hormat hormat. Kabinet anggur kai padet anu nangtung tiasa nyimpen langkung ti 100 botol anggur. asmara: Ngadopsi rak anggur kai solid basajan tur gaya pangkeng, basajan tur padet, ngagambarkeun tranquility sarta kanyamanan désa Éropa, sarta ogé bisa taliti ukiran kana kabinét anggur -shaped tong aneh. Méwah: anggur flash pangsaéna, tempat panyimpen anggur kualitas rendah. Henteu ngan ukur dianggo pikeun neundeun anggur, tapi ogé ngabédakeun daérah tampilan anggur tina panyimpen anggur sareng sampanye. Cai mibanda ciri antik, bentuk hilir, bahan mulia, craftsmanship luhung tur ciri séjén. Anjeun tiasa ningali hiasan anca & siling Baroque, lukisan hiasan badag, Éropa -style lampu batu awan bodas antik, karpét anca, jsb.
Gemblengna Hiasan Kabinet Perlu Nengetan Genep Perkara Utama pikeun Mastikeun Engke S.
Gemblengna Hiasan Kabinet Perlu Nengetan Genep Perkara Utama pikeun Mastikeun Engke S.
Dapur mangrupa tempat masak kadaharan, anu sacara teu langsung mangaruhan kana wanda masak ibu rumah tangga. Ku alatan éta, nempatkeun sakumpulan lomari anu ngajadikeun jalma ngarasa bagja di dapur mangrupikeun alesan pikeun anjeun resep masak. Kuring yakin yén loba jalma bakal milih kabinét sakabéh guna ngahemat masalah teu perlu. Kabinet dapur sakabéh sacara organik tiasa ngagabungkeun lemari dapur, méja operasi, sareng perkakas dapur sapertos komponén organik. Pangaruka dekorasi. Janten, naon pancegahan pikeun hiasan kabinét sadayana? Sababaraha kali, sakabéh hiasan kabinét pikeun tanaga profésional. Hayu urang nempo eta babarengan. Naon pancegahan hiasan kabinét sadayana pikeun hiasan kabinét sadayana: 1. Seueur jalma angkat ka merek gedé dina merek gedé. Sanajan kualitasna rangkep jeung craftsmanship anu alus, teu bisa dihindari yén bakal aya padagang ilegal meuli bets cabinets sakabéh jeung nempel merek sejen dina merek sejen. Kumaha saé labélna? Sarerea masih kudu nengetan, inget pikeun ménta laporan tés jeung inpo sejenna ningali. Pancegahan pikeun sakabéh hiasan kabinet: 2. Hargana sababaraha pamilik tiasa ngagaleuh sababaraha diskon nalika aranjeunna nuju dina harga khusus, tapi ulah kagoda ku hargana. Kabinet sakabéh umumna boga rébuan atawa malah 10.000. Upami hargana rendah teuing, disarankeun pikeun henteu ngalakukeunana. Pertimbangkeun yén aya cacad saatos penjualan atanapi di tempat sanés. , Gemblengna Lomari Kabinet Ngaropea Pancegahan: 3. Prosés produksina luar biasa. Saatos pamakéan, sababaraha cabinets mindeng kaciri ngabareuhan jeung deformasi, sabab ujung teu bener. Ku alatan éta, lamun meuli, teu ngan gumantung kana prosés manufaktur, tapi ogé nanya ka pabrik situs, produksi jeung prosés, jsb. Pancegahan pikeun sakabéh hiasan kabinet: 4. Kualitas dewan pikeun produsén custom dewan pohara penting. Staf Penjualan sering nyarios yén piring tahan lembab dianggo, sareng tangtosna hargana mahal. Kanyataanna, dewan Uap-bukti diolah dina dewan dénsitas. Dina link biaya, anu Uap -proof na particleboard leuwih handap ti papan lianna. Konsumén anu henteu ngartos gampang ngabujuk para penjual. Sateuacan ngagaleuh kabinét, disarankeun ngartos, atanapi nyangking baraya anu berpengalaman ngabantosan. Pancegahan pikeun sakabéh hiasan kabinet: 5. Teuas harden jeung asesoris hardware mangrupakeun bagian penting. Ayeuna, seueur pabrikan nganggo engsel panto murah sareng rel ngageser. Urang kedah nengetan ieu sareng ningkatkeun kamampuan pikeun nangtoskeun kualitas asesoris hardware. Pancegahan pikeun sakabéh hiasan kabinet: 6. Saatos jasa -sales sanggeus -sales mangrupa topik langgeng. Sayuran anu henteu tanggung jawab ngan nengetan diobral jeung malire sanggeus -sales. Masalah kualitas henteu direngsekeun dina waktosna, sareng éta pasti bakal nambihan masalah pikeun kahirupan konsumen. Nalika milih kabinét, perhatosan pamasangan sareng jasa saatos-jualan produsén. The sakabéh kabinét custom trik badag kéong imah dapur leutik: handap 60 méter pasagi kabinét, dapur umumna 5-10 méter pasagi. Disarankeun milih kabinét font pikeun nyimpen éta, sareng éta henteu ngahalangan operasi masarakat. Dapur susun leutik: kabinét L ngawangun apartemen leutik nujul kana dina 80-100 méter pasagi, panjang dapur cukup, sarta kabinét L ngawangun geus dipasang pikeun hadé ngagunakeun posisi sudut sangkan operasi leuwih lumrah. Dapur tilu-pangkeng: Kabinet anu ngawangun U sareng dua-baris sakitar 120 méter pasagi. Upami pola dapurna pasagi, jinis U-shaped sareng ganda-baris cocog pisan. Jieun jalma shorten jalur operasi di rohangan. Ruang dapur ageung: Ruang ageung kabinet gabungan sakitar 150 méter pasagi, sareng aréa dapur langkung ti 20 méter pasagi. Milih kombinasi cabinets ulah teuing spasi sésana. Villa Dapur: Dapur kabuka pulo sareng kabinét T ngawangun mangrupikeun apartemen khas di villa. Dapur di luhur 40 méter pasagi dicoba nyieun tipe kabuka. Anjeun oge bisa pulo jeung kabinét T-shaped, lajeng cooperate kalayan tabel badag pikeun gampang ngawangun. Pintu kayu padet kasimpulan éditan khusus: Masih aya seueur pancegahan pikeun hiasan kabinét sadayana. Henteu ngan ukur urang kedah mertimbangkeun ukuran seleksi kabinét sadayana, tapi ogé integritas komponén kabinet umum. Seueur fungsi sareng pamasangan alat-alat listrik, janten mangrupikeun tugas anu kawilang profésional. Sarerea kedah nengetan koordinasi nalika masang.
Mana tina Kustomisasi Lemari Kabinét Gemblengna Anu Langkung Saé sareng Papakéan Kayu?
Mana tina Kustomisasi Lemari Kabinét Gemblengna Anu Langkung Saé sareng Papakéan Kayu?
Mana tina kustomisasi pacilingan kabinét sakabéh nyaéta pacilingan anu langkung saé sareng pacilingan kayu? Pacilingan téh indispensable di unggal kulawarga. Nalika ngahias, aya tilu metode pacilingan. Kahiji nyaeta meuli lomari rengse. Anu sanésna nyaéta pikeun ngaropea lomari, sareng tukang kayu di tempat. Kusabab lomari bérés teu tiasa nyumponan kabutuhan kapribadian juragan, sababaraha kulawarga bakal milih lomari bérés, ku kituna hayu urang tingali mana anu saé pikeun pacilingan adat sareng pacilingan tukang kayu. 1. Beda antara pacilingan custom -made na pacilingan Produsén custom sakabeh imah ngabejaan Anjeun yen pacilingan custom munggaran diukur di imah nu boga, lajeng nurutkeun pangabutuh nu boga pikeun nangtukeun skéma ngaropéa tina pacilingan teh. Pindah ka imah nu boga pikeun assembly ngabentuk. The lomari woodworking aya dina tahap woodworking. Numutkeun kabutuhan nu boga, motong on-site jeung produk lomari dijieun. 2. Mana anu langkung saé pikeun milih pacilingan sareng pacilingan? Produsén custom sakabeh -house sakeudeung understands beda antara pacilingan custom -made na pacilingan, jadi metoda nu dua pacilingan téh leuwih cocog pikeun imah anjeun? Hayu urang ngabandingkeun sababaraha rinci di handap. 1. Anggaran harga Kahiji sakabeh, tina segi harga, urang ogé boga leuwih métode itungan harga pikeun pacilingan custom. Pangalas. Loba pamilik geus ngalaporkeun yén harga pacilingan custom umumna leuwih ti dua kali saloba lomari woodworking luhur batan. Ieu ogé bisa dipikaharti, sabab sanggeus kabeh, pabrik pacilingan custom ogé kudu earn kauntungan. Ku alatan éta, tina sudut pandang anggaran, harga woodworking on -site lomari relatif low. 2. Perbandingan perlindungan lingkungan tina adat imah kai padet atanapi pelat pacilingan adat diproduksi di pabrik, motong sareng lukisan, sareng produksi bahan pelat ngagaduhan syarat anu ketat; naha éta téh pacilingan custom atawa situs woodworking maén pacilingan, tempat nu Pamilik bisa milih bebas . Ti sudut pandang ieu, panyalindungan lingkungan dewan sorangan bisa dikawasa; Dina konstruksi, bakal ngabalukarkeun polusi hawa tangtu ka jero rohangan imah nu boga. Ku alatan éta, tina sudut pandang panyalindungan lingkungan, sabab panyalindungan lingkungan sorangan bisa dikawasa, salila pangwangunan, lomari bakal ngabalukarkeun polusi hawa tangtu ka imah nu boga. 3. Sacara rinci ngeunaan rinci konstruksi dihasilkeun di pabrik sabab pelat tina lomari custom dihasilkeun di pabrik, sarta parabot processing di pabrik anu leuwih maju, sarta produksi anu leuwih standar. Ku alatan éta, dina ngolah detil, kinerja pacilingan custom bakal hadé. Sababaraha. Mun woodworking nu nganiaya lomari on adegan, parabot sarta parabot di imah anu kawates, sarta euweuh prosés nguji kualitas pakait. Ku alatan éta, dina hal fineness, éta boga kalemahan tangtu. 4. Kontras fungsional Dina pacilingan custom, sabab parabot produksi pabrik custom custom leuwih maju, anjeun ogé tiasa ngalakukeun loba fungsi kustomisasi pribadi kayaning calana panjang jeung kaca spion; sarta lamun tukang kayu ieu nganiaya lomari, aya loba watesan Dina watesan kontras fungsional, woodworking on -site lomari ogé boga defects tangtu. 5. Saatos -sales custom -made pacilingan umumna geus lengkep sanggeus -sales jasa. Mun aya masalah naon jeung pacilingan anjeun, anjeun tiasa manggihan pabrik pacilingan custom pikeun pangropéa on -situs; Lamun pausahaan hiasan maén lomari on tempat, aya ogé tangtu sanggeus -sales garansi; tapi lamun imah anjeun mangrupa worker konstruksi samentara pikeun nyieun lomari a, lajeng aya masalah dina periode engké, Anjeun bisa jadi teu manggihan jalma anu asalna maén lomari. Ku alatan éta, dina watesan sanggeus -sales, sanggeus -sales diobral tina pacilingan ngaropéa tur pacilingan dasarna dijamin; tapi lamun Anjeun keur pilari master sahiji tim konstruksi maén lomari, euweuh jaminan dina jualan engké sanggeus -jualan. Saran: Ngaliwatan bubuka di luhur, kuring yakin yén dulur boga pamahaman deeper of pacilingan ngaropéa tur pacilingan, sabab leuwih boga bakal masihan prioritas kana harga nalika renovating. Ti sudut pandang Ieu langkung mirah ngomong, jadi kulawarga kalawan budgets kedap bisa masihan prioritas ka tukang kayu ka pacilingan. Masalah sanésna anu langkung prihatin nyaéta panyalindungan lingkungan. Sanajan lomari bakal ngabalukarkeun polusi hawa tangtu ka imah nu boga, dina waktu ieu nu boga moal cicing. Saatos sababaraha dinten ventilasi. Ku alatan éta, tina sudut pandang panyalindungan lingkungan, duanana bisa milih. Upami anjeun langkung seueur ngeunaan fungsi pacilingan, anjeun tiasa mertimbangkeun pacilingan khusus, sareng anjeun tiasa ngadamel fungsi anu langkung pribadi.
Kumaha Pilih Kustomisasi Papakéan Kabinét Gemblengna
Kumaha Pilih Kustomisasi Papakéan Kabinét Gemblengna
Kumaha carana milih kabinét ngaropéa? Masalahna seueur pamilik anu dina tahap mésér jati langkung prihatin. Nyatana, urang ngan ukur kedah ngabagi komposisi kabinét khusus, sareng milih bagian tina komponén piring awak, panel panto, méja, asesoris hardware, jsb. Hayu urang tingali dina sakabéh éditor kustomisasi lomari kabinet! 1. Papan umum pikeun pelat kabinét kalebet papan granular kai padet, papan serat dénsitas, papan multi-lapisan kayu padet, papan ékologis, ramo kayu padet, log kai padet. Nanging, anu paling sering dianggo sareng cocog pikeun kabinét kabinét khusus nyaéta papan granular kai padet, papan multi-lapisan kayu padet, papan ékologis, ramo kayu padet. papan granular kai padet (ilahar katelah papan partikel): Kauntungannana dewan ieu yén kinerja dewan relatif stabil sarta leuwih affordable. Éta mangrupikeun jinis papan kalayan tingkat panggunaan anu luhur di pasar. Dewan rélatif luhur (ngaronjatna urutan), frékuénsi papan multi-lapisan kai padet téh kadua ngan ka papan granular kai padet, ramo kai padet relatif leutik, alesan utama nyaéta yén hargana relatif luhur, jeung stabilitas dewan nyaeta stabilitas dewan. Sekshonal téh langkung parah. Ketebalan pelat kabinét nyaéta 16mm, 18mm, sareng 25mm sacara umum. Diantarana, 16mm sareng 18mm biasana dianggo. pelat 25mm utamana dipaké pikeun parabot kayaning lomari. Kabinét sareng kabinét khusus henteu cocog pikeun dianggo. Standar panyalindungan lingkungan: Standar ayeuna nyaéta E2, E1, E0, anu ngagambarkeun ukuran jumlah pelepasan formaldehida. Papan granular kai padet (umumna katelah papan partikel), papan serat dénsitas sareng papan jieunan sanésna dideteksi ku metode ékstraksi perforated. Pelepasan formaldehida produk tingkat E1 9mg/100g; Jumlah pelepasan formaldehida tingkat E2 30mg / 100g, sareng E0 umumna ngarujuk kana standar Éropa. Éta hartosna jumlah pelepasan formaldehida langkung handap 5mg / 100g. Peraturan nagara kedah nyumponan papan standar E1 sateuacan diidinan ngahasilkeun sareng ngajual. 2. Ayeuna, panels panto di pasar digolongkeun dina pasaran di pasar. Aya dua variétas kayaning panels hiasan ganda, papan fireproof, cet, beling, beling, penanaman (tekanan kapang), kai padet, brushes logam, pelat baja kristal, jeung sajabana, utamana ngawanohkeun sababaraha leuwih umum. Panel ganda-dekoratif nyaéta piring melamin. Biasana ngagunakeun partikel kai padet salaku substrat. Lapisan mie anu direndam sareng garing saatos direndam dina lem melamin. Ieu bisa dijieun leuwih warna, tapi ogé relatif murah. Éta téh pilihan nu dipasang. Hal ieu loba dipaké ku industri kabinét custom. Panel panto lacquered boga penampilan anca, warna caang, geulis tur stylish, sarta pangaruh sakabéh hadé. Panel panto cet ieu lolobana dipaké salaku substrat, balik téh melamin, workmanship nyaeta pajeulit, siklus processing panjang, sarta hargana relatif tinggi. Panel panto cet kedah dicét sababaraha kali sareng disemprot sareng mobilisasi. Saatos cet ieu disemprot kana imah drying, suhu imah drying leuwih ti 80 derajat, mastikeun volatile tina cet, euweuh rasa irritating, sarta karasa alus. Panel panto nyeuseup mangrupikeun salah sahiji tina tilu bahan utama panto kabinét adat Éropa. Éta ogé katelah panel panto molding. Papan dénsitas sedeng dianggo salaku substrat. Kapsule. Panel panto nyerep téh euyeub di warna, wangun unik sarta wangun unik, sarta panels panto henteu gampang pikeun deform. Kusabab tekanan molding kapang bisa disegel dina opat sisi panel panto kana hiji, teu perlu disegel, moal aya masalah papan sealing lem. Panel panto kai nyata méré jalma rarasaan nyata yén éta milik panel panto -kualitas luhur (teu luhur -applicable). Rupa-rupa pola dina beungeut panel panto kai solid mangrupakeun gaya Éropa sarta Amérika. Aranjeunna mewah tur elegan. Aranjeunna dipikacinta ku jalma-jalma di bumi sareng di luar negeri. Beungeutna tiasa diubaran ku nabrak, tapi aya bédana warna anu tangtu. Catetan: Aya jenis kai imitasi dina pasaran, nu dijieunna tina papan sedeng-dénsitas, dicét luar, atawa ramo kai padet pikeun nyieun perlakuan cet. Dibandingkeun sareng panel panto kai padet, piring ieu gampang deformasi, tapi hargana murah. Pabrikan khusus bumi sadayana ngingetkeun anjeun pikeun nengetan nalika mésér panto kayu padet. 3. hardware kabinét ngaropéa nempatan hiji posisi penting dina cabinets custom. Bisa langsung mangaruhan kualitas komprehensif ngeunaan cabinets custom. Kuring sieun yén ujian téh hinge. Éta henteu ngan ukur kedah nyambungkeun panto sareng panel panto sacara akurat, tapi ogé pikeun nahan beurat panel panto nyalira, tapi ogé jumlah saklar pikeun panto kabinét khusus saloba 10,000 kali, sareng konsistensi susunan panto henteu robih. . Meureun panel panto teu seragam. Ti sudut pandang ieu, kaunggulan jeung kalemahan tina hinge panto pohara penting. Lagu laci mangrupikeun bagian hardware anu penting dina kabinet khusus. Kualitas pituduh laci nyaéta bédana dina bahan, prinsip, struktur, sareng prosés produksi alat. Salami dulur nengetan eta, laci bisa ngarasakeun kualitas lagu. Aya hardware fungsi séjén, kayaning karanjang bumbu, baskets tarik, rojongan, kotak béas, jsb.
Naha Kustomisasi Lemari Kabinét Gemblengna Perlu Diluhur
Naha Kustomisasi Lemari Kabinét Gemblengna Perlu Diluhur
Dina kaayaan spasi imah kawates, beuki loba kulawarga milih ngaropea cabinets atawa ngantep tukang kayu nyieun cabinets, nu teu ngan bisa "tukang ngaput -made" pikeun nyegah mecenghulna sababaraha dead ends. Nanging, seueur jalma anu henteu terang nalika prosés kustomisasi yén pacilingan khusus kedah di luhur. Hayu urang tingali analisa anu relevan sareng produsén khusus bumi sadayana! Dina raraga bisa pinuh ngagunakeun rohangan, milih nyieun pacilingan dina tungtung nepi ka ahir , Ngawujudkeun panyimpenan skala badag tina pacilingan kai padet. lomari The adopts rarancang luhur, lajeng ku gerakan hiji-panto pikeun nyieun rarasaan témbok. Ruangna langkung ringkes, harmonis sareng ngahijikeun, sareng ningkatkeun tékstur sakabéh hiasan. Sareng pacilingan luhur ogé ngahémat seueur masalah dina beberesih sareng kabersihan. Ulah perhatik. Aya dua sisi sagalana, sarta sakabéh lomari boga shortcomings sorangan. Anu mimiti, éta reflected di kamar jeung cahaya goréng atawa relatif leutik. Tujuan pamakéan spasi leres, tapi bakal masihan jalma rasa depresi. Sadérék dialung. Alatan beban, dewan samping aya dina tekenan hébat, sarta éta gampang pikeun deform sanggeus lila, kukituna shortening umur jasa tina pacilingan teh. Dina raraga nyieun untung jeung ulah cilaka, Kuring geus disusun bongbolongan handap pikeun kustomisasi panto kai padet. Sanggeus maca eta, mutuskeun naha lomari kudu topped! Sacara umum, jangkungna kamar leuwih luhur ti 2,4 méter ti jangkungna siling. , Closet teu boga rasa depresi gampang. Sanajan kitu, lamun jangkungna kamar kirang ti 2,4 méter, éta gampang pikeun mawa rasa penindasan. Disarankeun yén lomari teu topped. 2. Dina pacilingan custom, lamun milih dewan multi-lapisan kalawan kualitas hadé, Anjeun ogé bisa nyingkahan deformasi dewan samping jeung nungkulan masalah hirup pondok tina lomari luhur. 3. Lamun aya saeutik baju jeung quilts di imah, sarta teu perlu teuing lomari, mangka lomari nu teu luhur bisa nyimpen loba lomari pikeun nyieun waragad, tapi lamun imah kudu disimpen, aya leuwih pakean jeung quilts. Dina lomari, anjeun kedah muka rohangan sanés pikeun neundeun.
Gemblengna Kustomisasi Kabinet Genep Precautions Utama
Gemblengna Kustomisasi Kabinet Genep Precautions Utama
Nyaeta backboard tina kabinét nangtung atawa ganda -sealing. Backplane sisi tunggal gampang beueus sareng kapang, sareng gampang ngaleupaskeun formaldehida, nyababkeun polusi, janten anjeun kedah muka ganda. Ketebalan bahan kabinét kedah ditaroskeun ngeunaan panyalindungan lingkungan tina piring awak kabinét. Upami anggaranna terbatas, disarankeun nganggo papan seuneu atanapi panel hiasan ganda. Dina watesan ketebalan plat, biaya kandel 18mm nyaeta 7% leuwih luhur batan biaya plat kandel 16mm. Tapi umur jasa tiasa diperpanjang langkung ti dua kali. Naha kabinét nganggo anti-cocks sareng bar sealing ujung bisu henteu ditutup sacara ketat, éta bakal nyababkeun haseup minyak, lebu, sareng serangga lebet. Dina kabinet sakabéh, kabinét ujung bisu dipaké pikeun ngaleungitkeun noise sarta nyegah asupna cacing kayaning cockroaches. Éta tiasa mastikeun yén tuangeun henteu kacemar. Bahan naon batu jieunan sintésis bahan anu cocog pikeun tabel dapur, kaasup papan fireproof, batu jieunan, marmer alam, granit, stainless steel, jsb. Sadérék. Metodeu pamasangan aluminium foil dina kabinét tilelep - kinerja sealing tina kabinét tilelep langkung gembleng, cai sareng Uap henteu gampang nembus, kabinét pelindung anu langkung efektif, manjangkeun umur jasa kabinet. Henteu ngan ukur paduli harga sareng gaya produk, naha éta tiasa nyayogikeun jasa saatos-jualan kualitas luhur nyaéta kinerja kakuatan produsén upami anjeun tiasa nyayogikeun jasa saatos penjualan kualitas luhur. Loba pabrik leutik pisan mirah, tapi jaminan pisan pondok atawa euweuh jaminan, tapi hese meunang solusi lumrah sanggeus hal mana anu salah.
Kustomisasi Kabinét Gemblengna tiasa langkung hadé ngagambarkeun kamanusiaan
Kustomisasi Kabinét Gemblengna tiasa langkung hadé ngagambarkeun kamanusiaan
Kustomisasi kabinét sakabéh ogé tiasa ngagambarkeun kamanusaan salaku sakabeh dapur sacara gembleng. Numutkeun kana karakteristik operasi dapur, kabinét mangrupikeun pamawa, sareng perabotan, alat listrik, tiung, kompor kompor, alat-alat ngaduruk, baskom cai sareng fungsi-fungsi anu sanésna ditempatkeun deui. Organik ngagabungkeun énergi jeung fasilitas luhur jeung handap di dapur, nu teu ngan réngsé, nu teu bahaya pikeun awak manusa, tapi ogé boga fungsi beautifying lingkungan. Kabinet sakabéhna dipisahkeun ti imah. Numutkeun kabiasaan sareng prosedur masak jalma rékayasa manusa, éta ngagabungkeun sababaraha fungsi, ku kituna fungsi ngumbah, motong, ngaduruk, sareng neundeun tiasa réngsé dina séri sistem kabinét sadayana. Dasarna ngahontal darajat élmu jeung integrasi. Sistim kabinét ngawengku parabot dapur tina cooker, mangkok, scoop, pot jeung utensils masak lianna kayaning cabinets lanté, cabinets gantung, countertops jeung tanki laundry, sarta asesoris hardware. Kabinét ngembang pesat, sareng ayeuna langkung seueur gaya konsumen, gaya, bahan, sareng penampilan parantos mimiti ngagantelkeun pentingna kana kabinet. Dina kabinet sakabéh, beungeut kabinet mangrupa runtuyan kagiatan kayaning pamaké motong sayuran unggal poe. Mayar beuki loba perhatian ka sarat kualitas dina kabinet. Ayeuna, countertops of Jingzhi Imah Kabinet Factory utamana dibagi jadi dua jenis: batu jieunan sarta batu alam. Tangtu. Batu alam utamana dibagi kana marmer jeung granit. Anu mibanda seni liberal nyaéta marmer. Biasana, batu alam dijual saatos ngagaleuh. Konsumén kudu diolah ngaliwatan padagang saméméh maranéhna bisa diaspal dina taneuh. Numutkeun salesperson nu, nalika nasabah purchases batu sakabéh, éta dibeuli kalawan harga méter pasagi, lajeng sudagar batu sumping ka ngukur panto saméméh motong jeung ngolah di pabrik processing (kaasup motong, chamfering, parket alien, jsb .) sarta dikirim ka customer ka konsumén The instalasi imah dipasang dina tempat. Kauntungan utama nyaéta: harga murah, pola alami, karasa tinggi, kapadetan, résistansi ngagem, jsb. Sadaya baju anu éndah tina kembang sareng héjo sadayana aya di handapeun bumi, anu cocog pisan pikeun suasana bumi pamuda. Upami anjeun gaduh jantung, anjeun tiasa janten awak utama pikeun nyintésis kamar jubah. Struktur internal tina lomari sakabéh ogé cukup organ. Awak kabinét tiasa rupa-rupa kabinét. Numutkeun ukuran rohangan jero ruangan sareng kahoyong pribadi, pilih sababaraha sub-kabinét pikeun kombinasi gratis. The sakabéh pacilingan téh leuwih merenah pikeun troubles dibawa ku hiasan, sarta ngamangpaatkeun pinuh kamar kamar pikeun alesan ngalaksanakeun rarancang pacilingan sakabéh, nu bisa hadé ngagambarkeun humanization sarta minuhan kaperluan sorangan.
Gemblengna Pamilihan Produsén Dapur
Gemblengna Pamilihan Produsén Dapur
Prosés produksi lomari sakabéh béda ti piring -type jati dibeuli. Anu mimiti, desainer bakal gaduh kontak anu caket sareng komunikasi sareng pangguna, ngartos hobi pangguna sareng gaya bumina, teras ngukurna. Ngarancang hiji lomari sakabéh lumrah. Salila periode ieu, desainer bakal nyadiakeun renderings komputer. Sanggeus pangguna maseu. Kumaha carana milih produsén dapur sakabéh pikeun mastikeun kualitas? Alatan pasar dapur sakabéh alus salila periode ieu, pabrik dapur sakabéh laun ngaronjat. Pikeun mastikeun kualitas dapur sareng kauntungan ékonomi, anjeun kedah terang kumaha milarian produsén. Nalika milarian pabrik ngaliwatan skala, teras milarian produsén dapur sadayana, sabab palanggan sering milarian éta pikeun kahiji kalina, kuring henteu terang anu mana anu tiasa mastikeun kualitas dapur sareng ngalaman béaya rendah, janten kuring ngan ukur manggihan produsén. Pikeun ngajamin, hargana kawilang luhur. Nyatana, nalika milarian produsén, urang ngan ukur kedah milarian pabrik skala ageung, khususna produsén anu gaduh pangalaman produksi mangtaun-taun, anu tiasa mastikeun kualitas sareng kualitas luhur. Lajeng, milih produsén ngaliwatan reputasi. Sakur produsén anu gaduh sungut dapur anu langkung saé tiasa mastikeun kualitas dapur patokan sareng ngajualna kalayan harga anu murah. Reputasi di industri bakal langkung saé. Sacara umum, pabrik anu gaduh reputasi anu langkung saé di industri tiasa mastikeun kualitas dapur sadayana, sareng hargana rendah. Pikeun sajumlah ageung palanggan anu peryogi dapur umum, nalika milarian produsén dapur umum, anjeun ngan ukur kedah milarian pabrik anu langkung ageung, langkung saé, sareng pabrik anu langkung luhur. Milarian sadayana produsén dapur sadayana kedah dilaksanakeun dumasar kana program. Ngan tina kualitas ka hareup sanggeus jasa -sales masalah bisa dijamin, utamana sanggeus -sales isu proyék bakal dipaliré ku loba pabrik dapur sakabéh. Upami pangguna henteu nganalisa nalika milarian, éta gampang pikeun ngalakukeun kasalahan. Ku alatan éta, urang miharep dulur bakal nganalisis eta taliti lajeng pilarian. Dapur sadayana ngagaduhan penampilan anu saé, tingkat téknis anu luhur, kualitas biaya anu luhur, palayanan anu saé, dina kalolobaan pabrik dapur. Unggal tempat kualitas luhur tiasa ditingali dina kami. Ieu mangrupikeun hasil asli jalma dibandingkeun sareng sajumlah ageung produsén kamar mandi, sareng nyumbang kana pamekaran kamar mandi umum ka hareup. Dina ngabandingkeun sanggeus -sales lolobana pabrik dapur sakabéh, urang nangtung kaluar, tapi écés teu mungkin mun boga jasa sanggeus -sales. Kami ogé ngaharepkeun yén sadayana bakal pariksa kualitas sareng masalah téknis tina kamar mandi umum. Pabrikan dapur kualitas luhur kedah gaduh jaminan téknis, sareng aranjeunna tiasa ngadamel produk anu béda-béda dumasar kana kahoyong jalma. Unggal léngkah dapur umumna gaduh pamimpin profésional anu tanggung jawab pikeun nguji pikeun mastikeun yén pangaruh sakabéh saatos produkna diproduksi henteu cacad. Saatos screening kualitas, biaya sakabéh produsén dapur, waragad mirah bisa pituduh pamahaman jalma, tapi teu mungkin jadi tujuan aslina gawé babarengan.
Entong Nincak 5 Liang Ieu Nalika Milih Kabinét Adat
Entong Nincak 5 Liang Ieu Nalika Milih Kabinét Adat
Dina hiasan dapur bumi, seueur pamilik bakal milih ngaropea kabinet. Kusabab sadayana henteu wawuh sareng ieu, sababaraha pamilik bakal diadu. Dinten ayeuna, kuring bakal ngajarkeun anjeun naon anu anjeun kedah tumbuh nalika milih kabinét khusus pikeun nyegah diadu! Pit 1: The ketebalan tina ketebalan tina kabinét produsén custom kabinét béda. Contona, ketebalan tina 18mm nyaeta 16mm ti 16mm ti 16mm Biaya dewan nyaeta 7% leuwih luhur, jeung kabinét dipaké ku pelat kandel 18mm oge panjang. Bisa mastikeun yén countertop teu cracking jeung panel panto teu deform. titik liang 2: Panel tukang nyaéta segel sisi tunggal. Sababaraha padagang goréng neukteuk off bahan, sarta ngan hiji sealing sided dina panel tukang. Ku cara ieu, kabinét gampang beueus sareng kapang, nyababkeun polusi. Disarankeun milih segel muka ganda. Titik pitting 3: Laporan tés anu disayogikeun nyaéta kabinét anu diproduksi ku produsén formal anu mumpuni ku bahan baku kedah ngaluarkeun laporan tés réngsé sareng sacara eksplisit nunjukkeun eusi formaldehida. Sababaraha padagang goréng speculate disadiakeun laporan inspeksi produk rengse tina bahan baku, sarta panyalindungan lingkungan bahan baku teu sarua jeung panyalindungan lingkungan tina produk rengse. Nalika ngagaleuh, sadayana kedah nyayogikeun laporan pamariksaan produk bérés kabinet. Pitting point 4: Henteu aya wates bisu anti-kecoa pikeun ngégél kabinet kalayan ujung bisu. Gaya dampak dileungitkeun nalika panto kabinét ditutup pikeun ngaleungitkeun sora sareng nyegah cockroaches sareng serangga sanés. Sadayana kedah naroskeun nalika mésér! Pit 5: Sarerea dina periode garansi émut yén produsén anu wani ngajamin salami 5 taun bakal ngabutuhkeun anu langkung luhur dina hal bahan sareng manufaktur. Nalika mesen kabinét khusus, anjeun kedah naroskeun patarosan ngeunaan Periode Perbaikan Qingbao.
euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.